Како да се освои и задржи женското внимание?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Оваа изрека е причината за вакви недоразбирања како што е целта на темава.
Не, не ебе упорниот, ебе тој што ги исполнува критериумите. Едноставно е.
Чупе,можам 10 примери да ти набројам за луѓе кои што ги знам,а немаат ни У од убав,а увек располагале со јаки девојки.;)
А да знаеш само какви досади се,а и сељачишта,и пак доаѓаме до заклучокот дека поголемиот број на девојки во Македонија се влажнат на простаци...

Eva Molotow

Anti-social Engineer
Член од
6 јуни 2008
Мислења
532
Поени од реакции
392
Чупе,можам 10 примери да ти набројам за луѓе кои што ги знам,а немаат ни У од убав,а увек располагале со јаки девојки.;)
А да знаеш само какви досади се,а и сељачишта,и пак доаѓаме до заклучокот дека поголемиот број на девојки во Македонија се влажнат на простаци...
Не реков дека на сите девојки убавината им е критериум. Има и такви што главен критериум им се пари, хумор итн. Индивидуално е.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Пошто и они се простакињи..неможе паметна начитана цура да се влажни на сељак...значи доаѓаме до заклучок дека државава ни е една голема Паланка.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Пошто и они се простакињи..неможе паметна начитана цура да се влажни на сељак...значи доаѓаме до заклучок дека државава ни е една голема Паланка.
Така е љубави, опиши им ти како ме освои и ми го задржа вниманието 2 години :love:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Така е воспитана,неможе девојка која била растена во нормална фамилија,со нормални родители,со нормална средина околу неа,да ги шири нозете на таков неандерталец...

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Не се остри шеќер, не те нареков тебе ташак, тоа беше општо :) <3

И, шо треба сеа да ти објаснам? Зашо те оставаат девојките?
Зашо веќе не си boyfriend material. Или нешто и фалело, или предолго време ништо не и фалело па и здосадило. Каква филозофија бараш?
Треба да ти појаснувам дека за да задржиш девојка, треба цело време да ја држиш заинтересирана?
ако имам досега слушнато за момче што ја оставило девојката што ја сакал и раскинал сериозна врска оти му станала досадна ќе си ја скинам главата. Зарем на жените треба да им се угодува и да се држат константно заинтересирани за да не пропадне врската? И дека тоа не треба да го прават од своја страна женските за да им угодат на машките да не им иде досадно исто така оти овие вториве се тие што бараат секс според некои еволуционарни срања така да женските можат да си седат мадро и да чекаат да им биде угодено оти има полно што ќе се потрудат да го направат тоа?

Сигурен сум дека се опишуваш самата и некој определен процент од женската популација, ама сепак јас сум запознал неколку девојки со помалку плитки особини отколку овие што ги опишуваш што значи за среќа не размислуваат ниту повеќето како тебе. Ако ти е тебе на чест да се опишуваш како апарат за оплодување и женка, а машките како резервоари за сперма т.е. мажјаци нека ти биде, само знај човештвото не стигнувало до овој степен ако размислувале сите во таа насока (Nikola Tesla, Isaac Newton како неколку примери). Човекот има СВЕСТ и поради тоа не е животно во никој случај туку е ЧОВЕК и може да одбере да не се води по животинските принципи и може да ја контролира својата потсвест се подобро и подобро до степен кога нема таа да го контролира него туку тој неа (прочитај за будистичкиот свештеник кој со испитувања на мозокот докажале дека е најсреќен човек на светот и без да ги исполни безначајните желби на неговата потсвест - тоа го одвојува човекот од животните)

2

~2A

Гостин
Викаат не им се важни парите на жениве, а за некое машко доколку не е облечен во најнова марка фармерка и конверс патика викаат сељак... they said сељак.... :rolleyes:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
ако имам досега слушнато за момче што ја оставило девојката што ја сакал и раскинал сериозна врска оти му станала досадна ќе си ја скинам главата. Зарем на жените треба да им се угодува и да се држат константно заинтересирани за да не пропадне врската? И дека тоа не треба да го прават од своја страна женските за да им угодат на машките да не им иде досадно исто така оти овие вториве се тие што бараат секс според некои еволуционарни срања така да женските можат да си седат мадро и да чекаат да им биде угодено оти има полно што ќе се потрудат да го направат тоа?

Сигурен сум дека се опишуваш самата и некој определен процент од женската популација, ама сепак јас сум запознал неколку девојки со помалку плитки особини отколку овие што ги опишуваш што значи за среќа не размислуваат ниту повеќето како тебе. Ако ти е тебе на чест да се опишуваш како апарат за оплодување и женка, а машките како резервоари за сперма т.е. мажјаци нека ти биде, само знај човештвото не стигнувало до овој степен ако размислувале сите во таа насока (Nikola Tesla, Isaac Newton како неколку примери). Човекот има СВЕСТ и поради тоа не е животно во никој случај туку е ЧОВЕК и може да одбере да не се води по животинските принципи и може да ја контролира својата потсвест се подобро и подобро до степен кога нема таа да го контролира него туку тој неа (прочитај за будистичкиот свештеник кој со испитувања на мозокот докажале дека е најсреќен човек на светот и без да ги исполни безначајните желби на неговата потсвест - тоа го одвојува човекот од животните)
Да, жените треба да се константно заинтересирани за да не пропадне врската. Не да им се угодува, тогаш врската нема да е здрава, меѓутоа многу врски пропаѓаат заради монотонија. На тоа мислев.
Останатиот дел од постот ти си го кажа, јас не го кажав и не се сложувам со него.
Јас не велам дека на луѓето Единствена цел им е репродукција, велам дека им е основна. Значи, не сме Само биолошки машини.
Во никој случај тоа ме треба да биде разбрано деградирачки, тоа е факт :) И во секој случај беше спомнато во контекст на темата, околу тоа дека не сме ние 9x9 Рубикови коцки, туку дека функционираме на ист начин што е веќе некаде напишан и објаснет, и они што толку многу се мачат околу жените можат да седнат и да прочитаат.
Ти што си одлучил тоа да го протолкуваш како што си го протолкувал, твое си е..

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Ја смешкаш 15 мин и велиш дај ми го бројот утре да идеме на кафе.
Ако ти рече ова е премногу брзо,па речи и не планирам да те венчам,те викам на пријателско кафе.
Така од 10 девојки ќе има која да ти е заинтересирана за тебе.
Не си го троши само на една времето,имај многу и нема да се затрескаш така лесно :).
Thank you for sharing, master.

:cuc:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Викаат не им се важни парите на жениве, а за некое машко доколку не е облечен во најнова марка фармерка и конверс патика викаат сељак... they said сељак.... :rolleyes:
Така е зошто незнаат да го дефинираат зборот сељак.Според нив сељак си според тоа каква музика слушаш,и ко што викаш ти според облеката.

Незнаат уствари дека човекот однесувањето го прави сељак!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Така е зошто незнаат да го дефинираат зборот сељак.Според нив сељак си според тоа каква музика слушаш,и ко што викаш ти според облеката.
Мене ме имаат наречено сељак поради фактот шо не кревам стално на мобилен...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Мене ме имаат наречено сељак поради фактот шо не кревам стално на мобилен...
Кај нас зборот сељак ти е усречица,се користи повеќе од Здраво...

Мене една чавка еднаш ме нарече сељак зошто и делев комплименти.:tapp:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Наравоучение: get a life. (иако мразам англицизми). И не се замарајте со работи/луѓе кои не го заслужуваат вашето внимание.

white_eagle

: : stuck in void : :
Член од
21 јануари 2008
Мислења
953
Поени од реакции
716
Да, жените треба да се константно заинтересирани за да не пропадне врската. Не да им се угодува, тогаш врската нема да е здрава, меѓутоа многу врски пропаѓаат заради монотонија. На тоа мислев.
Останатиот дел од постот ти си го кажа, јас не го кажав и не се сложувам со него.
Јас не велам дека на луѓето Единствена цел им е репродукција, велам дека им е основна. Значи, не сме Само биолошки машини.
Во никој случај тоа ме треба да биде разбрано деградирачки, тоа е факт :) И во секој случај беше спомнато во контекст на темата, околу тоа дека не сме ние 9х9 Рубикови коцки, туку дека функционираме на ист начин што е веќе некаде напишан и објаснет, и они што толку многу се мачат околу жените можат да седнат и да прочитаат.
Ти што си одлучил тоа да го протолкуваш како што си го протолкувал, твое си е..
Не ми одговори дали и машките треба константно да се заинтересирани за да не пропадне врската?

Инаку знам дека не рече дека единствената цел не е размножувањето туку основната, ама не се сложувам и со такви генерализирања. Секој човек си ја разбира својата улога во светот на различен начин и сигурен сум дека има лиѓе што не чувствуваат како основна па ниту споредна цел да им е репродукција, еве јас не чувствувам на пример. Мојата биолошка цел за да оплодам некоја женка нема никаква врска со моите потреби и што јас чувствувам дека треба да постигнам како човек. Прочитај за најсреќниот човек во светот, доста маркантно е тоа што се родил во интелектуално и имотно семејство во Франција сма одбрал да го напушти и да се препушти на тоа што го исполнувало како човек и што го правело среќен. Не гледам тој човек да има жена, ниту тоа што го усреќува него да биде компатибилно со неговата "вградена" биолошка желба.

Со самото тоа што постои и еден човек што не го гледа тоа така пропаѓа генерализирањето за целото човештво.

Kajgana Shop

На врв Bottom