M
Muranyi
Гостин
Па он го изеде...не му дадоа книшка од КПЈ зашто одеше во црква...ебаги комуниститеЗнаеш за време на владеењето на Сталин колку свештеници биле убиени и цркви запалени?
Немој вакви апсурди,порво ти ќе го јадеше.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па он го изеде...не му дадоа книшка од КПЈ зашто одеше во црква...ебаги комуниститеЗнаеш за време на владеењето на Сталин колку свештеници биле убиени и цркви запалени?

Знаеш за време на владеењето на Сталин колку свештеници биле убиени и цркви запалени?
Ова нема врска ..не е демократија за атеистите, преоѓа во анархија..
Шо збориш бе момче? Како не бил видлив, ја го бог...
Поголем комуњар и марксист си ти од мене. Нит сум бил ни ќе бидам. Суфија со Ad hominem Аргументихахахаха...па затоа го спомнав на ова комуњарот атеистички.
Сталин и Маркс му се идоли...
Режим за вас атеистите, само режим ќе ве оправе....не е демократија за атеистите, преоѓа во анархија..

Еми умре тој. Мора друг да бараме бесмртен.Грешка си... не е тој.
![]()
Еве го. Јас лично го имам видено на МТВ1.

Ова нема врска .
Зошто не би била,ајде дај ми една добра причина ?

Оф леле... И анархија ли да му објаснувам што е? Не заслужил, нека запоти г’зот и нека научи.Епа погледни на темава...се беше во ред додека не створија анархија атеистите..само цинизам и тролање.Ова нема врска .
Зошто не би била,ајде дај ми една добра причина ?
Мене не ми е јасно зошто демократијата не би била за атеистите,тоа ме копка мене.Оф леле... И анархија ли да му објаснувам што е? Не заслужил, нека запоти г’зот и нека научи.

Епа погледни на темава...се беше во ред додека не створија анархија атеистите..само цинизам и тролање.
Разговорот беше во тек на темата...потоа се појавија атеистите.
После плачете кај киселиот кога ве рендам..

Soul,
што Те мучи?
Бог Е дух/пнеума, и затоа Он Е невидлив! Како што е невидлив и ветерот, ама го чувствуваме неговото постоење и влијание...
А Бог стана видлив така што Неговиот Син Единороден, зеде на Себе човечко тело и стана видлив.
Што уште не е јасно?

Пукаш од интелигенција....и Бог ќе ти биде љубоморен..Еми...кој колку учел....да учел троа појќе може дури и три збора ќе научеше.![]()
А шо им фали на политеистички религии? Позната ти е некоја таква па да негираш? Која политеистичка знаеш? Си прочитал нешто?Ова објаснување буквално можеш да го најдеш кај сите политеистички религии. Ама кај монотеистичките......
Не се секирај, ќе ти позајмам читанката за второ одделение од син ми, да научиш уште некој збор. Ти магично огледалце имаш секој ден наутро по еден час стоиш пред него и го прашуваш кој е најубав на светот?А шо им фали на политеистички религии? Позната ти е некоја таква па да негираш? Која политеистичка знаеш? Си прочитал нешто?
Voedno me interesira i toa; Dali Isus e Bog ?
Кај ти отиде свеста?А шо им фали на политеистички религии? Позната ти е некоја таква па да негираш? Која политеистичка знаеш? Си прочитал нешто?
Не се секирај, ќе ти позајмам читанката за второ одделение од син ми, да научиш уште некој збор. Ти магично огледалце имаш секој ден наутро по еден час стоиш пред него и го прашуваш кој е најубав на светот?

....Не знам, тука ми беше до прееска. Ти изгледа никогаш не си ја ни ималКај ти отиде свеста?....
Сам почна да се цитираш и да си одговараш

Не знам, тука ми беше до прееска. Ти изгледа никогаш не си ја ни имал
Оди сега жали се по модератори, плачко еден