LordDragonII
Dr.Strangelove
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 10.995
- Поени од реакции
- 5.726
Па реков не негирам дека постојат, туку за контакт јок.Denial denial
Немате докази.
Па реков не негирам дека постојат, туку за контакт јок.Denial denial
Доста логично објаснување.Многу сте параноични маме му јебем, исти сте како праисториските жители кога неможеле да си објаснат некои појави па ги поврзувале и манифестирале преку создавањето на божества.
И сега е исто.
Имаме некои феномени, појави, ситуации или идеи необјасливи и ги поврзуваме со вонземски битија кои се поразвиени од нас.
Сами создадовме култ, псевдо наука па за некој дури и религија...
Не негирам дека постојат и други цивилизации надвор од нашиот сончев ситем, таму некаде дааалеку но не верувам дека сме стапиле во контакт или не имаат посетено па уште и да не контролираат тоа е веќе врв.
Ако стапиме во контакт или ќе не збришат или ќе се појават пред сите и нема од што да се плашат тие или ние.
А за да стапиме во контакт треба да патуваат со светлосни години или преку worm holes, па да бидат имуни на микроорганизмите, вирусите, паразитите (разни болести) кои ги има на земјата, а 100% неможат да се прилагодат бидејќи не се адаптирани на нашите услови, па да стапиме во општење не е битно како, па дали ние сме на ниво да ги разбереме нив...
Абе упм, нема ништо стапнато овде.
kaj sto curi ima i ogan .....ima 15 milioni direktni i indirektni izjavi i svedostva od 1900 navamu ...da ne pravime muabet za dokazi niz podalecnata istorija niz artefakti i hieroglifi i zapisiПа реков не негирам дека постојат, туку за контакт јок.
Немате докази.
Хехе знам какви изјави и сведоштва има...kaj sto curi ima i ogan .....ima 15 milioni direktni i indirektni izjavi i svedostva od 1900 navamu ...
А вие луѓе имате мозок, паметни сте и треба да сватите дека многу грешно ги интерпретирате "доказите" со кои располагате за постоењето на контакти со НЛО и вонземјанска цивилизација....da ne pravime muabet za dokazi niz podalecnata istorija niz artefakti i hieroglifi i zapisi
Ќе го игнорирам се додека премиеро не прзнае дека е рептил, како најуверлив доказ.da ignoriras se ova ne znam .......
Кажи еден " реномиран научник ".Како на пр. Соунхеџ, Пирамидите во Гиза, Линиите во Наска итн итн кои ако ве интересира ќе погулате и нема да пишувате UFO, alien или незнам ти уште што туку ќе барате официјални трудови од реномирани научници кои ги истражувале тие теми.
--- надополнето ---
Ќе го игнорирам се додека премиеро не прзнае дека е рептил, како најуверлив доказ.
Абе и Османлиите на Влад Дракула го расекле на стотици парчиња во случај да не се спои пак.абе многу луѓе игнорираат многу работи ... па многумина така и си умираат во игнорантност и незнаење ..
најпрост пример кој секогаш го посочувам е кога многумина како тебе викале Земјата е плоча .. па додека не добиле доказ многу подоцна така и си умирале .. верувајќи дека живеат на плоча ... иако имало некои кои укажувале на тоа ... ама у тоа време ги палеле па не ги замарале повеќе ...
Зошто?Кажи еден " реномиран научник ".
Го избегнав зошто тој Disclosure project не ми е гледан и не планирам да го гледам оти имам илијадници списанија и документарци за НЛО, вонземски цивилизации итн прочитано и гледано.gledas Lord Dragon ..me citirase vo celiot post ..samo vo delot kade sto ti spomnav za disclosure project go izbegna ....ti sakas da veruvas deka ne ne posetile i jas tuka nisto ne mozam da narpavam
Зошто?
Што те интересира?
Што незнам?аахахаха не знаеш а?
Па и не можеш да знаеш , нема.
А сега нека некој од овие умниве глави кои не веруваат во вонземјани и контакт со вонземни интелигенции ми објасни како можеле Догоните да знаат за постоењето на втората ѕвезда а за што се пробајдени артефакти стари 400 години на кои јасно се насликани двете ѕвезди а Догоните држат свој ритуал кој влече корени од 13 век а со кој се прославува циклусот на Сириус. И да не заборавам Догоните знаат и дека Сириус Б е со екстремно голема густина. Една лажица волумен од таа ѕвезда е со тежина од 5 тони.
Има голема разлика. Тогаш црквата НЕ знаела дека земјата се врти околу Сонцето, туку верувале во некои филозофи...абе многу луѓе игнорираат многу работи ... па многумина така и си умираат во игнорантност и незнаење ..
најпрост пример кој секогаш го посочувам е кога многумина како тебе викале Земјата е плоча .. па додека не добиле доказ многу подоцна така и си умирале .. верувајќи дека живеат на плоча ... иако имало некои кои укажувале на тоа ... ама у тоа време ги палеле па не ги замарале повеќе ...
Едно нешто што знам е дека астрономијата е најстарата наука.Во Мали живее едно племе по име Догони.Се верува дека Догоните се потомци на старите Египќани.Нивното знаење за астрономијата има корени од 3200 год. п.н.е.Според нивното знаење ѕвездата Сириус има уште една ѕвезда придружник која што е невидлива за голо око.Оваа ѕвезда придружник има еклиптична орбита од 50 год. Информациите што ова племе ги имало за Сириус Б ги добиле двајцата Француски антрополози кога во 1930 год го посетиле племето и разговарале со тамошните старешини.Сето верување на Догоните се базира на посетителите од Сириус кои во улога на просветители некогаш многу одамна го посетиле племето.Постоењето на Сириус Б е потврдено дури во 1970 год кога бил изграден доволно голем телескоп.
А сега нека некој од овие умниве глави кои не веруваат во вонземјани и контакт со вонземни интелигенции ми објасни како можеле Догоните да знаат за постоењето на втората ѕвезда а за што се пробајдени артефакти стари 400 години на кои јасно се насликани двете ѕвезди а Догоните држат свој ритуал кој влече корени од 13 век а со кој се прославува циклусот на Сириус. И да не заборавам Догоните знаат и дека Сириус Б е со екстремно голема густина. Една лажица волумен од таа ѕвезда е со тежина од 5 тони.
Некој како Дејвид Ајк?! :pos2:Кажи еден " реномиран научник ".
Имаат научници пресметувано колкава е можноста да има интелегентен живот во вселената. Според резултатите, во нашава галаксија може да се развие интелегентен живот на неколку милиони планети.релевантна работа ..
логика за тебе може нема .. за некој може има ..
и денеска понеразвиените видови на земјата од нас ги посматраме и учиме како живеат и зошто постапуваат како шо постапуваат ... не ти држи вода наводната логика ..