- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
Видео е
Пиши му да ти го прати

--- надополнето: 12 јануари 2013 во 20:21 ---
Видео е
Пиши му да ти го прати

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видео е
Видео е
Ааа си го немаме до толкуПиши му да ти го прати
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 20:21 ---
Пиши му да ти го прати![]()
Али важно на сите статуси си стави сам лајк.Да надополнам:
Па да видиме шо ќе се деси у иднина, за дечково треба тема да отвориме... најмногу го има во темава
Според лајковите на коментарите има големи шанси и таму да си става сам лајкАли важно на сите статуси си стави сам лајк.![]()
Според лајковите на коментарите има големи шанси и таму да си става сам лајк![]()
![]()
Дечково денеска си фаќа женска... и гледајте
![]()
Да надополнам:
Па да видиме шо ќе се деси у иднина, за дечково треба тема да отвориме... најмногу го има во темава
Ако е така, нека се избрише на цело темава, дека нели немаме свој живот...зарем немате свој живот па се бавите со тујџите...или овај нема живот па пробува да живеј на фб ...како е да е ...ко го видов ова и ми стана досадно....а камоли овај да ми е дечко и да ми клава вакви работи на зид....
Ако е така, нека се избрише на цело темава, дека нели немаме свој живот...
btw...
![]()
Не дека е до толку ретардирано... ама според мене, глупо е да честиташ именден на фејсбук на РОДИТЕЛИ.а што е ова ретардирано?си му честита именден на татко и јавно
И јас кога прочитав одма тоа ми дојде на памет, се познава дека и е досаден, за брзо време ќе го батали.^^Чим фалаааааа му напишала нечинит работата, немат да терет долго.