kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
албте сега намерно го правиш ова? не разбираш или не сакаш да разбереш? или мутав сакаш да ме направиш? јас зборев за нешто пред 25 год, и дека како секој млад мажјак, (не дека оправдувам) сваќам дека има потреба да ги искаже своите животински инсинкти.
но кога ќе помешаш партија, нож и идеологија, тогаш е срање. јас барем ја имам доблеста да кажам дека и моите (македонците) направиле срање, дека се говеда овие или оние. да бидам критичен без разлика на вера или нација. додека кај вас, што и да е, никогаш нема јавно да го осудите, исплукате, наерчете деген, кретен, психопата или сл. секогаш ќе барате и најдетеоправдание за своите (вашите) постапки. во прилог на тоа е твојот последен пост. така да твојот обид за цивилизирана дискусија пропадна. така да не барај повеќе од мене цивилизирано да ти реплицирам
--- надополнето: 9 декември 2012 во 18:25 ---
но кога ќе помешаш партија, нож и идеологија, тогаш е срање. јас барем ја имам доблеста да кажам дека и моите (македонците) направиле срање, дека се говеда овие или оние. да бидам критичен без разлика на вера или нација. додека кај вас, што и да е, никогаш нема јавно да го осудите, исплукате, наерчете деген, кретен, психопата или сл. секогаш ќе барате и најдетеоправдание за своите (вашите) постапки. во прилог на тоа е твојот последен пост. така да твојот обид за цивилизирана дискусија пропадна. така да не барај повеќе од мене цивилизирано да ти реплицирам
--- надополнето: 9 декември 2012 во 18:25 ---
истото му го кажав во постот 414Сигурен си?
Ама...навистина?
На албански основно и средно отсекогаш се учеше.
Немавте универзитет.
Затоа... не треси глупости.