Divider
Seraphim
Одбивам тебе да ти цртам и да ти објаснувам контекст и метафора. Тебе не.
Ај речи на друг да ме цитира да му објаснам.![]()
Може сеа

Туку, ај, иам работа. после ќе ве читам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Така е.Да, ДА! А ти си админ на ФЕМИНА.МК нели ???
Секако дека треба да им се забрани на девојките да ја читаат темава и да коментираат. Само вие форумските алфа мажјаци ќе си пишувате ловечки приказни и ќе си кликате лајкови и ќе си билдате его.
Проблемот е во тоа што кога ти ќе излезеш во град нема да бркаш мажи туку жени и при тоа ќе користиш машки теории за женската психа, што е во старт тактички многу погрешно. Ниеден маж не може да ја знае женската, или поточно мојата психа подобро од мене. Ниеден маж не може да ме убеди дека јас уствари се палам на некој што цел ден дрви како јас сум глупача и нижо биче. Ниеден маж не може да ме убеди дека јас уствари потајно сакам да бидам доминирана и третирана како лајно. Али да бидам искрена, постојат и такви девојки. Не сум психолог, и не би сакала да продавам некои евтини психологии али чисто лаички, мислам воспитувањето е клучно во тој поглед. Ако некоја пораснала со татко што по цел ден мрчи како жените се површни глупачи и нивната цел во животот е да им слугуваат на мажите, тогаш е многу веројатно дека и самата ќе има таков став и свесно или несвесно ќе бара партнер сличен на татко и`. Али јас не сум пораснала со таков татко. Многу други девојки не пораснале со таков татко. Ако на таква девојка и пристапиш со Сусаро стајл, неуспехот е неминовен, тоа е факт. За волја на вистината, таков пристап најверојатно би запалил кај претходната група на девојки. Ама да кажеш дека таков пристап е универзална формула за успех - тоа е само залажување, ништо повеќе.
И многу ми се свиѓа што сте го ставиле Шкорпион како втора варијанта. Тоа би требало да сугерира дека ако не мислиш како Сусаро, тогаш сигурно си хомо. Да, сигурно, сите што не мислат дека жените се глупачи се уствари хомосексуалци.
А какво однесување ги привлекува мажите?
Одговор: Однесување не ги привлекува мажите. Само длабоко деколте, пократка сукња, and you' re good to go.
Девојка ми ни има длабоко деколте, ни кога ја запознав носеше сукња, а сепак ненормално ме привлече тогаш, а денеска ја сакам премногу. Глуп сум според тебе, немам вкус, не сум алфа-мажјак???
Трескаш зелени како типична новокомпонирана селска феминистка од пред селската кооперација која е желна некој жестоко да ја врти у кревет, а од друга страна продаваш муда за бубрези како тоа ние ги бараме женските, а уствари појма си немаш
Прекрасна констатација.
Забавно... ти пречи кога се генерализира за мажите, ама немаш проблем со идејата дека спрема жената треба како со домашно милениче...
Девојка ти е баш среќлика.
Sussaro
за ставот, изразувањето и начинот на кој размислуваш за некои теми. Не секогаш коа те читам во себе си викам "да, така е", ама затоа никогаш не сум ти прескокнал пост коа сум го начекал. Продолжи така, а јас лично надевам се некогаш коа ќе ми треба ќе извлечам и ќе применам поука од некој твој пост. Не сум шовинист, верувам дека ни ти не си, али јбг... жени - can't kill them, can't live without them
Па читам фалби, не гледам ни дека не се согласуваш....Каде тоа прочита дека се согласувам дека спрема жената треба како со домашно милениче???
Ти НИКОГАШ нема да бидеш како девојка ми, а ни НИКОГАШ нема да имаш дечко што ќе се однесувам спрема тебе како јас спрема неа, во секаква позитивна смисла. Баш е среќлика![]()
Шо мислеш, зашо нема калници, и раката ми е на меначо?
Оште чекам на одговор на мојто прашање..