Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Abramovich e povekje od darezliv toa ne go zaboravaj , Rusko - Ukrainsko lobi ne ti tekna a :)
--- надополнето: 5 декември 2012 во 11:51 ---

Gubentus ne ni imaat nekoja silna ekipa za vo LS taka da super ke im e vo evropa Liga :)
Не си прај бе бајрам на паметот после утакмица да видиме дали ќе бидиш волку силен..

иако навивам за Челси, мислам дека Јувентус ќе тепа вечерва.

никој тим не е непобедлив, а не пак еден Шахтјор.

Јувентус не бил некоја екипа :tapp: шо уште нема да слуснеш..па Челзи не направи ни полу шанса со нив ги надиграа тотално..за вечер Барса гг3+ и Баерн 1-13+ друго ништо фиксови само на голови.

TheGambler advises: Не се летајте по Јуве како овчички кои чекаат да бидат истрижани. :D Да немаше кладилници најверојатно ќе си ја одиграа без голови со додавање на топката, вака касата мора да се полни. Натоварен е Х и уште се товари ширум светските кладилници. :) Скоро и да нема кој не ја знае оваа “дојава“. Ако не се лажам Јувентус ако победи, пак одат Шахтјор и Јувентус натаму пошто Шахтјор има подобар меѓусебен дуел со Челзи (дома ги победија 2:1, а на гости загубија 3:2). Ако Шахтјор победи и Челзи исто така победи, тогаш одат Шахтјор и Челзи. Значи дефинитивно оваа утакмица е за избегнување, јас нема да ја играм ама ако би морал да ја играм ќе ја играм 2 конечен или 12 дупла шанса. Некогаш, да не кажам секогаш вреди да се игра спротивно од најголемите уплати, па да видиме вечерва како ќе биде. На крајот на краиштата можно е Шатхјор - Јувентус да заврши Х ама ќе има пиздарии на другите утакмици и кладилниците пак ќе се наполнат. :D

Еве мој вонреден тип (пошто сум на пауза од типување до 2013 :)) кој сака да го проба:

1015 Shakhtar - Juventus 2 @ 4.00 5/10 (Златна копачка)
6016 Shakhtar - Juventus 12 @ 1.79 8/10 (Спортлајф)

Од мене
Шахтрој - Јувентус 1
Челзи - Нордцланалдјеја 1
Мислам дека ќе биде јака реденка и стапо ќе го крка Јуве како и секогаш. Мое мислење дека ќе наредат е ....оддамна се нема случено ланскиот шампион во ЛШ да отпадни толку брзо, така да... без шампионот во најдобирте 16 ...ебати натпреварувањето :)

Што е најтрагично...и поштено нерешено да си изиграат, цел свет ќе мисли дека е наместена. Не знам, овие Челзи имаат превише среќа за да испаднат туку така.

Барселона-гг3+
Челзи-3+
Галатасарај-2
Клуж-x2
Јувентус-гг
Селтик-1

TheGambler advises: Не се летајте по Јуве како овчички кои чекаат да бидат истрижани. :D Да немаше кладилници најверојатно ќе си ја одиграа без голови со додавање на топката, вака касата мора да се полни. Натоварен е Х и уште се товари ширум светските кладилници. :) Скоро и да нема кој не ја знае оваа “дојава“. Ако не се лажам Јувентус ако победи, пак одат Шахтјор и Јувентус натаму пошто Шахтјор има подобар меѓусебен дуел со Челзи (дома ги победија 2:1, а на гости загубија 3:2). Ако Шахтјор победи и Челзи исто така победи, тогаш одат Шахтјор и Челзи. Значи дефинитивно оваа утакмица е за избегнување, јас нема да ја играм ама ако би морал да ја играм ќе ја играм 2 конечен или 12 дупла шанса. Некогаш, да не кажам секогаш вреди да се игра спротивно од најголемите уплати, па да видиме вечерва како ќе биде. На крајот на краиштата можно е Шатхјор - Јувентус да заврши Х ама ќе има пиздарии на другите утакмици и кладилниците пак ќе се наполнат. :D

Еве мој вонреден тип (пошто сум на пауза од типување до 2013 :)) кој сака да го проба:

1015 Shakhtar - Juventus 2 @ 4.00 5/10 (Златна копачка)
6016 Shakhtar - Juventus 12 @ 1.79 8/10 (Спортлајф)

neznam kolku me pratis ima tuka par lugje me pratat kazuvam tocni rezultati se nappunija pari, i isto koga izgubi real od betis eden vika ne!, ne ja igrajte barsa utre cel svet ja igra, a ja mu vikam cel svet vika ne real kiksna sega i barsa ke kiksne i rekof ke tepa barsa i taka bese, i sea isto tebe ti vikam cel svet vika nema da bide x posto cel svet demek ke ja igra

Инаку кој фактор е Јуве да тепа во Украина ? Во Италија за малку ќе изгубеа , а не пак во Украина .....:facepalm:

На шахтјор му е гајле ако сакаат ке играат ако некат нема тие немаат мотив денес ке излезат само колку да ја изиграат утакмицата а Јуве ке игра претпазливо и да гледа да не прими гол а ако може да даде се на се ке биде досадна утакмица ниту на Шахтјор му треба да се залета голови да дава ниту Јуве ке си се драпаат на средина на терен и по некој шут ке има 0-2 најдобро

И на крај Шахтјор ќе си тепа 1-0,2-0 не е битно колку важно ќе тепа ,со што ЈуБе ќе си ги пакуват куферите т.е ќе ни прават друштво во Европа Лигата :icon_lol:

П.С Јас ја одиграв Било Кога 1

Kaj влегов овде кај се запустив.
Ќе си ја ставам Јуве 0-2 гола па нек иде упм.

Кој филм ве мава бе лудации??
Јувентус оди понатаму на еден или на друг начин !!! 2ка како планина,а вие само мрчете хејтајте и надевајте се само тоа и ви преостанува ;)

Имате убава квота во Бет Сити за посед на Челзи .
Границата е 53.5 % и коефициентот е 1,85
Мислам дека ќе имаат повеќе од ова посед сигурно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom