Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
До сега убаво играат Напредок, но и целиот терен не е со вода, па убаво ја префрлаат топката на подобриот дел од теренот.

^

Shkendija do sega igrashe podobro , ne gi lazhi lugjeto ovde , eve gledame MRT ...

A za Berisha nemam komentar , poslednite utakmici igraa katastrofalno , amaterski penal napravi!

Добро бре може шкендија да добие црвен во ТЕ? Досега секој пенал што бил свирен против нив бил или неказнет или само жолт.
Ti od koga gledash fudbal be decko?

I spored tebe trebashe crven da zeme defanzivecot na Shkendija? Ma nemoj da me jebes

Добро бре може шкендија да добие црвен во ТЕ? Досега секој пенал што бил свирен против нив бил или неказнет или само жолт.
Не беше ова за црвен, којзнае и дали имаше убаво влечење, но секогаш се суди пенал ако играч постави само рака. Подобро ќе беше да го остави да шутира, на ваков терен не е лесно да шутнеш.

Пелистер-Тетекс 1-0 Металург-Работнички 1-0
Благојче Марковски дал гол за Пелистер :pos:

Pelister 1-0 , Metalurg 1-0
--- надополнето: 2 декември 2012 во 13:15 ---
Подолго од што си ти жив. Црвен и за ова и за со Вардар. Во гол ситуација со рака го влече од позади. Сигурно тоа е беше случајно така?
Mnogu dobro ti kazal toj sto te citiral , teraj sea ti .

Ajde be Nderim kade si?

I ne znam Artim kako go stavil B.Shabani da igraa , i nekako formacijata ic ne mi se dopaga , treba da proraboti sredniot red , ajdeee!

Одложена Дрита - Вардар

Натпреварот во Боговиње е одложен поради лошата состојба на теренот.
Датумот на одигрување ќе биде утврден наскоро

I nekako sudijata mnogu e na stranata na Napredok , imashe i faul sea za Shkendija!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom