Со буџетски пари во Скопје ќе се слави независноста на Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата никола-те
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сум живеел и во чаир и во центар и во аеродром, и не сум имал проблем со националната и верската припадност. но сега ИМАМ и тоа исклучиво заради вас Албанците. а имам другар на кого му викам албанец и тој не се лути. и тој се гади од вас а воедно и од самиот себеси што ја носи етикетата албанец, срам му е од вас. но тоа не го спречува да продолжи да живее со другите луѓе и гледа светот без узди. од тука, само един4о покажа дека цивилизаран пристап на работите. секоја чест на тебе и татко ти. а вие? вие одма го обележавте ко издајник. не сте нормални.
него сега ми текна една игра. се вика втора светска војна. јас ке бидам нацистот а вие евретите.:pos:и гасни комори ќе ви направам да биде ефектот појак
Може ја Химлер да бидам?:pos:

со задоволство. него гебелс да не го виде некаде? :pos:

ај доста беше заебанција сега малку посериозни да бидеме :drk:

ај доста беше заебанција сега малку посериозни да бидеме :drk:

Шо да биди посериозно,сега ќе ги трошат буџетските пари што ги собирале од даноци,казни итн... па утре другиден ај исфрли го шлајмот на улица и одма ти бапнуваат 50 евра. :place:

Шо да бидиме посериозно,сега ќе ги трошат буџетските пари што ги собирале од даноци,казни итн... па утре другиден ај исфрли го шлајмот на улица и одма ти бапнуваат 50 евра. :place:
е па ај да играме WW2. ајде, да бираме улоги.
кога веќе плачат, да имаат за што да плачат и да бидеме клетите лоши македонци :vozbud:

е па ај да играме WW2. ајде, да бираме улоги.
кога веќе плачат, да имаат за што да плачат и да бидеме клетите лоши македонци :vozbud:
Само со 2 милиона народ искрено се сомневам дека може да си играме WW2.:)

Само со 2 милиона народ искрено се сомневам дека може да си играме WW2.:)

Кај бе 2 милиона:(

Нели прочита поназад дека се они 1 200 000.

Ние немаме ни 25% за рамковен да важи за нас.

море ако заратуваме со кинезине, .... тешко нас, кај ќе ги закопаме БРЕ
овие се само 2 мил.
еј пак ми текна една зелена.
прашање за шошоните ....... како се вика бре на албански "кога на одмор?"

Сакаш да кажеш сега со вработувањето ќе се асимилираат? ма немој............
Пред 50-60 год требаше да се вработуваат за денеска да се почитува државата, денеска имаме целосна дезинтегрирано општество, касно е за твојата приказна............тогаш целта беше што повеќе албанци да се иселат што и успеа.........
Сега имаме закон кој ни дозволува употреба на знаме и јазик..............зошто да веам македонско??????
Па јас сум албанец.............
Додека државата ме гледа како канцер и сака по секоја цена да се излечи од мене тогаш е глупаво јас да барам почитување воопшто..............
Кога на главен дневен весника на земјава на предната страница пишува : Скандалозно, бројот на новороденчиња албанци е преголем, па ова е ФАШИЗАМ............

Србите невработени????ма тие се повработени од вас што се заебаваш...............
Власите се асимилирани веќе не ми ги број.........
--- надополнето: Nov 28, 2012 8:29 PM ---

Ма што тие, кој ти ја уништува религијата????? Дали си сигурен дека тропаш на вистинска врата?
Гомнар, научи да разликуваш некои поими во животот.Ако си ти Албанец тогаш оди си во Албанија и таму веј си знаме.Многу јасно и едноставно.Вас овде неможе да ве асимилира, затоа што сте муслимани, а не дека имате некоја јака национална свест.Да бевте православни друга песна ќе беше.Во Македонија никој не асимилира Срби, Власи, Хрвати, затоа што веќе 2-3 децении сите овие се измешаа со Македонци преку бракови.Имаме иста религија, припаѓаме на иста раса, делиме многу заеднички нешта како јазик, култура, па нормално е и да се пишуваат како Македонци.Никој не им стави пиштол на истите да се пишат Македонци.Со овој пост докажа колкаво ѓубре си само со маска на “реален шипо“.Тебе не те смета државата за канцер, туку ти и стварно си канцер поради начинот на живот и цивилизациските достигнувања .Сета ваша промена денес се должи на Македонците, затоа што вие буквално во секој чекор ги имитирате Македонците во начинот на живот, а не Македонците вас.Тоа научи да разграничиш.

Тоа што е некој Македонец во Австралија незначи дека не треба да вее австралиско знаме, не треба да слави австралиски празник.Таа држава му дала леб, пари и стандард и ќе ја почитува.Ако не сиктер во Македонија и нека рмба тука.Така е и со вас.На тие 17% Албанци што државата ги пикна со завршен курс за градинка очекувам спрема истата да покажуваат почит, а не истите коишто јас ги плаќам да ми кинат знаме.

Вие во Швајцарија кинете знаме таму, фрлате на улица?Зошто веете во Швајцарија швајцарско знаме, а сте Албанци?Таму доктори, физичари , научници да не сте?Тотални дилетанти и криминалци.Тоа сте во Швајцарија.Поради вас ја замрзеа и Македонија Швајцарците.

И фала им на претходниот систем што направија полно да се иселите за да осети малку Европа што значи Шипо на нивна чизма.Им отрувте деца со дрога.Македонецот може да има илјада историски проблеми со некои држави, но Македонецот никогаш немал проблеми со локалното население во тие држави.Никој Македонецот не го исмејувал поради начинот на облекување, однесување и никој Македонецот не го нарекувал “козоебач“ како што вас ве сметаат од Триглав, па се до Вардар.Никаде нема да слушнеш “немој да се облекуваш како Македонец, немој да се однесуваш како Македонец, сега си прав Македонец“. како што тоа го има на пример “немој да изгледаш како албанец, немој да се облекуваш како албанец, сега си по култура прав албанец“ и многу други занимвливи работи за вас.За вас и Циганите тоа го има во секоја држава.Македонец никаде нема да препознаеш во некоја држава, ама Шипо се познава од 3 километри.Тоа е разликата.

Моментот на 25:25

Дали славите во Кина, Индија, Конго, Јужна Африка, Палестина, Израел?Како тоа славите низ цел свет?Мислиш славите во 7-8 држави каде што ви е сконцентрирана 95% од дијаспората како што е на пример Њу Јорк?Во Њу Јорк е сконцентрирана скоро 80% од албанската дијаспора во Америка, па не е тешко да се соберат 1 000 луѓе.

CHUDO SAMO ALBANSKI ZNAMINJA SE VEAT :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom