Мене што ми одговара што не ти не знаеш ОК, а за тоа дека прославуваам ке прославаам АЛБАНЕЦ СУМ, чао пријатноЦ
Уствари не чек, тебе ти одговара...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене што ми одговара што не ти не знаеш ОК, а за тоа дека прославуваам ке прославаам АЛБАНЕЦ СУМ, чао пријатноЦ
Ја пронајде Америка нема што.
Татко ти можеби не се чуствува како албанец така кажи а не дека не сака да прослави ден на знаме и на независност 100 ГОДИНИ на албанците во целиот свет.
Поздрав
ГРЕШКА СИСлавиш независност на Албанија,во туѓа држава со туѓи пари?
ГРЕШКА СИ
Славам мој празник, СО МОИ ПАРИ ВО МОЈА КУЌА МОЈ ДОМА МОЈА ЗЕМЈА
Инат а епа сега што да правам ај со глава во зид жал ми е, тоа еПа зошто седиш уште на форум?
Оди испукај тристапеесет и осум куршуми со калашот.![]()
Инат а епа сега што да правам ај со глава во зид жал ми е, тоа е![]()
Е сега не знам кој е кучето кој седи во колиба и не излегува ни за водаНе е инат, колку што ќе му го попуштиш ланецот на кучето толку ќе покажува сила.
И со 75ка фонт да им напишиш мислиш ќе те сватат? Не, ти си предавник, дека не урлаш по улица, не провоцираш неалбанци, дека размислуваш трезвено и имаш развиено критичко мислење, дека сакаш да живееш како цел цивилизиран свет. Олку испрани и ограничени мозоци само кај овие и на блиски исток може да се забележат.Целта ми е да се ТРГНАТ ТИЕ НАЦИОНАЛНО-ЕТНИЧКИ УДИРАЊА ВО ГРАДИ
ЗАР НЕ ГЛЕДАТЕ ДЕКА СЛЕПО ВЕ ВОДАТ!
ЗАР НЕ ГЛЕДАТЕ ДЕКА САКААТ ДА МАНИПУЛИРААТ СО ВАС?
МЕНЕ МИ ОДГОВАРА ДА ЖИВЕАМ, ДА НАПРААМ СЕМЕЈСТВО, ДА ИМАМ МЕСЕЧНИ ПРИХОДИ и да ГО ВИДАМ СВЕТОТ, НЕ ДА СЕ ЗАМАРАМ СО ТАА ПУСТА БАЛКАНСКА ПОЛИТИКА
Е сега не знам кој е кучето кој седи во колиба и не излегува ни за вода![]()
Ти имаш некоја наша жичка брааат..Целта ми е да се ТРГНАТ ТИЕ НАЦИОНАЛНО-ЕТНИЧКИ УДИРАЊА ВО ГРАДИ
ЗАР НЕ ГЛЕДАТЕ ДЕКА СЛЕПО ВЕ ВОДАТ!
ЗАР НЕ ГЛЕДАТЕ ДЕКА САКААТ ДА МАНИПУЛИРААТ СО ВАС?
МЕНЕ МИ ОДГОВАРА ДА ЖИВЕАМ, ДА НАПРААМ СЕМЕЈСТВО, ДА ИМАМ МЕСЕЧНИ ПРИХОДИ и да ГО ВИДАМ СВЕТОТ, НЕ ДА СЕ ЗАМАРАМ СО ТАА ПУСТА БАЛКАНСКА ПОЛИТИКА
Таман работа да се извинува.Ништо,пуни им се поповите ко брод.
--- надополнето: 28 ноември 2012 во 20:26 ---
И се извини ли?
Себеси се декларирам дека сум припадник на Исламот.
Е сега, татко ми е Албанец од Гостивар но него не го засегаат вакви работи. Тоа како што вика он, младината е подбуцната од некои идеологии на луѓе одприлика на негови, а може и помлади години (он у јануари ќе се пензионира).
И едно нешто имам да кажам до тие што ги бранат овие протести/прослави/што ли уште не (односно припадниците до Албанската заедница) :
Срам да ви е, ко првин МИ ЈА УНИШТУВАТЕ РЕЛИГИЈАТА, правите другите заради вас да патат и да мислат дека исламот е лоша религија, исполнета со злоба и против другиот народ. СРАМ ДА ВИ Е!
Имам многу другари Албанци со кои ми е 100 пати померак да напраам муабет него со некој друг, али повеќето од тие што ми се само познаници БЛЕДО и СЛЕПО го слушаат тоа што другите ќе им го кажат, односно што некој друг ќе им “тури“ у глава. Па не за џабе комунизмот таму остави длабоки траги, небаре и до овде се почувствува тоа.
Татко ми, иако живееме во место со над 50% албанско население, тој никако не ја подржува годишнината од туѓа држава во туѓа. Тоа е исто како да се слави 20 годишнина на Македонија во Србија. Потегот е повеќе од генијален - полека но сигурно да се провлечат низ кожата на Македонија и да одцепат делчиња од неа, но пребрзо дојде до транспарентност - пребледе, стана очигледен. Се согласувам со него во секој аспект.
Тој не ги слуша лидерите бледо и ко овца, има изнаживеано многу и пропатено многу. Се разбира, го има сфатено народот онака како што треба да се сфати - космополитски. Верувајте, ако сите бидеме како него - со своја глава да си ја тераме работата и тие “етничко-религиозни“ конфликти да не ги гледаме - светот ќе тераше по поинаков пат.
Ама тоа е.
Да не пее оџата на ТВ ?Пуштајте бе тв слушајте претстава од албанска опера , љепота , одморете малце со нервите.
Еве како функционира испран и ограничен мозок.ti i tvojata familia se pred kapitullacia odnosno pred asimiliranje.
sigurno majkati e od nekoja druga nacia ,po shto tatkoti krenal race od interesite na svojata nacia. i ako bea site kako tatkoti do sega site ke bea etnicki makedonci![]()