До и Од модераторот на подфорум Религија

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Бан од тема
Заработивте бан на темата:
Телемити - Liber AL vel Legis - Thelema
Причина за банирање:
Континуиран оф-топик.
Траење на банот Перманентен

Иако може да ја читате темата, не е дозволено да пишувате нови мислења.

Во очите на телемитите сега си како Мојсе,ги спаси.:D
Брат...не се секирај.
Мене одамна ме банираа на таа тема.....не смее никој да ги дира хепта и ипси...тие се привилиговани.
Они можат да тролат и да серат по сите теми, да пропагираат, да изиграват шерифи, да дават совети.....тешко тебе ако ја дирнеш талемата....бан доживотен.
Добро е што таа секта само нив ги интересира, ако не се тие нема кој да постува таму....

alf

Член од
28 јануари 2010
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.138
@Gurdjieff,
Се гледа дека тие ги имаат сите привилегии овде на форумот,ништо чудно е и модераторот да е телемит.
Сите нивни постови во кои тие се изразуваат недолично,посебно Хепта,модераторот намерно замижува или не ги гледа.На пример http://www.forum.kajgana.com/threads/Што-бараат-атеисти-на-форум-за-религија.47653/page-26#post-5416769

А кога пишуваме на тема каде соговорникот ќе се најде во подредена ситуација и во немоќ да одговори,одма се жалат и плачат кај модераторот,а кутриот тој како дадилка им ги брише созлите и веднаш дава опомена или банира.:facepalm:
Проблемот е тоа кое го следат и во кое веруваат го сватиле толку лично,така да секој пат кога некој ќе напише нешто контра,тие реагираат како ревен верник.;)

п.с.Незнам само зошто ме цитира Хепта на неговата тема кога знае дека сум баниран.:tapp:

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Frater exlexmk те открија! :(
Ќути уште оваа етикета ми фали у низата ... наведена во постот пред оваа страна ... :)

Никој не е привилегиран ... но сепак Ипсимус и Хептаграм пријавуваат мислења често ... ги решавам пријавите и кога има потреба давам казнени поени ...
Да банирам некој од тема неможам ... немам такви привилегии како модератор .. само супер модератор и админ може ...
така да ако имате поплаки од Ипсимус или Хептаграм пријавујте мислења шо да ви кажам ..

alf

Член од
28 јануари 2010
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.138
Никој не е привилегиран ... но сепак Ипсимус и Хептаграм пријавуваат мислења често ... ги решавам пријавите и кога има потреба давам казнени поени ...
Да банирам некој од тема неможам ... немам такви привилегии како модератор .. само супер модератор и админ може ...
така да ако имате поплаки од Ипсимус или Хептаграм пријавујте мислења шо да ви кажам ..
До каде стигнале со плачење:facepalm:

Боговите паднаа на теме,
сами не се способни да се справат со своите проблеми,па мора друг да им го чисти патот.
Полицаецот им заврши одлична работа.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
До каде стигнале со плачење:facepalm:

Боговите паднаа на теме,
сами не се способни да се справат со своите проблеми,па мора друг да им го чисти патот.
Полицаецот им заврши одлична работа.
„Полицаец“ сум за сите .... Ипсимус и Хептаграм не се единствените кои пријавуваат...

alf

Член од
28 јануари 2010
Мислења
1.595
Поени од реакции
1.138
„Полицаец“ сум за сите .... Ипсимус и Хептаграм не се единствените кои пријавуваат...
Ајде работа да ти дадеме,штом си и ти полицаец.
Иако тоа се однесуваше на оние повисоките од тебе кои можат да банираат од тема.:)

п.с. кликам пријава.:D

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Ќути уште оваа етикета ми фали у низата ... наведена во постот пред оваа страна ... :)

Атеисту...со тенденции за телемит...
Барам да ме одбанирате од темата на телемитите....да им докажам на тие од таа секта (хепта и ипси) дека се во дно пропаднати...не за друго, да ги одглавам од црнило.
Ако не можеш ти, тогаш ургирај кај шефовите...
Плаќам пиво на наредната средба.....(ова како мито малку).
Сам си давам 2 негативни...ради мито и корупција

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Атеисту...со тенденции за телемит...
Барам да ме одбанирате од темата на телемитите....да им докажам на тие од таа секта (хепта и ипси) дека се во дно пропаднати...не за друго, да ги одглавам од црнило.
Ако не можеш ти, тогаш ургирај кај шефовите...
Плаќам пиво на наредната средба.....(ова како мито малку).
Сам си давам 2 негативни...ради мито и корупција
Вашето височество....модератор exlexmk
Ако сакате барем да ме удостоите со било каков одговор?

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Вашето височество....модератор exlexmk
Ако сакате барем да ме удостоите со било каков одговор?
Веќе кажав дека неможам ни да банирам ни да одбанирам од тема ...
ќе мораш да контактираш супермодератор или админ.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Модератор exlexmk
До кога мислите да ја држите затворена темата за Ошо?

Дојде хепта,испровоцира на темата, и наместо него да го банирате на таа тема...киселиот ја затвори целата тема.
Кога јас провоцирав на талемата , мене ме баниравте...а кога хепта провоцира на други теми, ја затварате темата...:facepalm:

Ѓи затворивте сите религиозни теми на форумов, останаа само провокативни теми за дискусија.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Кога јас провоцирав на талемата , мене ме баниравте...а кога хепта провоцира на други теми, ја затварате темата...:facepalm:
Е нема правда нели?
Calimero_by_MissIshtar.jpg
Господ гледа..... :D

Смени си аватар со сликичкава горе :pos:

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Само атеисти останавте на форумов религија....:pos:
Шо ќе праиш.... светски тренд е, масовно се откажуваат вернициве од верата.
Само Мики1 и ти останавте, секташи едни :D

Kajgana Shop

На врв Bottom