Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Лош ден за тие на конечен резултат, ама кој ги изиграл хендикепите и границите од кај мене тешко да утнал нешто.

Практично од хендикепите тешко ми падна што ме зезна Cleveland за 0.5 поени а и од овие Knicks кои имаат една од најдобрите одбрани оваа сезона и ретко примаат над 100 поени, прима 131 поен од овие што едвај даваат 100 :tapp: ама тоа е

Јас за жал се зезнав и ги играв конечните резултати и не фатив ништо :(

Баш ми е криво шо не ги изиграв на конечен тие што мислев. На конечен се пуфка утакмиците, ако ја следиш NBA-та :) . Тебе те гледам контра на комаро му одиш, која црна 2ка на Лејкерси типуваш. :) Таму дури не му се врати Фил Џексон.. е онака че играат ладно/топло :)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 11:46 ---
Дај нека каже некој гг3+ сигурици 4-5 :D

Од мене..

Kasimpasa GG3+
Osijek GG3+

Баш ми е криво шо не ги изиграв на конечен тие што мислев. На конечен се пуфка утакмиците, ако ја следиш NBA-та :) . Тебе те гледам контра на комаро му одиш, која црна 2ка на Лејкерси типуваш. :) Таму дури не му се врати Фил Џексон.. е онака че играат ладно/топло :)
--- надополнето: 24 ноември 2012 во 11:46 ---

Од мене..

Kasimpasa GG3+
Osijek GG3+
Абе остај тоа беа само предлози повеќето, не дека ги играв јас сите, а на ливче сум рекол никогаш Лејкерси од што играат онака погано :D инаку на хендикеп ми е пофраерски да ги фатиш плус ќе се туфкаш цела утакмица за кош разликата :)

Утре е последно коло во Бразилска 2 лига, а во Бразилска 1 и Јапонска 1 има останато уште по 2 кола така да кој има време нека седне да расчепка сигурно ќе излезе нешто (y)
Јас ќе видам за Бразилска 2 сега па ќе пишам покасно типови.
Епа ај да пишам, еве ги сите утакмици па ставете што сакате
Атлетико ПР-Парана 1 @ 1.35 ( на Атлетико им треба победа за да го обезбедат пласманот во 1 лига, додека Парана се на средината од табелата и оваа утакмица воопшто нема да им влијание без разлика каков исход ќе има)
Аваи-Кручиума Х 2.95 (и на двата тима им одговара овој резултат)
Брегантино-Боа 1 @ 1.55 (Само ова им одговара на Брегантино)
Гоиас-Џоинвил Х @ 3.4 ( и на двата тима оваа утакмица не им е битна така да очекувам Х и 0-0 точен резултат:D)
Гуарантигуета-Гремио Баруери 1 @ 1.4 (само победа може да ги спаси Гуарантигуета од испаѓање, додека Гремио се последни без никаква шанса за опстанок. Ништо чудно да излезе и 2-1)
Виториа-Цеара 1 @ 1.35 (само со победа Виториа ќе обезбедат сигурен пласман понатаму)
Гуарани-Сае Цаетано 2 @ 2.5 (Според мене ова е утакмица на колото, на едните им е потребна победа за пласман, а на другите за опстанок :D Сепак мислам дека Сае Цаетано ќе победат бидејќи Гуарани се во многу лоша форма)
Арапика-ЦР Бразил 2 @ 2.3 (На Арапика воопшто не им се битни овие поени, додека н ЦР им треба само победа за опстанок)
АБЦ-Америка РН Х @ 3 (И на двата тима оваа утакмица им е небитна, така да мислам досадна утакмица со 0-0 точен резултат)

Систем 2/3
Ст.Мирен - ФК Данди 1 2,00
Данфермлин - Думбартон 1&3+ 1,83
Алфан Лидо - Бангор 4+ 1,90

Сингл
Стоук - Фулам 1
Њутаун - Ланели Т12+

доста е за да го почнеме денов

евертон - норич - 1
Челзи - сити - гг4+
манчестер - кпр - дупла победа 1
баерн - хановер - дупла победа 1

предлози (сите нема шанса да влезат,затоа ваше е да одберете)

евертон 1
виган 1
блекпул ГГ & 3+
ваљадолид 1
гуадалахара - рекреативо ГГ
мајнц ГГ&3+
АЕК 1

Еден Double од мене :

Reims - Brest 2 @ 3.3
Palermo - Catania 2 @ 2.85

-----------------------------------------

И уште од денеска ја пишувам овде...

Zagreb - Dinamo Zagreb 1x @ 2.35, похрабрите можите да си ја изиграте Х @ 3.7
Али можи да изненада и да излези 1 @ 6.2 коеф.
Ќиро Блажевиќ му е тренер на Загреб, доста луд тренер би требало да го знаете.
А воедно сите го знаеме Зоран Мамич, доста добар мафијаш(да го наречиме така) во фудбалот во Хрватска.

- Stoke - T12+ - 2.3
- Charlton - GG3+ - 2.25
- ST Mirren - 1 - 1.9
- Newtown - 1 - 2.25
- Bayern M. - 1&3+ - 1.5
- Juve Stabia - GG3+ - 2.2
- Valencia - 2 - 3.5
- Nec Nljumegen - GG3+ - 1.95

Kvota 498.....sigurnost 5% :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom