Што се тоа ЏИМИРИНКИ?

• Креатор на темата Креатор на темата Banana Man
  • Време на започнување Време на започнување
Нека крчкаат уште ако има по малце мевце оставано на нив мераци

1.jpg

Абе убави се џимиринките, али само мевцето шо е на нив, тоа белото, сало како и да е не го јадам.
Не е за женски.

Абе убави се џимиринките, али само мевцето шо е на нив, тоа белото, сало како и да е не го јадам.
Не е за женски.

За вас госпожи само месо ,најубавото..а за мажите остало ѓубре. Па послем зборите свињи сме биле .:нинџ:

Ах, џимиринки...нискокалоричен производ кој потекнува од најздравиот дел на ионака како целост здравото суштество нагалено наречено прасе кое служи за намалување на крвниот притисок, намалување на холестеролот итн. и исто така како ефектен природен препарат и суплемент во исхраната кој чудесно ефективно придонесува за креирање на познатиот `појас за спасување` околу долниот дел на стомакот како и останати додатоци на човечкото тело во целост. Доколку имате проблем со килограмите конзумацијата е задолжителна а се препорачува во комбинација на надалеку познатиот нектар со научен назив „комињак“!

Тогаш ти сигурно многу јадеш телешко (no hard feelings)
--- надополнето: 23 ноември 2012 во 16:28 ---

K*р ме боли како е на Бугарски, најискрено.

Јок, не јадам месо никакво.
Меѓутоа, се додека си ти месојадач, изгледа доста те влече коњско.

Во Бугариjа им викаме џумерки (џимиринки) и пр'жки (пршки). Jас мислам дека џумерки-џимиринки е турцизам, но не сум сигурен. Можно и да е от жир (Рус) - масти (МК) - мазнина (БГ).

.

Јок, не јадам месо никакво.
Меѓутоа, се додека си ти месојадач, изгледа доста те влече коњско.

Значи сега ми е јасно зашто си дрво. :D

И да, дечко ти беше коњот, затоа не ми се пуштај со тоа коњско што мислиш дека јадам.

Back
На врв Bottom