Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali Afox ATI hd 6850 e dobra graficka karta za taa cena?
Цената е 8360 денари.
Вака, имав до завчера en8800gts 640 mb ram asus-ова графичка која од еднаш почна да брљави. Среде игра почна да појавува зелени линии по вертикала, а после тоа и блокирање на виндовс и плав екран со некој ерор. Пробав се живо, и бришење на драјвери и преинсталација на виндовс, добив само НЕприкажување на плав екран, сликата си остана со зелени, црвени и било какви цртици по вертикала. Ми препорачаа ова: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SDrH8rL64rw но не сакав да ја доуништам.
Бев на мајстор и ми кажа дека изгледа и нема лек, откажала после 5,5години користење. Веќе еднаш во јануар мајсторов и правеше некој ладен лем и ја оправи, но изгледа тука и бил крајот.
Е сега ми продава за 1750ден Asus GeForce 210
Прегледај го приврзокот 52821
Па би ве прашал дали оваа 210 е појака(мислам дека е) од старава која ја имав и се исплати ли за тие пари.
Дечки имам проблем ми треба помош со Catalyst CC,неможам никако да инсталирам драјвери за мојата HD4650 1GBDD3,знам дека е стара но ниеден драјвер не фаќа.Кога правам инсталација на CCC,ја завршува инсталацијата но не целосно има лог и ерор репорт.По инсталацијата немам инсталирано CCC,го нема ни на десен клик на десктоп.Порано ми работеше на Windows 7 цава ама одеднаш го снема,незнам што се случи.Пробав со uninstall,пробав со бришење на сите ATI/AMD фајлови и регистри,па пак инсталација,џабе,пробав и со Driver Fusion(Driver Sweeper) у Safe Mode,пак нејќе.Више стварно незнам што да правам,едноставно Catalyst CC не се инсталира,било која верзија.Јас знам дека не е курац ипол со денешниве картици,ама дур не склопам ќе ми треба помош за драјверива.Она е инсталирана во Windows 7 само како картица и работи нормално,но без Catalyst.
АКо сакаш дај подетални информации која е баш оваа 4730 ддр5? од кoлку мб/гб и е меморијата, и дали сигурно е појака од 8800гтс да знам да не погрешам? Дали е оваа:^Мислам дека ќе му се многу пари тоа, чим веќе гледа карта од 1700 ден... ако ептен е во тесно со пари во Мебиус има 4730 DDR5 за 2000-ки и нешто, по перформанси е малце побрза едно 10% од 8800GTS 640MB.
Ако може да си приушти да одвои повеќе пари секако нека оди на карта од понова генерација, 5750/5770/7750, исто од Мебиус бидејќи во Анхоч 7750-ката им е DDR3, а другиве две ги нема.
Коа го затемнува мења Power профил за да ја штеди батеријата, на батерија потемно на струја посветло....софтверски се подесува тоа, најди таму на Делл-суппорт кој софтвер иде за PowerManagement, ако ти е земен со ОС вероватно веке ти е инсталиран.Луѓе дај бе кажете дали да го враќам овој лап топов за нов, го земав од Анхоч пред недела дена и ми затемнува екранот додека е изваден од полнење затемнува целосно и се враќа светлината за неколку секунди а кога е ставен да се полни затемнува целосно и што и да кликаш не осветлува се додека не го извадиш од батеријата. Дали може да е до графичката картица или да го мењам целосно за нов? Dell Inspiron е A6 Vision AMD...
Коа го затемнува мења Power профил за да ја штеди батеријата, на батерија потемно на струја посветло....софтверски се подесува тоа, најди таму на Делл-суппорт кој софтвер иде за PowerManagement, ако ти е земен со ОС вероватно веке ти е инсталиран.