Увек била дроља само ти си бил преслеп од љубов да го видиш тоа.... А она е само една обична глупача што најголем успех ќе и биде у животот дека пробала странски кур....Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине од друга држава преку facebook,у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
Ако може некој поискусен да ми каже,ШТО Е ТУКА НАРАВУЧЕНИЕ?
Никому не верувај, а понекогаш дури и во себе сомневај се.Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине преку facebook у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:41 ---
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине од друга држава преку facebook,у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
Кај го виде странскиот ... во постот на дечкото?Увек била дроља само ти си бил преслеп од љубов да го видиш тоа.... А она е само една обична глупача што најголем успех ќе и биде у животот дека пробала странски кур....
И мене тоа ме натера да се вратам на постот и повторно да го читам )))) Ама никаде трага од странскиКај го виде странскиот ... во постот на дечкото?
На нашиве мажи очигледно се странски тит пред очи им излева, мора да провериме од каде таква желба тоа да го гледаатИ мене тоа ме натера да се вратам на постот и повторно да го читам )))) Ама никаде трага од странски
Не може бе со таква цинична и нихилистичка перспектива кон светот да функционираш нормално, сум пробал и потешко е отколку да те повреди некој/а емотивно.Никому не верувај, а понекогаш дури и во себе сомневај се.
Може нему му има побегнато девојката за странски, а како што знаеме нивно мото е сите жени се исти...На нашиве мажи очигледно се странски тит пред очи им излева, мора да провериме од каде таква желба тоа да го гледаат