Што научивте од последната врска во која бевте?

Безимена

Оловна нежност
Член од
21 септември 2012
Мислења
33
Поени од реакции
31
Оф... од каде да се почне и каде да се заврши...Само едно ќе кажам-немојте да се врзувате за некој кој не ве почитува!

Член од
3 октомври 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Јас научив дека не треба премногу да се надевам и да очекувам за да не се разочарам.

Член од
2 мај 2006
Мислења
133
Поени од реакции
83
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине преку facebook у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
Ако може некој поискусен да ми каже,ШТО Е ТУКА НАРАВУЧЕНИЕ?
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:41 ---
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине од друга држава преку facebook,у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Пред да заминеш на службен пат, раскини или спремисе дека врската ќе биде наскоро завршена.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине од друга држава преку facebook,у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
Увек била дроља само ти си бил преслеп од љубов да го видиш тоа.... А она е само една обична глупача што најголем успех ќе и биде у животот дека пробала странски кур....

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
не се фајча дечко од преку фб :tapp: :facepalm:

ова за мене си го пишаф да не си речите за постов над мене...јас си ја траскам глата не знаеф кај терам ама то е се стори ...и не ми беше првпат :facepalm:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.771
Поени од реакции
8.794
Научив дека можеш да идеш со девојка 5 години,да се сакате...и за ич ништо,таа да ти раскине преку facebook у 5 до 10 беше изгледа...и ич да не и пука за тебе...
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:41 ---
Никому не верувај, а понекогаш дури и во себе сомневај се.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Увек била дроља само ти си бил преслеп од љубов да го видиш тоа.... А она е само една обична глупача што најголем успех ќе и биде у животот дека пробала странски кур....
Кај го виде странскиот ... во постот на дечкото?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Кај го виде странскиот ... во постот на дечкото?
И мене тоа ме натера да се вратам на постот и повторно да го читам :))))) Ама никаде трага од странски :(

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
И мене тоа ме натера да се вратам на постот и повторно да го читам :))))) Ама никаде трага од странски :(
На нашиве мажи очигледно се странски тит пред очи им излева, мора да провериме од каде таква желба тоа да го гледаат :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Никому не верувај, а понекогаш дури и во себе сомневај се.
Не може бе со таква цинична и нихилистичка перспектива кон светот да функционираш нормално, сум пробал и потешко е отколку да те повреди некој/а емотивно.
Подобро е да се отвориш и дозволиш да те повредат неколку луѓе во текот на животот, отколку да си изградиш тврдина и да не дозволуваш никој да влезе во неа и да се повредуваш секојдневно.
Најдобро од се би било да знаеш што сакаш во животот како Д' Дјуд, тоа секако ќе те извлече.

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
На нашиве мажи очигледно се странски тит пред очи им излева, мора да провериме од каде таква желба тоа да го гледаат :)
Може нему му има побегнато девојката за странски, а како што знаеме нивно мото е сите жени се исти...

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Подобро е да се каеш заради направното, отколку заради пропуштеното.
:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom