- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.696
- Поени од реакции
- 85.578
Па, наскоро нема да бидеш сам. Моите сограѓани Македонци, уште од 90-та навака, секој ден се повеќе ме приближуваат до оваков став.I don't give a fuck about this country.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па, наскоро нема да бидеш сам. Моите сограѓани Македонци, уште од 90-та навака, секој ден се повеќе ме приближуваат до оваков став.I don't give a fuck about this country.
сеа на ред е скопјеКичево одамна е изгубено
I don't give a fuck about this country.
Па со ваква кукавичка владеачка гарнитура какви ставови треба да имаме или треба патриоти да бидеме?Па, наскоро нема да бидеш сам. Моите сограѓани Македонци, уште од 90-та навака, секој ден се повеќе ме приближуваат до оваков став.
таму малце потешко.сеа на ред е скопје
ха небиди смешен застани пред судска и погледни малце накај север и кажими што ке видиштаму малце потешко.
Да беше куќата на твое име ќе се женеше
Не туку се мавајте у гради со патриотизам, тој се покажува на време, не со закаснување од мноооггггууу години.
Касно палите со патриотизам, а и фуфка од фирерот
Затоа вазелинче и ќутете, пошо од лошото има и полошо и не заборавајте на избори од ДВЕТЕ ЗЛА ДА ГО ИЗГЛАСАТЕ ПОДОБРОТО![]()
Гарнитурата е кукавичка, другана што би дошла место нив, у најмала рака ќе биде исто кукавичка. Но, извини ама не те разбирам што сакаш да ме прашаш.Па со ваква кукавичка владеачка гарнитура какви ставови треба да имаме или треба патриоти како тебе да бидеме?
Јамката на шиата.Сеа ќе видите коа ќе побараат во средина на сонцето еден двоглав орел,тогаш што ќе праиме?
Ќе се радуваме дека не ни побарале да нема сонце.Сеа ќе видите коа ќе побараат во средина на сонцето еден двоглав орел,тогаш што ќе праиме?
Да беше куќата на твое име ќе се женеше
Не туку се мавајте у гради со патриотизам, тој се покажува на време, не со закаснување од мноооггггууу години.
Касно палите со патриотизам, а и фуфка од фирерот
Затоа вазелинче и ќутете, пошо од лошото има и полошо и не заборавајте на избори од ДВЕТЕ ЗЛА ДА ГО ИЗГЛАСАТЕ ПОДОБРОТО![]()
Грешка направив не ти го прочитав постот убаво,се извинувамГарнитурата е кукавичка, другана што би дошла место нив, у најмала рака ќе биде исто кукавичка. Но, извини ама не те разбирам што сакаш да ме прашаш.