Џиновските албански знамиња во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ГОЦ-К.О
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
I don't give a fuck about this country.
Па, наскоро нема да бидеш сам. Моите сограѓани Македонци, уште од 90-та навака, секој ден се повеќе ме приближуваат до оваков став.

I don't give a fuck about this country.

Потполно те разбирам...и да се најде некој јунак да го симне знамето,јунакот ке лежи затвор,а тие што го поставиле(што ни погазуваат државотворност)ке бидат наградени со добри плати и добри фотељи...

Па, наскоро нема да бидеш сам. Моите сограѓани Македонци, уште од 90-та навака, секој ден се повеќе ме приближуваат до оваков став.
Па со ваква кукавичка владеачка гарнитура какви ставови треба да имаме или треба патриоти да бидеме?

Да беше куќата на твое име ќе се женеше :pipi:
Не туку се мавајте у гради со патриотизам, тој се покажува на време, не со закаснување од мноооггггууу години.
Касно палите со патриотизам, а и фуфка од фирерот ;)
Затоа вазелинче и ќутете, пошо од лошото има и полошо и не заборавајте на избори од ДВЕТЕ ЗЛА ДА ГО ИЗГЛАСАТЕ ПОДОБРОТО :drk:

Ти од кај знаеш на чие име е куќата. Кај виде патриотизам во мојот пост? Не се лупнав ја у гради дека ја ќе идам да го симнав,него му цитирав на другиот. А ти на твоето гласачко ливче што избираш,поголемото или помалото зло? Или само се потпишуваш...Македонка во срцето и до коска и срж. Ни ти ништо нема да направиш,исто како и ја,кое и зло да го изберам.

Сеа ќе видите коа ќе побараат во средина на сонцето еден двоглав орел,тогаш што ќе праиме?

Па со ваква кукавичка владеачка гарнитура какви ставови треба да имаме или треба патриоти како тебе да бидеме?
Гарнитурата е кукавичка, другана што би дошла место нив, у најмала рака ќе биде исто кукавичка. Но, извини ама не те разбирам што сакаш да ме прашаш.

Да беше куќата на твое име ќе се женеше :pipi:
Не туку се мавајте у гради со патриотизам, тој се покажува на време, не со закаснување од мноооггггууу години.
Касно палите со патриотизам, а и фуфка од фирерот ;)
Затоа вазелинче и ќутете, пошо од лошото има и полошо и не заборавајте на избори од ДВЕТЕ ЗЛА ДА ГО ИЗГЛАСАТЕ ПОДОБРОТО :drk:

Ммм да...а ти сигурно ке беше една од првите за јунакот (што евентуално би го симнал знамето) со уште неколку
"кокошки од малото" дојдени на кафе со коментари како немал друга работа,па јадников отишол да симнува знамиња од јарболи... кој прошол низ такви работи,знае каква филозофија се врти помеѓу нашиов народ,затоа и најжелните креваат раце од било каква акција....

Гарнитурата е кукавичка, другана што би дошла место нив, у најмала рака ќе биде исто кукавичка. Но, извини ама не те разбирам што сакаш да ме прашаш.
Грешка направив не ти го прочитав постот убаво,се извинувам:)

На ред е Македонија официјално да се федерализира..:facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom