Ќе се намали емитувањето на турски серии?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Претпоставував нешто така , ауууу значи ова пострашно било(силување) .Оваа серија треба да се забрани одма.
Да бе.
Јас ништо не пратам, све знам за серијава :) Ептен е популарна, башка и другаркиве ми ја гледаат.
Пред некој ден кај една на кафе, имаше момент оваа сакаше да се џитне од тераса и овој Џамиле ја спаси, и после се лижеа у кревет.... това го нема ни у шпанска серија бе.
Да те силува некој и после да го сакаш..... турци rulz :facepalm:

Супер вест се надевам ќе успеат и конечно нашиве продукции ќе понудат нешто квалитетно!

Ајде бе гони ми ги.
Колку сезони више, фатија накај 15тата?

Море нека ги има и 100 сезони ................... единствено поради оваа серија го уклучувам телевизорот, ако ја укинат серијава тогаш сигурно телевизоров мој ќе лета или преку прозор или во контејнер !

Претпоставував нешто така , ауууу значи ова пострашно било(силување) .Оваа серија треба да се забрани одма.

Цела серија е лечење фрустрации, кој има нерви да ги гледа овие срање и човека ќе го збудалат.

Да бе.
Јас ништо не пратам, све знам за серијава :) Ептен е популарна, башка и другаркиве ми ја гледаат.
Пред некој ден кај една на кафе, имаше момент оваа сакаше да се џитне од тераса и овој Џамиле ја спаси, и после се лижеа у кревет.... това го нема ни у шпанска серија бе.
Да те силува некој и после да го сакаш..... турци rulz :facepalm:

Што збориш:icon_lol: па ова е тотално лудо :pos:

Море нека ги има и 100 сезони ................... единствено поради оваа серија го уклучувам телевизорот, ако ја укинат серијава тогаш сигурно телевизоров мој ќе лета или преку прозор или во контејнер !
И што арно гледаш у серијава, жити се?
Еве објасни ми. Од 2 000 000 епизоди, имам гледано, еве 10 нека бидат.
И у сите тие 10, овој мангава ала Чак Норис се пуца со се живо и диво, ама он преживува, 20 жени му умреа, ама он преживеа.... шо арно виде?

Што збориш:icon_lol: па ова е тотално лудо :pos:
Нека се јави некој што ја гледа, и нека ги потврди овие мои кажувања.
Ќе видиш оти сум у право.
Не мора да следиш ваква психопатска серија, доволно е една епизода да гледаш.
Сигурно има повеќе вакви ,,потресителни,, моменти.

Значи оваа силуваната е врв на глупоста на сите серии

ја силува и го сака, бега од него се мажи за друг, пак го сака овој мажот и полудува и тој ја силува еднаш и до таму стигнаа:icon_lol:

Значи оваа силуваната е врв на глупоста на сите серии
Јок. Нема друга како Џамиле и бурните времиња.
Тоа нешто кога ќе го видам на телевизија како се дрека и кубе коси д`лги .....
images

--- надополнето: 10 ноември 2012 во 21:20 ---
ја силува и го сака, бега од него се мажи за друг, пак го сака овој мажот и полудува и тој ја силува еднаш и до таму стигнаа:icon_lol:

Многу сум пропуштила очигледно.... :facepalm:

Јок. Нема друга како Џамиле и бурните времиња.
Тоа нешто кога ќе го видам на телевизија како се дрека и кубе коси д`лги .....
images

--- надополнето: 10 ноември 2012 во 21:20 ---

Многу сум пропуштила очигледно.... :facepalm:

Значи по умоболна серија немам видено од оваа, не знам кој психо го правел сценариото, за ова треба стварно да си талент:icon_lol:

И што арно гледаш у серијава, жити се?
Еве објасни ми. Од 2 000 000 епизоди, имам гледано, еве 10 нека бидат.
И у сите тие 10, овој мангава ала Чак Норис се пуца со се живо и диво, ама он преживува, 20 жени му умреа, ама он преживеа.... шо арно виде?

Хаха тоа е само филм/серија ......... акциона и ништо повеќе !
Интересен ми е и го следам од првата епизода уште кога почна во март месец 2010 год. на А1-ТВ ....... од тогаш го следам...
А што па толку некои видоа интересно во Индиските бљак серии како и во Турските од типот на Кога лисјата паѓаат, Ифет и сл.
Јас сум машко и нормално дека ќе ме привлекуваат машки филмови, значи со акција ........ покрај Долина на Волците исто така го следев и Горка Љубов, Величествениот ....... Езел е исто така акционен филм ама не го следев/следам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom