Македонски специјални единици (полициски и воени)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Не сум кажал дека може да се сликаме пред нив. Другар Армијата нема право да се меша во внатрешни проблеми освен ако не се прогласи воена состојба тоа си е работа на МВР, само пСО, ВП и Вбр имаат право на тоа, си има војска и у Тетово и у Кичево, али до војна нема да дојде и не дај боже да дојде.
не реков дека ти го кажа погоре го кажаа така , за внатрешни немири полицијата расчистува, чим се прогласи воена состојба влага и војската, никој не посакува војна
--- надополнето: 27 октомври 2012 во 15:04 ---
Кога би бил ти нормален и паметен би кажал нешто во врска со контра аргументи и би го побил моето мислење НО бидејќи не си и си спротивното од овие две сосема очеував и навреди имаш супер вокабулар за еден малолетник.
а ти па кои аргументи ги даде дека си бил ПОлнолетен хахахаха:facepalm:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
епа гледаш... ти кажував за мобилизирањето во 2001 и дека во цела Македонија сите ги вадеја тие од врата,не отвораја,беа болни и слично,можам да ги кажам 1000 души што тогаш беа здрави и прави и одеднаш станаја многу тешко болни... а ти ми кажуваш за некои стрипови со момци...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
епа гледаш... ти кажував за мобилизирањето во 2001 и дека во цела Македонија сите ги вадеја тие од врата,не отвораја,беа болни и слично,можам да ги кажам 1000 души што тогаш беа здрави и прави и одеднаш станаја многу тешко болни... а ти ми кажуваш за некои стрипови со момци...
тие стрипови со момци , беа мои пријатели , комшии и др. кои волонтираа во АРМ , а ти сам си рече кај тебе се криеле не отварале тоа кажува се ,ајт магла факај

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
тие стрипови со момци , беа мои пријатели , комшии и др. кои волонтираа во АРМ , а ти сам си рече кај тебе се криеле не отварале тоа кажува се ,ајт магла факај
епа не значи ако 10 души се пријавиле доброволно дека цела држава го направила истото ај иди пиј млеко ... и не ме замарај со фантазии...

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
епа не значи ако 10 души се пријавиле доброволно дека цела држава го направила истото ај иди пиј млеко ... и не ме замарај со фантазии...
Дете сонуваш никој не спомна бројка дали се 10 , 100 или 1000 ,ти си го кажа своето кај тебе дома се криеле друго не треба да пишуваш веќе ,за пиење млеко пијам у убаво е ,фантазија е ти што пишуваш за АРМ а кај тебе се криеле :facepalm:

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
ти ги виде сигурно... напротив сите од моето семејство беа во АРМ и МВР ама нема да ја имаш таа чест да знаеш каде не објаснувам на малолетници од 15 год.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
ти ги виде сигурно... напротив сите од моето семејство беа во АРМ и МВР ама нема да ја имаш таа чест да знаеш каде не објаснувам на малолетници од 15 год.
еднаш се криеле еднаш у Арм и Мвр , абе дете жал ми е за тебе кажи како да ти помогнам

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
Да не ме замараш со твои детски глупости и да не тресеш небулози од типот ЛОМ ЌЕ ГИ НАПРАВИМЕ Албанците НЕМА ВИШЕ НАТО ДА ГИ СПАСУВА се гледа дека си некое испрано партиско мозоче и детско полтронче

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Да не ме замараш со твои детски глупости и да не тресеш небулози од типот ЛОМ ЌЕ ГИ НАПРАВИМЕ Албанците НЕМА ВИШЕ НАТО ДА ГИ СПАСУВА се гледа дека си некое испрано партиско мозоче и детско полтронче
Знам не е 2001 , но можеш пак да си се скриеш , ајт позз

Член од
21 август 2012
Мислења
22
Поени од реакции
13
xaxaxa ovie deca od ........ se praveni sto razbiraat
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 20:07 ---
da imase mnogu takvi neznam kako da gi narecam............... a sega se pravat patrioti ama toa e toa

GhostLeader

ONE OVER ALL
Член од
20 април 2010
Мислења
2.473
Поени од реакции
643
xaxaxa ovie deca od ........ se praveni sto razbiraat
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 20:07 ---

da imase mnogu takvi neznam kako da gi narecam............... a sega se pravat patrioti ama toa e toa
Тоа објасни му на овој франКфуртов што живее во некоја оптичка илузија на совршенство.

Член од
30 април 2009
Мислења
107
Поени од реакции
1
јас да се уфрлам со прашање за конкурсот од полиција. Дали некој има информација почнати ли се или кога ќе почнуваат со обука и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom