Работи од минатото

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Пак јас...:D

Ова е BMX точак, кој гарант сите го знаете...Сличен ваков имав црвен - моите ми го купија од Бугарија и редовно паѓав од него и ги соринував колената и лактите...:)))))

Потоа неповторливата Road to Avonlea која е дел од моето детство...

Веселите грашковци

И не можам да најдам видео за Зимското рекреативна програма на МРТВ, која ја даваа за зимски распуст и емитуваа различни филмчиња како на пример Дали се плашите од темнината, потоа Македонски народни приказни итн...

Потоа Дајте Музика

И овој сапун...Мерима...:)))

И кога ми купија ваков вокмен за касети, мислам дека бев најголема фраерка во маало...:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.043
Поени од реакции
74.519
Хахаха и јас имав исти ваков ми го имаа купено од Бугарија :pos:
Прво имав еден со плава приколка, од страната беше стопен од печката :D
После ми купија ваков.
Се возевме во него по удолница :LOL:

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.075
Поени од реакции
7.162

Игра што ја превртев 1232432 пати и не ми издосади.

Eдна од моиве омилени ,,играчки''

Колку пари отишле овде...

Со саати сум пишувал се додека не се истроши мастилото на последната буква..(уште азбуката не ја знаев)

Нокти кршев за да ќарам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Мојата омилена серија немаше шанса да се пропушти епизода. Бренда омилен лик ми беше, после снимаше порка :icon_mrgr:

Пепе ги сака бисерите и бисерите го сакаат Пепе. Микроби.

Омилениот лик од цртани, Хуго. Особено кога и ги скрши на Катеринче наочарчињата зајдов од смеа, од тогаш се гледаше во каков лик ќе пораснам :))

И ластик задолжително пред зграда.

Имаше еден цртан со две ретардирани козички само бекаа без зборење беше цртанот ако го најде некој нека го закачи :)

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
сина шапка црвен шал црвено носе тоа е Були Пожарникарот Сем, цртанот со чевлите, Веселите грашковци и милион други интересни цртани. По малце почнувам да ги жалам денешниве деца што раснат со турски сериии.

Kajgana Shop

На врв Bottom