Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе пријателе. Така и реков. Со векови била ставана таму без никакви медицински сознанија.

Точно само врз база на вродената генетска одбивност кон секс со спротивниот пол.

Ах таа мајка природа, што ги подредила работите како што треба.

Леандра моите ставови се мои, ти можеш само да ги прочиташ и да ги прифатиш и отфрлиш, но никако да ги окарактеризируваш како некакви, пошто јас тоа не го правам со твоите без разлика дали ми се допаѓаат или не. Сепак треба да имаме некаква, дури и виртуелна култура и меѓусебно почитување во комуникацијата и тогаш кога не ни се совпаѓаат мислењата.
Ако повторно ме прочиташ може ќе успееш да видиш дека се тоа мои ставови пошто никаде се немам повикано нит на постоечки закон, ниту пак на потреба од измени и дополнувања на истите, ниту пак тебе те присилив децидно да ги прифатиш моите ставови како апсолутна вистина.
Извини.
Ме изнервира моментот кога ме убедуваш за нулта позиција за која знам дека и сама си свесна за неа.

Не морам да го практикувам тоа за да видам дали е природно , не ми треба тоа :)
Сакам сите да ги имаат сите права што ги заслужуваат , зошто некој да се нарекува болен а не е , зошто некој да се оцрнува а е природна личност .

И најмалку треба да не засега што некој прави или не прави во кревет , тоа си е негово.

:)

И сме се, и не сме се разбрале.

Апсолутно сум за сите права да ги добијат.

Тоа нема врска со прашањето дали е болест или не, дали е природно или не.

Јас велам д аим с еподаде апсолутно рака.

Нема оцрнување, таман работа.

Точно само врз база на вродената генетска одбивност кон секс со спротивниот пол.

Ах таа мајка природа, што ги подредила работите како што треба.
Не мора да го сфаќаш тоа така , едноставно тоа е поголема привлечност кон сопствен или спротивен пол .
Повеќе би го нарекол предиспозиција отколку одбивност.

Не мора да го сфаќаш тоа така , едноставно тоа е поголема привлечност кон сопствен или спротивен пол .
Повеќе би го нарекол предиспозиција отколку одбивност.

Види, јас лично сум индиферентен кон таа појава.

Ама ете нели ова е форум и си разменуваме мислење.

Ништо не ми мења у животот.

Разменувам сосптвено мислење, а на другата тема и еден куп сознанија со кои го поткрепувам своето размислување.

Имаш ли деца?
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 15:23 ---
Дали сакате да го фатите вашиот син тинејџер, дома како пегла некоја цура, или да го изненадите додека го прима отпозади?

Види, јас лично сум индиферентен кон таа појава.

Ама ете нели ова е форум и си разменуваме мислење.

Ништо не ми мења у животот.

Разменувам сосптвено мислење, а на другата тема и еден куп сознанија со кои го поткрепувам своето размислување.

Имаш ли деца?
А шо врска имаат децата? Па и портокаловине гењчиња ги имаат.

А шо врска имаат децата? Па и портокаловине гењчиња ги имаат.
Дали сакате да го фатите вашиот син тинејџер, дома како пегла некоја цура, или да го изненадите додека го прима отпозади?

Ма каки, секирата у глаа одма....

Не зависи од моето “сакање“ дали ќе биде геј.

Ni ednoto , ni drugoto .
A koga toa bi se slucilo , bi izlegol i bi se pravel deka nisto ne vidov . Ova dokolku e polnoleten.
Ako ne e togas bi go posovetuval.

А ќерката како би сакал да ја фатиш, како го прима отпозади?

Ni ednoto , ni drugoto .
A koga toa bi se slucilo , bi izlegol i bi se pravel deka nisto ne vidov . Ova dokolku e polnoleten.
Ako ne e togas bi go posovetuval.

Хмм исто би те погодило и едното и другото?

Што ќе го советуваш ако го најдеш со згодна риба, а што ќе го советуваш ако го видиш да го прима отпозади?

Да бе пријателе. Така и реков. Со векови била ставана таму без никакви медицински сознанија.

Ти демек си пробал па дрочиш? :)

Не јас сум нормален и не пддржувам педерлаана. Ти, брцаш во чмарој или ти брцаат шо се најде повикан да напаѓаш здрави луѓе? Ти скурчи да не те играат на религија, па дојде тука?

И е со медицински сознанија од памтивек.

Буљ

А ќерката како би сакал да ја фатиш, како го прима отпозади?

Ко ќе имам ќерка ќе ти одговорам.

Непознато ми е тоа чувство.

Можам само да зборувам теоретски и хипотетички, како и сите вие тука. Односно да глумам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom