Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А као битно е тоа у муабетов?
затоа што во тема за брак и евентуално деца, постојано се навраќаш на децата на улица. Дали легализацијата на брак во некои САД држави го реши тој проблем? Не, ене ги пак на улица.
Ejjj sega , kakvo defokusiranje , znaes i sam deka tekstot nema vrska :)
прашуваат Адвисор, или ако се поповлечени допираат, ѕиркаат...некои на 3, некои на 5...да знаеш што све прашуваат само додека ги бањаш. А воглавно секогаш треба да си спремен со одговор. За детскиот раст и развој постојат цели науки. Јас знам само она што сум го минал дома.
Да не постирам долги текстови, еве водич за сексуалниот зарвој кај децата каде возраста и љубопитството се слични со претходниот текст
http://tncac.org/wp-content/uploads/2012/05/3-Child-Sexual-Behavior.pdf
http://www.noplacelikehome.org/english.php?p=age3

Го посакуваа и гинеа за тоа. Афричките ограноци на Ал Каеда беа теренски предводници на Арапската пролет. За злоупотребата на човековата слобода, историјата го вика обратното. Тие што репресирале владееле многу подолго од тие што им ја давале слободата на избор на луѓето. Значително подолго. Па дури и кога стануваат преочигледни наоѓаат начини да се прешалтаат на новиот колосек и повторно да владеат, ребрендирани. :)

Гледам колку го посакуваа, сега умираат... од радост. Го посакуваа ти е погрешен збор во реченицата.
Туку муабетот ми е, како завршија сите оние диктатори? Како ќе завршат следните? Ребрендирани во силуван мртовец?:)

Гледам колку го посакуваа, сега умираат... од радост. Го посакуваа ти е погрешен збор во реченицата.
Туку муабетот ми е, како завршија сите оние диктатори? Како ќе завршат следните? Ребрендирани во силуван мртовец?:)

И пак, се враќаме, на педерлак: умираат рече со цевка в газ? Кој ако не геј би сторил таков зулум. Обеси го, културно, а не цефки в газ.

И пак, се враќаме, на педерлак: умираат рече со цевка в газ? Кој ако не геј би сторил таков зулум. Обеси го, културно, а не цефки в газ.
Треба да има опција во известувања Divider те цитира на секој пост и да клика црвено.
И што сега јас да одговорам на ова?

Груевски им гради станови беспари.

Ајде, сега врати се на темата оти ќе почнам со начини на лечење хомосексуалност па Олеандер ќе се лути.

Ме прашаа, одговорив. Почни со што сакаш, пак ќе си стои дека јас зборувам за факти, а ти за твои фантазии ;)

прашуваат Адвисор, или ако се поповлечени допираат, ѕиркаат...некои на 3, некои на 5...да знаеш што све прашуваат само додека ги бањаш. А воглавно секогаш треба да си спремен со одговор. За детскиот раст и развој постојат цели науки. Јас знам само она што сум го минал дома.

Прашање: Каде тетка Милица го најде своето бебе?
Одговор: Пораснало во неа на посебно место што го имаат мајките за таа намена. Најдобро е ваквото прашање да го одговорите што поедноставно.

Прашање: Како бебето излегува надвор?
Одговор: Секоја мајка има мал пролаз низ кој бебето доаѓа на свет кога ќе биде спремно да се роди. Овој пролаз има мал отвор на долниот дел од телото каде што почнуваат нозете. Бебето расте девет месеци во една торба која постојано се шири за да направи место на бебето што расте. (Пропратете го ова објаснување со некој вид пантомима со склопување на дланките и со врвовите на прстите)

Оф , што ме чека :eek::icon_lol:

затоа што во тема за брак и евентуално деца, постојано се навраќаш на децата на улица. Дали легализацијата на брак во некои САД држави го реши тој проблем? Не, ене ги пак на улица.

И сега ја треба на долго и нашироко да објаснувам во кој контекст беа спомнати децата на улица?
Не, ако до сега не ти е јасно, нема да ти биде ни ако цели фермани напишам овде.

Одговор: Пораснало во неа на посебно место што го имаат мајките за таа намена. Најдобро е ваквото прашање да го одговорите што поедноставно.

Одговор: Секоја мајка има мал пролаз низ кој бебето доаѓа на свет кога ќе биде спремно да се роди. Овој пролаз има мал отвор на долниот дел од телото каде што почнуваат нозете. Бебето расте девет месеци во една торба која постојано се шири за да направи место на бебето што расте. (Пропратете го ова објаснување со некој вид пантомима со склопување на дланките и со врвовите на прстите)

Види, не е лошо, треба да им се објасни. Додуше, син ми, праша, ама мајка му одговори, а ќерка ми мене, па јас нешто слично и кажав.
Не е лошо, мада јас пролазот поинаку го објаснив и без пантомима.
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 22:02 ---

Види, не е лошо, треба да им се објасни. Додуше, син ми, праша, ама мајка му одговори, а ќерка ми мене, па јас нешто слично и кажав.
Не е лошо, мада јас пролазот поинаку го објаснив и без пантомима.

Тие што го сменија Гадафи сега убиваат, не умираат. :) Умираат другите, што не се дел од нивната ретардирана матрица.

Јас не зборувам за луѓето што владеат. Тие не се битни. Средновековните кралеви, Наполеон, Бизмарк, Хитлер, Сталин, Тито, Гадафи, Ленин, Путин и уште илјадници може да се набројат. И од сите временски периоди. Тоа што репродуцира луѓе со тоталитарна матрица (и тие стигаат до власт и ја држат прилично долго) е доказ дека системот опстојува. Во Македонија, гледај го начинот на владеење на Бране и Грујо. Потполно истата матрица. Па дури и денешната изјава (од еден збор) на Петров. Пак држење до истата матрица.

Хомосексуалците само стигнаа на ред да бидат носечки ликови на Two Minutes Hate сериалот за октомври. Кога веќе нема да бидат корисни за тоа, ќе ги добијат правата. И ќе го слават тоа. Ама на овие што сега не им ги даваат нема да им биде битно. Дотогаш ќе имаат најдено нов „непријател“. Ама ако, бар забавно е. :D

Кај албанскиот блок е доста интересен момент прикривање хомосексуалност. Запознав еден тип Албанец викендов кој се дупел со мој другар, типов со орел на блузата некоја парола на Албански и така заебан став. Али добро пушел.
Кога тогаш ќе пукне балонот, исто како економски балон кога го дуеш, а нема маса да се шири паф и се оди во неповрат :)
Го чекам денот кога на насловна страна на весник ќе одекнат десетина ликови од Влада со наслов „ Нели нема геј у политика, министере?“ Оваа изјава на министерот беше само ефтина провокација до геј светот, се надевам ја научија лекцијата :)
Ија зачудувачки искрено да ти кажам ... али како и да е рано е нема клима у државава за такво нешто ...

Се понашате као никад да не сте виделе 3 годишно дете.
3 годишното дете сигурно нема да те праша што е секс.
5-6 годишното можеби. А ако до 8 не праша, значи више му кажале.

Апсолутно точно , 3 год дете нема теоретска шанса да праша такво нешто.

Тие што го сменија Гадафи сега убиваат, не умираат. :) Умираат другите, што не се дел од нивната ретардирана матрица.

Јас не зборувам за луѓето што владеат. Тие не се битни. Средновековните кралеви, Наполеон, Бизмарк, Хитлер, Сталин, Тито, Гадафи, Ленин, Путин и уште илјадници може да се набројат. И од сите временски периоди. Тоа што репродуцира луѓе со тоталитарна матрица (и тие стигаат до власт и ја држат прилично долго) е доказ дека системот опстојува. Во Македонија, гледај го начинот на владеење на Бране и Грујо. Потполно истата матрица. Па дури и денешната изјава (од еден збор) на Петров. Пак држење до истата матрица.

Хомосексуалците само стигнаа на ред да бидат носечки ликови на Two Minutes Hate периодот за октомври. Кога веќе нема да бидат корисни за тоа, ќе ги добијат правата. И ќе го слават тоа. Ама на овие што сега не им ги даваат нема да им биде битно. Дотогаш ќе имаат најдено нов „непријател“. Ама ако, бар забавно е. :D

Истото го зборувам.
Прочитав неколку поста ете види сите се против хомосексуалците. Истите тие кога ќе се смени законот што ќе речат? Сите се за и се смени законот?:ROFLMAO:
Чиста политика е прашањево, сега удрија кампања на омраза за да се дефокусира нацијата од вистинските проблеми, оти името очигледно веќе губи на тежина и не е интересно. Па сега со геј ќе си се занимаваме, а од позади им се руши системот.
Се прашувам истите тие кои сега велат браво, дали утре ќе ракоплескаат на законот или ќе глумат изненадени од каде толкава поддршка за него?:)

Number of homosexuals is steadily increasing,although their pregnancy tests are always Negative.
Од потпис на еден член.

Е арно де, ние сме заостанати малку. Мојана на 5 ме праша, не на три, али исто е.

ЈАС ЌЕ СУМ ВЕЧНО ПРОТИВ ЗАКОНОТ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom