Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Шкорпион
Единствените тролови сте вие гејовите на форумов на чело со вашите поддржувачи.
Да не биле татко ти и мајкати ти денес немаше да бидеш овде на форум и да ми кажуваш кој е паметен,кој е глуп (ова не ти е првпат).
Да се сите како тебе паметни и педери човештвото нема да преживее во иднина.
Абе не трол, огар не ми е рамен, знаеш?

Добро де, да не биле мајка ми и татко ми, ќе ме немало, и што? Демек им должам нешто?

И да, преживеало човештвото воопшто до сега поради луѓе баш како нас. Очигледно ти треба лекција по антропологија и историја, малку да го просветлиш тоа умот, од точно какви луѓе доживеале подеми човечкиве цивилизации. Јас колку што се сеќавам, единствените неуспеси на интелектуално и духовно ниво, човечката цивилизација ги осеќа за време на Темното Доба, во ек на религиозната догма форсирана низ грло кај тогашните луѓе. Зар е чудо што ја викаат Темно Доба? Тотално помрачување на човековиот ум

Прашањето со прашање не се одговара,ај можеби на тој час по македонски не си бил.![]()
- А ти дечко си бил на часот по македонски кога се учеше реторичко прашање?

- Свесен си дека Max Legend got you own3d?
^ ^ ^ ^ Ова тука се два примера на реторички прашања.
^ ^ ^ ^ А ова ти е еден пример на изказна реченица. Часот заврши.
... На кое ниво дојдов, да морам да ги учам македонски јазик и граматика одредени фаци на форумов ...
^ ^ ^ ^ Уште еден пример за исказна реченица.
Има и такви Пума.
Ама спаѓаат у категорија БИСЕКСУАЛЦИ, оти примарни му се жените.
А со мажите заработува и влегува во повисоките (читај побогатите) кругови, каде има доста гејови.
То ти е еден вид бисексуална спонзоруша од мушки пол![]()
Друже, и ти ли бе со хомосексуалци-су-сви-богаташи-тврдењето? До каде вака?
Инаку сум изложен кон повеке искуство со бисексуалци од тебе, и нема врска твоето напишано, со цитираното, па со реалноста. Трите не кореспондираат едно со друго

Хомиќ си беИзвини ако те навредив со тоа нејќев страврно....
![]()
Surprise, surprise, да, хомиќ сум

За греови сте бе. Прееска кога се бунеа против министерот застанале 2 педерчиња и неколку девојчиња од други соросоидни здруженија колку да направат гужва и уште 2 позади што го држеа знамето и то. Нека идат на карневал во Струмица таму нека парадираат. Исплашени целите незнаат што да кажат. Демек чичко министер дај бе малку сме удрени од господа барем ти не не задевај. Им се плачеше кутрите. Па тие ќе посвојувале деца, газот незнаат да си го избришат после свршување. А ова можеби им беше начин како да кажат дома "тато ја сум двоцевка", па се плашат сега што ги чека дома.
Да, се гревови сме ...

Инаку, онака ме интересира, вас така ве учат? Дека Сорос сето ова го организира, дека сите педери таму плачат, дека лижат гз и слично?
Си ми ги видел мене постовите во врска со Сорос? Си ми ги читал мислењата што мислам за тие на чело на невладини организации кои демек во наше име говорат? Не? Оди просветли се па после мешај ме во групи. Како ви одговара, така си пишувате. Еден ме прави алтруист, друг комунист, трет анархист, некој друг хедонист

Ако, продолжете, не сте свесни колку се смеам зад мониторов, особено кога се обидувате да ме дефинирате или етикетирате (а ви оди апла лошо