Хомосексуални бракови во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шкорпион

Единствените тролови сте вие гејовите на форумов на чело со вашите поддржувачи.
Да не биле татко ти и мајкати ти денес немаше да бидеш овде на форум и да ми кажуваш кој е паметен,кој е глуп (ова не ти е првпат).
Да се сите како тебе паметни и педери човештвото нема да преживее во иднина.

Абе не трол, огар не ми е рамен, знаеш? :D

Добро де, да не биле мајка ми и татко ми, ќе ме немало, и што? Демек им должам нешто? :D Човек, не ми ја знаеш ситуацијата, затоа ќути си боље. Ако ти си близок со твоите, оди принесувај им жртви ко на грчкине богови, ако сакаш и храм изгради им. Јас не осеќам потреба да бидам благодарен.

И да, преживеало човештвото воопшто до сега поради луѓе баш како нас. Очигледно ти треба лекција по антропологија и историја, малку да го просветлиш тоа умот, од точно какви луѓе доживеале подеми човечкиве цивилизации. Јас колку што се сеќавам, единствените неуспеси на интелектуално и духовно ниво, човечката цивилизација ги осеќа за време на Темното Доба, во ек на религиозната догма форсирана низ грло кај тогашните луѓе. Зар е чудо што ја викаат Темно Доба? Тотално помрачување на човековиот ум :).

Прашањето со прашање не се одговара,ај можеби на тој час по македонски не си бил. :свиркам:

- А ти дечко си бил на часот по македонски кога се учеше реторичко прашање? :tapp:

- Свесен си дека Max Legend got you own3d?

^ ^ ^ ^ Ова тука се два примера на реторички прашања.

^ ^ ^ ^ А ова ти е еден пример на изказна реченица. Часот заврши.

... На кое ниво дојдов, да морам да ги учам македонски јазик и граматика одредени фаци на форумов ...

^ ^ ^ ^ Уште еден пример за исказна реченица.

Има и такви Пума.

Ама спаѓаат у категорија БИСЕКСУАЛЦИ, оти примарни му се жените.

А со мажите заработува и влегува во повисоките (читај побогатите) кругови, каде има доста гејови.

То ти е еден вид бисексуална спонзоруша од мушки пол;)

Друже, и ти ли бе со хомосексуалци-су-сви-богаташи-тврдењето? До каде вака?

Инаку сум изложен кон повеке искуство со бисексуалци од тебе, и нема врска твоето напишано, со цитираното, па со реалноста. Трите не кореспондираат едно со друго :).

Хомиќ си бе :eek: Извини ако те навредив со тоа нејќев страврно....:notworthy:

Surprise, surprise, да, хомиќ сум :).

За греови сте бе. Прееска кога се бунеа против министерот застанале 2 педерчиња и неколку девојчиња од други соросоидни здруженија колку да направат гужва и уште 2 позади што го држеа знамето и то. Нека идат на карневал во Струмица таму нека парадираат :). Исплашени целите незнаат што да кажат. Демек чичко министер дај бе малку сме удрени од господа барем ти не не задевај. Им се плачеше кутрите. Па тие ќе посвојувале деца, газот незнаат да си го избришат после свршување. А ова можеби им беше начин како да кажат дома "тато ја сум двоцевка", па се плашат сега што ги чека дома.

Да, се гревови сме ... :place:. Нема доволно подржувачи, многу малку сме на број кои се бориме за нашите права и слично. Сорос барем да инсталираше уште некој педерчич или лезбејчич во влијателни организации, или да ни дадеше малку поголема бројка за бодење очи на протести ...

Инаку, онака ме интересира, вас така ве учат? Дека Сорос сето ова го организира, дека сите педери таму плачат, дека лижат гз и слично?

Си ми ги видел мене постовите во врска со Сорос? Си ми ги читал мислењата што мислам за тие на чело на невладини организации кои демек во наше име говорат? Не? Оди просветли се па после мешај ме во групи. Како ви одговара, така си пишувате. Еден ме прави алтруист, друг комунист, трет анархист, некој друг хедонист :icon_lol:, во зависност од темата и како му одговара да аргументира. А збирот на сите налепници не кореспондира со тоа кој сум јас и за што се залагам.

Ако, продолжете, не сте свесни колку се смеам зад мониторов, особено кога се обидувате да ме дефинирате или етикетирате (а ви оди апла лошо :D).

007941fc-1f4d-4c78-936c-0bdc147e7751.jpg
bible-verse-nature-isaiah-beautiful-papel-de-parede-952296.jpg

Пулиш Леандра...и ние нормалните имаме инспиративни сликчиња.

Инаку, ван мор квешчн.
Бидејќи либераливе го аргументираат бракот на педериве со деца_без_кров_над_глава_поарно_тато_и_тато_него_сиропиталиште...

Дали поентата на мажењето на педери е: тоа што сакаат да склучат брак, или за да посвојат детенце?

И (озбилно прашувам) дали некој на ситуиран педер некој му брани да посвои детенце, па да биде самохранпедер татко без да биде мажен?

Друже, и ти ли бе со хомосексуалци-су-сви-богаташи-тврдењето? До каде вака?

Инаку сум изложен кон повеке искуство со бисексуалци од тебе, и нема врска твоето напишано, со цитираното, па со реалноста. Трите не кореспондираат едно со друго :).

Хмм, јас познавам двајца што си станаа спонзоруши у повисоките геј кругови.:)

Не можеш да кажеш дека нема такви.:)

Инаку,јас не го тврдам болдот, уопште:)
Реков дека постојат таков тип на спонзоруши, кои не се хомосексуалци по природа, ама за пари си тераат работата:P Стискаат зуби , јеби га.

Јес да се ретки, ама ги има.

Зошто би било нормално да бидеш геј?
Нема ниту една сериозна причина.

Баш би ги е*** гејојте и нивните брачни заедници.
Бракот е заедница меѓу маж и жена.
Тие нека си измислат друга заедница.

Не секаде.
Тоа што за тебе е ненормално, не значи дека за друг е.
А во ,,ненормалните,, појави на светот, па гејовите, не се баш на врвот на листата.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 22:22 ---
Има и такви Пума.

Ама спаѓаат у категорија БИСЕКСУАЛЦИ, оти примарни му се жените.

А со мажите заработува и влегува во повисоките (читај побогатите) кругови, каде има доста гејови.

То ти е еден вид бисексуална спонзоруша од мушки пол;)

Но тоа е СОСЕМА ДРУГО.
Идиотски е стереотипот какви се гејовите.
Сите познавате по еден, ама не знаете дека е.
Не сите шетаат со розеви фустанчиња и имаат феминизирано однесување.

Нека бидат либерални и нека ни дозволат нам да имаме заостанати сфаќања, и патот под нозе и нека си се мажат онаму кај што е тоа понормално од нормалното.

Не може.
И вонбрачна и брачна не е исто, инаку ќе го немаше тоа вон во вонрачна.
Ние сме природна држава, а вонбрачна е нерпиродна.

Пума, не можам да замислам.
И што има тоа врска со правата?
Сакаат в газ, ене ги, никој не им вика де не се ебат, туку да се лечат.

А за брак, треба двајца, не истополови.

Крај.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 21:41 ---

Нема ни триесет ко шо е тргнато.

Какви глупости, човече. Вонбрачната заедница не била природна.... страшно.
Демек кучињана што е ебаат и раѓаат а ич поп не ги кандисуе се неприродни, а?!
Свашта.

Не секаде.
Тоа што за тебе е ненормално, не значи дека за друг е.
А во ,,ненормалните,, појави на светот, па гејовите, не се баш на врвот на листата.
--- надополнето: 14 октомври 2012 во 22:22 ---

Но тоа е СОСЕМА ДРУГО.

Добро де, не се сите Боки, аман, знаеме, ама сите се болни.
И пак, каде има дискриминација кога секому е дозволен брак маж-жена, никому маж-маж или жена-жена.
И секој може да поавои дете. Не мора да тетовира на чело дали е здрав или е гејоњ.

Но тоа е СОСЕМА ДРУГО.

Кој вели бе пумичке дека се феминизирани?

Си погрешила нешто:P

Само велам дека има луѓе кои не с ехомосексуалци по природи, ама изнашле како да заработат со својот задник;)

Бај д веј не се возбодувај толку, форум е ова:P Има и сеир фаќање :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom