Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.077
- Поени од реакции
- 2.205
Море, со самото тоа што те погоди вистината очигледно, и што вреѓаш низ целиот твој пост, а воопшто немаш поента. Не ти личи на годините, сигурно си некое ергенче исфрустрирано од некој Скопјанец, што ти ја ебел потенцијалната женска.
И не ми мрси, не сум од Скопје.
Не е начин ради пандурите да го демолирате стадионот, затоа што утре ќе дојдете пак на него да ја гледате македонска репрезентација.
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 16:28 ---
Мојот двор не е совршено чист, но за разлика од туѓиот е измислен.
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 16:29 ---
Глупи едни, скопјаните вака, ги мрзиме скопјаните, сакаме пак земјотрес, што ти не. Ебате, а серете дека Македонија сложна ја сакате и уште милион други работи. Па Битола независна, па ова, па она. Абе бетер од планинците.
И да. Пред да изедете бубрези, не сум од Скопје. Размислете малце, никој од Комити и од останативе навивачи на Вардар не ви посакува толку лоши работи како вие нив.
Фудбалско ривалство, разбирам. Да мразиш некого и да посакуваш земјотрес повторно е болест, неизлечива.
Читам, читам, читам ништо паметно да прочитав, но ваљда ова е тоа што го чекав.
Додека вие продолжувате да се навредувате, да се тепате, да посакувате земјотреси и разни глупости, во Чаир сите училишта си добија планински имиња, западот е планински, ни останува да продолжеме да си кршиме глави и ребра.