- Член од
- 24 јуни 2010
- Мислења
- 206
- Поени од реакции
- 68
За ПА е: pafeit2012 за другиве незнамНекој да ми каже enrolment key за "Програмирање и Алгоритми", "Физика 1" и "Математика 1" ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ПА е: pafeit2012 за другиве незнамНекој да ми каже enrolment key за "Програмирање и Алгоритми", "Физика 1" и "Математика 1" ?![]()
Не ми е јасно, како може ФИНКИ скоро секоја недела да имаат некои битни фаци што држат предавања за различни проблематики, примена на тоа што се учи во real-life проблеми и слично, а ФЕИТ да не може да скрпи ниту едно предавање од ваков тип цела година? Не ми се допаѓа ова, воопшто...
има место за ситеАко не полагам Математика т.е.избирам јазик место Математика,и како интерен инфирнатика и некој др,какви ми се шансите за тука? Дали толку е неопхода математиката од државна матура? и каква е отприлика конкуренцијата.Дали некој знае оваа година на уписте последните што влезе со колку поени влегол?
Фала многуима место за сите.. ќе си се запишеш на 2 уписен рок (ако немаш математика), неможеш на прв уписен рок ( и финки е така мислам)
Фала многуНе ми иде математиката многу ама можеби и подобро би било Математика да си полагам.Најмала оцена што можам да ја добијам е 3 ,множено со 2 =6,секако повеќе од несоодветниот предмет кој ќе се множи со 1 и најголема вредност 5 може да има.Ако се потрудам може и едно 4,што не и 5че ^^
П.с-ама сум напишала информатика,абре од возбудаhahaha
????????? WTFБруцошкава ви беше тапа. Бината за играње ја направија шеталиште децава. Next stop, ФЕИТ парти. Бар ако не сакаш да се стегаш во гужвиве ќе искочиш надвор на пивце.
А шо кажав ја грешка?????????? WTF
сношти беше од финки забавата
а електро ќе биде следниот петок во Електромашинскиот факултет, во ходникот на приземје
значи насловот на темата еА шо кажав ја грешка?
Бруцошката ви беше тапа - се однесува за сите студенти на ФИНКИ.
Не спомнав КОГА била бруцошката. Ама "ви беше тапа" = минато време, а ја колку шо знам вчера е веќе минато време.
Point taken....значи насловот на темата е
Факултет за Електротехника и информациски технологии
а сношти беше бруцошка на ФИНКИ....
ФЕИТ не е исто со ФИНКИ
В петок? Аман бе, ја одложија ради празнико и ја преместија во уште погрд термин - ПЕТОК?????????? WTF
сношти беше од финки забавата
а електро ќе биде следниот петок во Електромашинскиот факултет, во ходникот на приземје
шпекулации од колеги мои дека ќе биде на 19 ти во петок... не овој туку следниотВ петок? Аман бе, ја одложија ради празнико и ја преместија во уште погрд термин - ПЕТОК?![]()