Bez mene ste pocnale a....ајде и ти станувај - еве и
DogWhisperer и
Hip.Hop_MKD се тука- уште ти фалиш![]()
и забавата може да почне![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bez mene ste pocnale a....ајде и ти станувај - еве и
DogWhisperer и
Hip.Hop_MKD се тука- уште ти фалиш![]()
и забавата може да почне![]()
Не може пасош, грди сте за на слика
Од кај бе ист народ, кога се дојдени од Чувачките степи бе?
Мрсно праеше со татарката? Пржеше јајца на свинцка мас?
И Името ви е болвари, од шо сте имале пуно болви од тоа коњите шо сте ги обичале по шталите.
Добро утро. Добре спах, ама днеска ште ми е скучно само до објад. След това ште ходја с едни други татари в един парк да пиеме бираDogWhisperer добро утро,убаво сонуваше.........уше ли ти е скучно
Не може пасош, грди сте за на слика
Од кај бе ист народ, кога се дојдени од Чувачките степи бе?
Мрсно праеше со татарката? Пржеше јајца на свинцка мас?
И Името ви е болвари, од шо сте имале пуно болви од тоа коњите шо сте ги обичале по шталите.
da - ama toa brliv e vo pozitivna smisla kazhanoПа нели рече, праел мрсно...а мрс е за мамурлак.
Пржел на свинцка мас, ваљда јајца...а може и само леб, оти НАЛИ са европеици, таму се јаде многу леП, дека имаат леП.
Па нели рече, праел мрсно...а мрс е за мамурлак.
Пржел на свинцка мас, ваљда јајца...а може и само леб, оти НАЛИ са европеици, таму се јаде многу леП, дека имаат леП.
Сеа ќе пиете или ќе бирате со тоа татарите ти?
Скучен си ти од кучкана шо те окучила.
Масник и мрсник еден.
da - ama toa brliv e vo pozitivna smisla kazhano
ne si me razbral dobro![]()
Во Европската Униjа јадем само престижни манджиСкариди, суши... Такива ми ти работи
![]()
Ааа не! Ние пием бира и обс'ждаме важни теми докато четем там и книгиЧат пат мине нјакоја татарка и ни поразсее, ама после пак четем.
![]()
Авто"хонен", а бе но автомобилен не се.
Мрсу, Омуртаг, Кубер...балкански имиња ли се бе, коњотапшач еден
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 09:36 ---
Авто"хонен", а бе но автомобилен не се.
Мрсу, Омуртаг, Кубер...балкански имиња ли се бе, коњотапшач еден
Mnogu sakam BugarkiА какво пречи на историчарите да са променили тези имена, за да ни изкарат с др'пнати очи? Молја Ви се, това е смешноИ б'лгарските и македоснките историци, които подд'ржат тази теорија са жалка историја. Хајде стига глупости. Говорим близки езици на Балканите, имаме особена народопсихологија, а обштијат ни враг е Г'рција. ОК?
![]()
Не ти одговарав тебе.
Те сфатив инаку
Манџи,а ? Кој суши манџи бе? на пенџер ги сушиш? Кај нас ни гаќи не смееш више да сушиш овој па манџи сушел. еее бугарска работа.
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 09:39 ---
Неписмени сте бе. Како може да литаш книги...освен ако не се книги за газ?