Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ми се допаѓа како Пол Мекгинис ги води У-18 и воопшто играта што ја практикува.
Многу, многу зависи од асистентот. Но најмногу од се кај нас се осеќа дека играта често не ни е прилагодена според противникот. Не се вршат (или барем не се вршат така добро) тие анализи на противникот и прецизното воочување на нивните слабости и прилагодување на нашата игра да ги искористат тие слабости.
Затоа на два пати губевме од Барса во финалињата.
Затоа и ќе губиме утакмици од послаби противници со млади и амбициозни тренери на кормилата.

Пуштете некое линкче за сопкаст по можност HD :D

Составот е екстра посебно ми се допаѓа средината. Само одбраната нека биде на ниво и сигфурно се враќаме со полн плен од Романија, вечерва време е Руни да се запише во листата на стрелци. Јас со 0-2 би бил задоволен:)

United: De Gea, Lindegaard; Büttner, Evans, Evra, Ferdinand, M.Keane, Rafael, Wootton; Anderson, Cleverley, Fletcher, Lingard, Nani, Powell, Tunnicliffe; Hernandez, Kagawa, Rooney, van Persie, Welbeck.

Можен состав , Де Геа - Битнер Еванс Вутон Рафаел,Андерсон Клеверли Нани Велбек,Кагава Ван Перси.

0-3 победа за Јунајтед :)

Ај може досаден сум (ок де досаден сум па шо) остајте некој стрим....немам сопкаст мопкаст :icon_lol: бок !

доста офанзивен состав, што значи мора да се даде секоја шанса иначе има простор да ни прават контри!
Сега незнам колку им е јак нападот, вака ми мириса на гол гол!

Да но не се Клевс и Андо така бавни, а тука е и Руни. Згора на тоа и Флеч зад овие двајца кој нема тоа да го дозволи :)

Шундовски само што пројде на Диги Спорт романскава :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom