- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Мајко мила слушнав и ги видовСлушнавте на вести за некој постар брачен пар кој палел свеќи пред грчка амбасада?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мајко мила слушнав и ги видовСлушнавте на вести за некој постар брачен пар кој палел свеќи пред грчка амбасада?![]()
Не туку дека е луд си живее во некаков сопствен свет каде он е "Avenger" ( види му ги само коментарите ) и нашиве му ги голтнаа глупостите дека се многу паметни и сега треба некој да ја плати казната за нивната глупост.Па следен пат нека објавуаат на телевизија пак вести од фејсбук страни на организации направени во 2009 кои немаат канцеларии.
/
ФОТО: Штефан Филе е загрижен за наводната смрт на македонскиот студент во Грција
Eврокомесарот за проширување Штефан Филе на Твитер ја коментира наводната смрт на македонскиот студент во Грција, Александар Самарџиев.
На својот Твитер профил, тој постирал линк до веста од Македонската меѓународна новинска агенција (МИНА), што објавува вести на англиски јазик. До веста, Филе искоментирал:
![]()
citaj te gi komentarite
Во потрага по факти, АЛФА, најпрво ја контактираше најголемата болница „Папаниколау“ во Солун, каде, според првичните сознанија, наводно бил сместен Самарџиев.
- Она што го знам е дека тој е сместен тука во болницата, соопштија од грчката болница.
Овој кус и непрецизен одговор, со образложение дека станува збор за викенд, не даде појасна слика дали навистина таму е примен пациент под името Александар Самарџиев со тешки телесни повреди, на кои подоцна подлегнал.
А ова пак има многу нејаснотии во овој случај.
Stilijan ti li si?За тоа ли дека е националист,и? курот да му го јадете,каква репресија спроведуваат Грците таму врз нив,ништо чудно и да молат за војна...
fb profil?brej pa ti da go vidis mojot profil na fb.c.c.c.c abe bate ti gi okfalifikuvas lugeto po FB profilot li.... e ako e taka samo za tvoja informacija Stilijan ima sigurno edno 20na fb profili , da ti pratam linkovi na pp pa ti probaj da mu vrzes kraj so kraj na pejacovПо твоја логика погледни му го фејсбук профилот и ќе разбереш зошто го викаат нацист.