Зошто боди билдерите имаат мали пениси

• Креатор на темата Креатор на темата *-----*
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Хахаха се изнасмеав, ко што може да прочитам ти од мајтап вака си контрираш, какви психолози и научници збориш дека докажале за билдерите биле со мали куриња..
оди ајде во теретана и соблечи ги сите голи јас се кладам 80 % ќе имаат поголеми патлаци од твојот, може има такви си идат дечки некој недостаток сакат да го покријат со друго, али ти како генерализираш готово, во теретана е све бе мајсторе со 5 cm кур, па ене ти ги ај порничине све се билдери, па све се по 25 цм патлак...или тие специјално се бирани, другите сите останати се со мал...
Многу гледаш порничи секако дека се бирани, оние со по 12 цм што им се ги ставаат во порничи ( ама ретки се такви претежно се по 9 ), башка и депилирани за да им изгледаат поголеми. а жените ги бираат мали и ситни за да се создаде илузија за големина.
Не сакам да одам по тератани и така се искомплексирани не би сакал уште толку да ги фрустрирам.

arnold-schwarzenegger-bodybuilding-wallpaper-bodybuilding-1846949656.jpg
Кој ќе погоди колкав му е на Шварци ? ќе му го дадам на поклон :D

Освен тешка злоупотреба на стероиди, ништо не би требало да има ефект врз големината на пенисот. Јас одговорно ви тврдам дека ова не е точно (I've dated enough bodybuilders to know what I'm talking about).

Нема врска големината на телото и мускулите, со тоа колку голем изгледа пенисот, перцептивно. Пак изгледа голем.
не се сомневам дека за тебе 9 сантиметри изгледаат големи во споредба со твојте 5. Ај кажи зашто стана педер.
--- надополнето: 29 септември 2012 во 17:27 ---
Друже,многу генерално ги фаќаш работиве.Според тебе секој што иде во теретана има проблем со самодовербата што во никој случај не е точно.Имаш еден куп други причини зошто би одел во теретана:
1)Можно е да имаш “мало туле“ и да си билдаш самодоверба(се слагам со горенапишаното)
2)Некои сакаат подобро да изгледаат(чисто само заради изгледот и врска нема со големината на пенисот)
3)Некои поради стресот(единствен начин да се тргнат мислите од секојдневните „маки„)
4)Некој поради депресија(инсомниа-трошење на “негативна“ енергија)
5)Психијатрични болесници(биполарците на пример во манична фаза)
.....и многу други причини кои не се нити малку поврзани со тулето.
Синко има чесни исклучоци како што има и поштени курви само тоа е многу мал процент дали се 1 до 2 % другото се ти е со мало туле и пореметено у глава и комплекси на инфериорност.
Еве ги и кондомите кој што се продаваат во секоја теретана,пошто сега ги донесоа по македонскиве теретани хит се сите купуваат по десет дваесет секојдневно демек големи ебачишта.
ngbbs4d4e054a2ffda.jpg

ЊТФ .. темава наместо ремет ,,, прекупувања. Сериозно гледано професионалци бодибилдери имаат смалени тестиси (ради одреден тип на анаболици и стероиди) а за пенис нема благе везе. Реметски гледано сум се згазил од смеење на видеата. :pos:

ЊТФ .. темава наместо ремет ,,, прекупувања. Сериозно гледано професионалци бодибилдери имаат смалени тестиси (ради одреден тип на анаболици и стероиди) а за пенис нема благе везе. Реметски гледано сум се згазил од смеење на видеата. :pos:
Уште тоа им фали да им се смалува и пенисот од стероидите па да имаат само клиторис без пи*ка.
Со стероидите им стануваат сразмерни јајцата со димензиите на курот.

не се сомневам дека за тебе 9 сантиметри изгледаат големи во споредба со твојте 5. Ај кажи зашто стана педер.

Чекај сега, немој да ми кажеш дека си jello на мене? На еден педер?

Прашувам, зошто твојов пост го урла истото.

Инаку замени го 9 сантиметри со девет инча.

Чекај сега, немој да ми кажеш дека си jello на мене? На еден педер?

Прашувам, зошто твојов пост го урла истото.

Инаку замени го 9 сантиметри со девет инча.
еј еј еј немој бе не работиме ние со инчи овде се знае ние кој систем го употребуваме.
Ај сега кажи од кога стана педер тоа беше прашањето, од љубомора далеку од тоа, сите серат низ гз ти го примаш у гз што има да се љубомори на тоа ?
Не е дискутабилно дали им се мали или не им се мали на билдерите.
Туку фино лепо изјасни се дека стана педер бидејки неможеше да задоволиш ниедна жена со тулето, и реши од тогаш да билдаш и да го примаш. Викам јас дека 90% од дилберите се скирени педери ама никој не ми верува,еве го шкорпионот може слободно да сведочи за тоа.
И уште еднаш ЈАС ОВА НЕ ГО НАПИШАВ го има напишано билдер кој воедно е и психијатар и кој им помага на личностите со мали тулиња да не се фрустрираат толку.
Living With a Small Penis - 3 Steps You Can Take So It Doesn't Ruin Your Entire Life!

By Sebastian Royal

I used to have a very small penis. Only 5.5 inches long and 5 inches around. That is well below the average for fully grown men which is 6.5 inches in length. As a result, I had terrible self-confidence that infiltrated many areas of my life both in and out of the bedroom. My work life, personal relationships, and of course my sex life all suffered because I suffered from "little man syndrome." Not wanting to live my entire life in misery, I did some serious introspection and I came up with three ways to break out of my "small penis blues" and not let it ruin my entire life.
If you have a below-average penis size like I did, here are three steps you can take to start turning things around and reclaim the confidence you need to live a happy, successful life.
Work on your body! That's right, get buff. To quote a line from magazine fitness ads that used to run back in the 1970s, "Muscle up and make out!" Did you know that male bodybuilders are notorious for having smaller-than-average penises? A lot of people believe that it is due to their steroid use, but this is just flat out wrong. First of all, believe it or not, many bodybuilders do not use steroids. I am one of them. Second, while there is no question at all that steroids are hazardous to your health (this is why they are illegal) it is a complete myth that they have any effect on the size of your penis. Yes, they can atrophy your testicles by flooding your body with excess male hormone and rendering your natural production unnecessary, but they don't affect the size of your penis.
The reason so many bodybuilders are not well endowed is because they weren't well endowed before they got into bodybuilding! In fact, a lot of them got into bodybuilding because they weren't well endowed! It was a way for them to do something to give them confidence with the ladies! It works, too.

THISGONBGUD.gif

еј еј еј немој бе не работиме ние со инчи овде се знае ние кој систем го употребуваме.
Ај сега кажи од кога стана педер тоа беше прашањето, од љубомора далеку од тоа, сите серат низ гз ти го примаш у гз што има да се љубомори на тоа ?
Не е дискутабилно дали им се мали или не им се мали на билдерите.
Туку фино лепо изјасни се дека стана педер бидејки неможеше да задоволиш ниедна жена со тулето, и реши од тогаш да билдаш и да го примаш. Викам јас дека 90% од дилберите се скирени педери ама никој не ми верува,еве го шкорпионот може слободно да сведочи за тоа.

За се што те интересира има приватни пораки, не мора темава да се труе со истото. За да имаш такво мислење треба да имаш доволно голем семпл од билдери кои минале низ твојава проверка на пениси. Бидејќи ја немаш, а јас ја имам, твоето мислење е помножено со нула брат - што да ти правам? Логиката го диктира тоа.

Денес има многу билдери, насекаде по земјава. Тоа што мала група ја имам запознеано (и на интимен начин) ама ич не значи дека грото се хомосексуалци/бисексуалци. Напротив.

А тоа со инчите го спомнав за да имаш за што да бидеш љубоморен. И не се фалев со моја големина, туку на целната група за која зборуваш, а јас не сум баш - дел. Само затоа што идам во теретана не значи дека и јас сум напумпана планина од мускули, како некои други што ја посетуваат.

За се што те интересира има приватни пораки, не мора темава да се труе со истото. За да имаш такво мислење треба да имаш доволно голем семпл од билдери кои минале низ твојава проверка на пениси. Бидејќи ја немаш, а јас ја имам, твоето мислење е помножено со нула брат - што да ти правам? Логиката го диктира тоа.

Денес има многу билдери, насекаде по земјава. Тоа што мала група ја имам запознеано (и на интимен начин) ама ич не значи дека грото се хомосексуалци/бисексуалци. Напротив.

А тоа со инчите го спомнав за да имаш за што да бидеш љубоморен. И не се фалев со моја големина, туку на целната група за која зборуваш, а јас не сум баш - дел. Само затоа што идам во теретана не значи дека и јас сум напумпана планина од мускули, како некои други што ја посетуваат.
Занчи си пробал многу билдери што значи дека грото се педери од таа популација, второ ако повеќето ти биле билдери тогаш за тебе од 14 санитми е екстра ларџ кинг сајз. Врти сучи пак педери со мали куриња испаѓаат дилберџииве.
Инаку нема потреба да поминуваш за да знаеш , општо познати факти. Има луѓе кој мереле правеле статистики психијатри кој кажале кој зашто оди во теретана да вежба,мислам аргументиве ти се помалку и од нула не може цел свет сите да грешат амо тие 0,01% од светската популација која што посетува теретани да е во право.
Што осега ке се правдаме и ке се лажеме дека не се педери со мали куриња ?
Ама ај навикнат си пошто си педер стално да бидеш во право ај нек ти биде по твое.
Али и ова мора да се напомене ги гледаш во теретана сите исчупани издепилирани тасмосани на груда, го гледаш шкорпион по ништо не се разликува од нив нити тие од него и шкорпи крие во јавност дека е педер и тие велат дека се стрејт, а се плескал со многу дилбери.
Ај сега тоа не е компезација за малото куре ?
Еве ја на пример мало дебело небричено небањато мрсен целиот знам дека кога ке легнам некоја легната ке биде ке се смее три дена и очињата ке и светаак цела недела после сексот. Знам дека ке биде задоволна не морам да се пумпам за да бидам “ фит“ и да надоместувам за недостатоци.
Краен заклучок или си педер или ти е мал патлакот па одиш во теретана трето нема.

Pa ova bese javna tajna brat, neso kao za zingo vo kratovo sto e. Jas na primer si vezbam labavo, ama misici rastat. E sea neznam koj gavol me natera pizda mu materina, citav nesto niz internet ili nekoj casopis ne mi teknuva trenutacno, demek kurot e misic isto taka. Misic kako i drugite neli, se sobira i raste, se slucuvaat konstrukcii kako kaj sekoj muskul. Si vikam ke poraste, euforija celiot bev, si vikam ke cepam picinja na 2 dela sega ej ima da vreskaat! Ama neso gleam nemase napredok, drugarive im go pokazav vikaat abe brat malce kako da e otecen, demek porastal. Ama nz mene i porano takov mi bese. I zemav steroidi, tie svetska rabota se. Digas 2 pati tegot op celiot napunpan. Ama da go odnese veterot uste tolku padna ej!! Zatoa u zadnje vreme gledam da dupam vo temno pa si pripomagam so drugi alatki. Ubavo e da se zboruva za ova, da padne kamen od srce zosto ne e lesna tema. Barem anonimno sepak olesnuva. zz

дај банирајте го овој добро познат,не можам да читам волкава глупоќа изразена во еден пост..
Се кладам дека 90% од машката популација има идено во теретана во одреден период.Едноставно луѓето сакаат да изледаат спортски и здраво.Не збориме за животињи ко шварценегер.

дај банирајте го овој добро познат,не можам да читам волкава глупоќа изразена во еден пост..
Се кладам дека 90% од машката популација има идено во теретана во одреден период.Едноставно луѓето сакаат да изледаат спортски и здраво.Не збориме за животињи ко шварценегер.

^ ^ ^ ^ Најпродуктивниот пост на темава.

Погрешно се кладиш и ке изгубиш нема идено 90 % од машката популација во теретана, додека 99% од машката популација со мали куриња и скриен педеризам има одено во теретана а тоа не се 90 % од сите машки.
Е сега што педерите и оние со мали куриња се обидуваат да привлечат што повеќе нормални во клубот за да тоа изгледа дека сите опдат, тоа е веќе сосема друга работа.
А за спортски и здрав изглед доволни се кошарка, фудбал, пливање кај здрава машка единка со нормални димензии на мочалото додека оние со мали мочала мораат да посетуваат теретани.
АМАН ДО КОГА КЕ СЕ РАСПРАВАМЕ Значи не збориме дали им се мали или не 5 до девет сантиметри се мали куриња, тоа е докажано испитано психијатри советуваат да одат таквите во теретани за зголемување на егото, дека се скриени педери погледни ги чупани депилирани тасмосани во стреч облека ( нормално машко не го прави тоа ) дури и искуствата на шкорпион потврдуваат дека поголемиот дел се педери. Значи треба да се утврди зошто им се мали дали од тоа што вежбаат или поради што им се мали вежбаат ти што велиш ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom