Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Знаеш каква е атмосферата во фан клубот? Како кога ќе се соберат незрели луѓе и чекаат да падне некој за да го исмеат. Таков е нивниот однос кон клубот и кон игрите. Не се гребе испод површина, туку се површно и ’заебантски’ (не довитливо, туку бледо и проѕирно).
Као едвај да се чека да изгуби Милан, за да се скријат зад тоа дека се реални, реално ја согледуваат стуацијата и да зборат како тие одамна го знаеле тоа, како збореле одамна, ама никој не ги слушал. Да се ситиш на лоша игра за да задоволиш некоја сатисфакција дека си најпаметен.Нормално секоја чест на исклучоци.
Божем тоа има некаква врска и поента, кога сите тука навиваме и мислиме добро на иста екипа.
--- надополнето: 17 септември 2012 во 12:04 ---
Еве ги пролививе,а едниот пише одма другиот ко пачавра ќе дотрча да го повтори истото и да го лајке. :icon_lol:
Вашата педерска врска држете си ја во приватност ве молам,во фан клубов атмосферата е реална и реално се отсликува од 90% од фановите,сеа вие што сте или се правите ретардирани и нејќете да ја согледате е ваш проблем.

Ајт.
Да бе.. :) Ти никако не прекинуваш да ме изненадуваш со шегаџиството и со твојата проницливост и бистрина.

P

PewDiePie

Гостин
Пробна формација за со Андерлехт.Пишите си ја х2 :LOL:

Прегледај го приврзокот 49188
Испукан е овој Алегри скроз ако излезе со 3-ца копачи во средна,на сан сиро,против АНДЕРЛЕХТ :facepalm: :icon_lol: А мудрецот не го мења :cuc::pos:
Место амброзини комотно може емануелсон да се игра,зошто боатенг е во опасна форма 3-4 утакмици не знае кај тера,или па алегри не знае да му објасни што значи да играш позади напаѓачите,значи треба НИВ топки да им даваш не со главата доле ко ној да дриблаш и да пуцаш од 30 метри. И фала курцу Кркич ако ја почне,Шарави не изигра лошо последнава ама му фалат утакмици се гледа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
Испукан е овој Алегри скроз ако излезе со 3-ца копачи во средна,на сан сиро,против АНДЕРЛЕХТ :facepalm: :icon_lol: А мудрецот не го мења :cuc::pos:
Место амброзини комотно може емануелсон да се игра,зошто боатенг е во опасна форма 3-4 утакмици не знае кај тера,или па алегри не знае да му објасни што значи да играш позади напаѓачите,значи треба НИВ топки да им даваш не со главата доле ко ној да дриблаш и да пуцаш од 30 метри. И фала курцу Кркич ако ја почне,Шарави не изигра лошо последнава ама му фалат утакмици се гледа.
Со мудрецот се заедно на денешната пресконференција, идниот капитен. :pipi: :pos::cuc:
По се изгледа Амброзини не е доволно спремен и не мора да се брза со оправувањето. Емануелсон ќе игра брз е а и Андерлехт играат 4-2-3-1, па ќе имаме можност за брзи напади по страните.

Curva Sud Milano: "We won't make any protests. We will support the team. Of course Milan should have won the 2 home matches, but the players are in difficulty now."

Allegri: "Perhaps we will make some tactical changes later on, but for now we will stick with the 4-3-1-2."

Allegri: "I think that it's way too early for Montolivo to play tomorrow. He will definitely be ready for Sunday's match vs. Udinese."

Allegri: "Emanuelson as a left back? It's difficult and not very suggestible. He's good as a mezz'ala or as a trequartista."

Allegri: "I have the utmost faith in Zapata. He will get playing time during the season." :facepalm:

Allegri: "If there's an Anderlecht player that worries me? Kanu is a good player, just like Biglia. Biglia has a good technique and vision." :cuc: штом му е страв од овие играчи.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
ајдеееее со бојан кркич почнува у тимот, па дали алегри се заебава со сите или? :eek:

поздрав од марсин василевски до бојан кркич

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ај бе седите мирни ебаве, малу се нервирам со тимов, уште вас овде да ве слушам...

Едниов Макрадули другиот Латас ебаве ...

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ај бе седите мирни ебаве, малу се нервирам со тимов, уште вас овде да ве слушам...

Едниов Макрадули другиот Латас ебаве ...
Колку ја шо знам, форумов не е твоја сопственост па да кажеш кој да седи мирен, а кој не.

Ако не ти се чита, не читај...набаре те праша некој :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.876
А со кој да почне ако не со Бојан кога сите други се повредени?
--- надополнето: 17 септември 2012 во 18:21 ---
Abbiati, Amelia, Gabriel, Abate, Acerbi, Antonini, Bonera, De Sciglio, Mexes, Yepes, Zapata, Ambrosini, Boateng, Constant, De Jong, Emanuelson, Flamini, Nocerino, Bojan, El Shaarawy, Pazzini.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Колку ја шо знам, форумов не е твоја сопственост па да кажеш кој да седи мирен, а кој не.

Ако не ти се чита, не читај...набаре те праша некој :facepalm:

Ова е Форум и е фан клуб милан, не е јавна трибина за тоа дали е некој депресивен позитивен, вицкаст, и личи на тони михајловски....

И тебе никој не ти се обрати

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.213
Поени од реакции
14.482
Еве ги пролививе,а едниот пише одма другиот ко пачавра ќе дотрча да го повтори истото и да го лајке. :icon_lol:
Вашата педерска врска држете си ја во приватност ве молам,во фан клубов атмосферата е реална и реално се отсликува од 90% од фановите,сеа вие што сте или се правите ретардирани и нејќете да ја согледате е ваш проблем.

Ајт.
Пеле, толку пати твоите пишувања биле демантирани од времето и од случувањата, па тоа е веќе невројатно. Мислам дека и македонските политички аналитичари се попрецизни од тебе (а, верувај тие се очајни).

Но, ти и понатаму си дрзок, безобразен и упадливо глуп.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Една од посмешните работи на фан-клубов моментално ми е плачењето по Макси Лопез заради неговите 3 гола досега и како тоа управата можела да не го преферира него пред Пацини. :pos:

Член од
10 август 2011
Мислења
2.371
Поени од реакции
1.281
Ова е Форум и е фан клуб милан, не е јавна трибина за тоа дали е некој депресивен позитивен, вицкаст, и личи на тони михајловски....

И тебе никој не ти се обрати

Секој си кажува мислење бе, ако ти пречи не ги читај, не кажувај кој да седи мирен, не си тука ти главниот шо треба да воведи ред.Уживај си!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Секој си кажува мислење бе, ако ти пречи не ги читај, не кажувај кој да седи мирен, не си тука ти главниот шо треба да воведи ред.Уживај си!
Колку пути да ти се каже, дека неможе некој овде да пишуе што ќе му текне, имаат ПП нека си се караат тамо, неморам ја да читам на Фан Клуб Милан, ( значи да ти зголемим Фан клуб Милан,) пмс постови на Питу Гули, Нино и компанија....

И ако малу ме пратиш на фан клубов ќе сватеше дека тоа го кажав со доза на заебанција, ај сеа одјеби од мене мајке ти ...

Kajgana Shop

На врв Bottom