Не реков дека верувам и јас во се и сешто. За Рептоидите и Greys, имам зборено на големо на подфорумот мистерии, така да нема да ја трујам темава овде со тоа, останете си со заклучокот кој вам ви одговара. Не верувам дека Кралските семејства се Рептоиди in disguise, но дека не се обични луѓе, не се (зборам од биолошки аспект, не благороден
). Од значење е тоа што никој од кралските семејства не сака да даде крв, и избегнуваат шашави прашање околу нивното семејно стебло, поврзаност со одредени, интересни фаци денес и во историјата, и серија заболувања од кои нивни предци страдале наводно и ред други работи. It makes one wonder ...
Тоа за геј агендата мене ми е одамна јасно. После prison planet форумот, го сретнав истото кај дејвид ајк форумот, сокоро во ист интензитет. Ако постои такво лоби, ќе бев и јас во него
, барем до толку сум абициозен XD.
За свесноста, исто на големо имам зборено. Човек што загувил две третини од мозокот, и не само што може да збори, туку се сеќава на се, нормално размислува ..... тоа не е нешто во рамки на очекуваното ако се почнува и завршува со мозокот. Тие информации и способноста за рационално размислување, опстојување на егото, мора да биде независно од мозокот, за да опстои во таква форма. Информациите состоеени во него, да се распределат кај остатокот на невроните што останале кај човекот. А ова вади и друга новина - дека невроните содржат многу повеќе капацитет и потенцијал, од претходно мисленото.
--- надополнето: 16 септември 2012 во 18:34 ---
Го заборавив и 9/11. Не е прв пат да прават глупости на своја почва американците, притоа обвинувајќи друга група луѓе за стореното.