Многу нормално и мене јасно ми е тоа. Исто што на smokey_the_kid дерби му е коа Тиквеш ќе игра против Неготино
Да бе они тогаш уклучуваат во 7 брзина или не уште подобро пијат од оној напитокот на Астерикс и Обеликс....Raduvaj se ti za prvite 3 boda , pa za nas ima vreme , ZAPAMTI!
p.s. KOGA KE POBEDIME VO KICEVO?
Igraat kao da e finale so nas , ete 2 crveni , sea slednoto kolo ke izgubaat 4-0 . A za nashite nemam komentar ...
Znaci vaka Shkendija celo vreme igrase sozdadese sansi no realizaciata slaba ..Napredok 3 sansi 3 gola toa e toa.Zamislite prva liga igras a na terenot ima samo edna topka .I vtoriot crven Stepanovski go dobi 5 min do krajot.Imase i mnogu prekini poradi sitni incidenti.Mislim deka Napredok doma nema da zagubat ova sezona.Да бе они тогаш укучуваат во 7 брзина или не уште подобро пијат од оној напитокот на Астерикс и Обеликс....
Ете и Вардар изгуби таму и тоа на среќа победиле тогаш (според извештаите што ги прочитав), а за вас незнам дали ви била толкава силата и со +2 играчи да не успеете или пак нешто "матно" се случувало....
Da ne si gledal nekoj drug mec slucajno.Спектакл ипол, ги растуриле
А гостинскиве навивачи наместо да си ги тепаат играчите тие пак на столчињата им се навртеа небаре тие им се криви
Веќе видено, ама гостопримливе сме се живо и диво примаме на стадион, битно ги растуривмеСпектакл ипол, ги растуриле
А гостинскиве навивачи наместо да си ги тепаат играчите тие пак на столчињата им се навртеа небаре тие им се криви
Да бе кога губите сите се педерски екипиDa ne si gledal nekoj drug mec slucajno.
Znaci najpederska ekipa od Napredok nemam videno.
A za toa stolcinjata prasaj go liniskiot sudija zosto se slucuvase toa.
Sulevski ne vide penal a bese pred igracott i go vide deka topkata mu udri vo lice , a ovoj liniskiot kreva zname i penal.
Денеска второтоВеќе видено, ама гостопримливе сме се живо и диво примаме на стадион, битно ги растуривме
So seto toa se frlase kon liniskiot ako si bil vo stadion ke znaes kolku pati se prekina utakmicata zaradi toa sto se zalese liniskiot .Да бе кога губите сите се педерски екипи
Пак ќе ти речам столчињата не ви се криви, ако ви е некој крив по него удрете. Или полесно ви по самарот да мавате
--- надополнето: 16 септември 2012 во 21:28 ---
Денеска второто
Да ја шутне топкатаSo seto toa se frlase kon liniskiot ako si bil vo stadion ke znaes kolku pati se prekina utakmicata zaradi toa sto se zalese liniskiot .
I kako da ne e pederska koga samo edna topka ima na terenot.Koga Pasovski otkako go dobi crvenot se vrakase na teren da go sutne topkata sto podaleku da potrosi nekoja minuta poveke.
Da i igracite ne vika nikoj deka ne se krici no i sudite koi ja rasipa utakmicata osobeno toj liniskiot sto samo toj go vide penalot (nepostoecki penal)Да ја шутне топката
3 гола примивте бе, играчите ваши се криви за тоа доста се жалите