Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора и на фб :tapp:

untitled.JPG

seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП :tapp: че му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....

seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП :tapp: че му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....
Ова е вистина не е заебанција, но сепак е глупо да му се пишува на фб.

Овај сељакот дебилски, сакаше да се пресмета со мене на еден училишен турнир во фудбал. Дошол во мое школо од некое село таму и ќе ми изиграва шериф. Па уште сери на фб за што ќе стигни ко демек знае нешто, а го срами името на Чкембари. Требаше тогаш да му го акнам тоа дрвото од глава.

Каверов е најјак бе:pos:
Уште крави и магариња кај шо пасет да имат и Кавер на годината ке бит :D
--- надополнето: 13 септември 2012 во 16:45 ---
:pos: Абе овој капитен бил на тимов :pos::pos:

Леле,Бошето стана главна фаца на темиве на Кајгана:))):pos:
Не е толку лошо чоече бе,го знам лично бааги време,само малце "инаетчија" е...:X3:

Ти на овој му го имаш фрлено меракот за сеир.. само од него ставаш снекој глупости :D
Не сум ја крив, пишаш facebook.com и излегува... (n)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom