- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.899
Мора и на фб ![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиП
ааахахахахахахахахаххаахахахах
Ова е вистина не е заебанција, но сепак е глупо да му се пишува на фб.seems legit....мене така еднаш од ум ме изваја ...че ги истепаф...се договориле со него да му напиша РиП на зид а тој да не се логира неколку дена: ...и ги прашувам и на чат ми пишува дека напрајл собрачајка..и другите по нив шо гледаја си рекоја стварно и тие му пишуваја РиПче му појдеф дома со два каранфили врзани со црна пуфка....
true storyОва е вистина не е заебанција, но сепак е глупо да му се пишува на фб.
ама дали го можеш истото со точакот?Јас поубав сум од овај![]()
Овај сељакот дебилски, сакаше да се пресмета со мене на еден училишен турнир во фудбал. Дошол во мое школо од некое село таму и ќе ми изиграва шериф. Па уште сери на фб за што ќе стигни ко демек знае нешто, а го срами името на Чкембари. Требаше тогаш да му го акнам тоа дрвото од глава.
Уште крави и магариња кај шо пасет да имат и Кавер на годината ке битКаверов е најјак бе![]()
Ти на овој му го имаш фрлено меракот за сеир.. само од него ставаш снекој глупости
Не сум ја крив, пишаш facebook.com и излегува...Ти на овој му го имаш фрлено меракот за сеир.. само од него ставаш снекој глупости![]()