Ех,драга Кајгано...мамето и тебе...и на сите...од кај да почнам,незнам...ај од тука-
прво,јас сум наркоман.Не,не наркоман на кока,туку наркоман за вежбање,активен живот,предизвици,напор,пот,вжештена глава..тоа е она што ме исполнува,тоа е она што ме радува,тоа е она што ме мотивира во животот...но,нешто тргна на лошо после едно искачање со една мила,поранешна другарка,на која и се отворив ко конзерва..ми се свиѓа,стварно,не само ради тоа што има гз ко на Ким,и цицка ко на Цеца и очи ко на Мила Кунис,туку и пошто има карактер copy-paste на мојот...девојчето не сакаше со мене,или сум грд,или баш тоа беше причината,за која она ме убедуваше-пошто сме биле другари.И,добро,прифатив.Бев у бедови,но нечемо сада о томе...продолжив со вежбање,како некоја енергија да влезе во мене,почнав да дигам килажи за кои што,кога гледав друг,си викав"кога јас вака ?" и зголемував..зголемував..но нешто се сјеба,скршив зглоб.Ајде,прифатив.Претерав,реален сум,си се казнив сам.Нервози,еден гипс,па друг гипс,тон пари оставив по болнициве,ајде некако пројдоа 2 месеци...секој ден си се мотивирав дека од понеделник(3ти,за тогаш имав закажано за снимка) ќе си почнам све топ..и дојде тој ден.Не спиев,сабајлето бев на школо,отидов на лекар..прво ми рекоа,супер,одлично,се опоравила,ајде уште снимка..јас,пукам од среќа,и стига снимката..и докторот ми вика,ќе мора уште 6 недели да паузираш младичу ! Тука,ми се сруши свет,паднав у депресии..али ме држеше ден-два,језда и сеа сакам да вежбам,али не сум у депресии паднат,боље у депресии неголи у септичка јама..
и,све се завршува со таа курвинска фаца..дознав дека е у врска со едно лигле,и едноставно,како да ти кажам,како потресен сум...зошто увек убаво девојче фаќа кретен за дечко ? језда одговоров го најдов во HodgeTwins на јутуб,кои што викаат-
http://www.youtube.com/watch?v=PbZJByzg-fU (1:30)..но сепак се осеќам ужасно.
тоа е тоа за денеска Кајги...