Bodhidharma
- Член од
- 17 септември 2011
- Мислења
- 10.783
- Поени од реакции
- 15.399
Ti be seriozen si?Не, оти е на погорна скала од тебе и за чекор поблиску до совршенството.
Со ОШО си у говна до гуша.
Ti be seriozen si?Не, оти е на погорна скала од тебе и за чекор поблиску до совршенството.
Со ОШО си у говна до гуша.
Види ме и ја си прекршувам свој збор, а реков не те коментирам додека не кажеш нешто паметно...(ијам голема надеш и доверба по некад во луѓето, јебига)
--- надополнето: 3 септември 2012 во 23:12 ---
My point exactly
Aбе а мене не ме разбра а?Ете јас добро се разбирам со Donald Sikert.
Боди, заеби вакви прашања. Не им е место у моментовTi be seriozen si?
Aбе а мене не ме разбра а?
По некад човек да се зачуди....не ми е јасно од каде таа желба за расправии, и губење време...Боди, заеби вакви прашања. Не им е место у моментов
И ти ли бе не си ме разбралА кој досега те разбрал на форумов
п.с. Не се важат ОШО лузери.
Не се расправам беПо некад човек да се зачуди....не ми е јасно од каде таа желба за расправии, и губење време...
Абе у затвор да не си, на доживотна осуден?
Не се ставив себе си у тие никојИ ти ли бе не си ме разбрал
Имаше некоја искра надеж у тебе.....
Кои се тие средства?Тешко е да разменуваш мислење со атеист. Плус можат да се служат со средства со кои ние не сакаме. Не сме рамноправни во старт...
Грешка си за Ошо-Лавер......и сам знаеш. Не ми е јасно што таа потреба да го омаловажиш у секој пост.Не се расправам бе
ВО моето срце има место само за љубов.
Така ме научи вербата во Исус.
Јас убаво си одговарав, кога ОШО љубавникот ми се убаци со непристојни коментари
--- надополнето: 3 септември 2012 во 23:19 ---
Не се ставив себе си у тие никој
Ја не сум атеист јееееееее.Тешко е да разменуваш мислење со атеист. Плус можат да се служат со средства со кои ние не сакаме. Не сме рамноправни во старт...
Па признавам дека сум малку грешкаГрешка си за Ошо-Лавер......и сам знаеш. Не ми е јасно што таа потреба да го омаловажиш у секој пост.
Гледам колку се разбираш од остали срања... браво ама си ги измешал баби и жаби, го заборави и светиот дух да го ставиш на листата...Џабе везеш пријател.
Знаеш ли кој си прекршува збор само?
Пак ќе ти кажам, дојди од оваа страна на реката, млад си, има надеж за тебе.
БАтали ОШО, Далај Лама, Саи Баба и остали срања.
Со нив место девици и рај, ќе добиеш пекол и црнци со големо фи.
Не дека е омаловажување, туку потреба(односно обид) за омаловажување....има разлика тука.Па признавам дека сум малку грешка
Ако и тој смета дека е омаловажување, ќе престанам од поччит кон тебе
Гледам колку се разбираш од остали срања... браво ама си ги измешал баби и жаби, го заборави и светиот дух да го ставиш на листата...
А за девици, не бери гајле овие на земјава се каде каде подобри(и пореални) убаини се девојки ве (а ти чекај си за во рајот)... а рајот е тука на земјава али за кого како...
Не дека е омаловажување, туку потреба(односно обид) за омаловажување....има разлика тука.