O
Orion.
Гостин
Мора да има, секоја година има казнена само за апсолвенти за да можат да упишат мастер, што сме ние бе црнци?абе лани конкурсот им беше до 30 октомври .
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Мора да има, секоја година има казнена само за апсолвенти за да можат да упишат мастер, што сме ние бе црнци?абе лани конкурсот им беше до 30 октомври .
Oчигледно смеМора да има, секоја година има казнена само за апсолвенти за да можат да упишат мастер, што сме ние бе црнци?![]()
ke treba da go prezapises za da zemat pari ne priznavaat zdrastveni potvrdi ama ne e loso ako ne da se javis vo studentski da gi prasas za sekoj slucajЗаради здраствени причини ќе ја пропуштам сесијава е сеа ме интересира пошо едниот предмет можам сега последно да го полагам дали со некое здраствено решение/потврда и сличо ќе можам во казнена да го полагам ? Или ќе мора да го презапишам ?
И што, сите студенти кои ќе паднат сега во септемвриска, ќе изгубат година а?Oчигледно смеКолегиве од група викаат ќе имало дополнителен рок после октомвриска, колку е точно незнам и мене ме чуди што толку рано го објавија конкурсот .А никако патот не ме води до факултет да се распрашам ако воопшто некој и таму нешто знае
![]()
Не бе какво губење година , ќе има конкурс дополнителен во јануари сигурно така беше и претходната година . Само ме интересираше дали некој знае дали ќе има дополнителен конкурс во октомври . Јас типувам дека ќе има не верувам дека ќе си дозволат да изгубат студенти т.е пари.И што, сите студенти кои ќе паднат сега во септемвриска, ќе изгубат година а?
Нема шанси бре мора да има бар уште една казнена за апсолвенти како секоја година.
Јас можев да дипломирам уште во јуни а намерно си ги завлечкав за септемвриска, хахах сеа ако паднам ќе се убијам![]()
Ако не фатиш услов одиш директно на испити. Колоквиуми немаш право да полагаш.koga davat kaznena?????i ako ne fanis uslov so se slucuva aj neka mi kaze nekoj...pozdravce
пер значи коа ќе ни ги кажат професорите само горе у групава ќе му го пишеш името и ке си читаш што има пишувано за него тазе и постари коментари. Ја така праам и за предмети не само за префесорите.поззтретиот семестар иде, и би сакал да ве прашам, тешки се предметите? кој предмет највеќе да се учи? кој е најзаебан професор и тн .. ? фала...
Најлесен семестар. Пази се само стварно право. Другото е многу лесно.третиот семестар иде, и би сакал да ве прашам, тешки се предметите? кој предмет највеќе да се учи? кој е најзаебан професор и тн .. ? фала...