ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Заради здраствени причини ќе ја пропуштам сесијава е сеа ме интересира пошо едниот предмет можам сега последно да го полагам дали со некое здраствено решение/потврда и сличо ќе можам во казнена да го полагам ? Или ќе мора да го презапишам ?

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
Мора да има, секоја година има казнена само за апсолвенти за да можат да упишат мастер, што сме ние бе црнци? :)
Oчигледно сме :) Колегиве од група викаат ќе имало дополнителен рок после октомвриска, колку е точно незнам и мене ме чуди што толку рано го објавија конкурсот .А никако патот не ме води до факултет да се распрашам ако воопшто некој и таму нешто знае :mad:

Член од
11 март 2011
Мислења
131
Поени од реакции
34
Заради здраствени причини ќе ја пропуштам сесијава е сеа ме интересира пошо едниот предмет можам сега последно да го полагам дали со некое здраствено решение/потврда и сличо ќе можам во казнена да го полагам ? Или ќе мора да го презапишам ?
ke treba da go prezapises za da zemat pari ne priznavaat zdrastveni potvrdi ama ne e loso ako ne da se javis vo studentski da gi prasas za sekoj slucaj

O

Orion.

Гостин
Oчигледно сме :) Колегиве од група викаат ќе имало дополнителен рок после октомвриска, колку е точно незнам и мене ме чуди што толку рано го објавија конкурсот .А никако патот не ме води до факултет да се распрашам ако воопшто некој и таму нешто знае :mad:
И што, сите студенти кои ќе паднат сега во септемвриска, ќе изгубат година а?
Нема шанси бре мора да има бар уште една казнена за апсолвенти како секоја година.
Јас можев да дипломирам уште во јуни а намерно си ги завлечкав за септемвриска, хахах сеа ако паднам ќе се убијам :pos:

Член од
21 август 2011
Мислења
145
Поени од реакции
46
И што, сите студенти кои ќе паднат сега во септемвриска, ќе изгубат година а?
Нема шанси бре мора да има бар уште една казнена за апсолвенти како секоја година.
Јас можев да дипломирам уште во јуни а намерно си ги завлечкав за септемвриска, хахах сеа ако паднам ќе се убијам :pos:
Не бе какво губење година , ќе има конкурс дополнителен во јануари сигурно така беше и претходната година . Само ме интересираше дали некој знае дали ќе има дополнителен конкурс во октомври . Јас типувам дека ќе има не верувам дека ќе си дозволат да изгубат студенти т.е пари.

Член од
2 август 2011
Мислења
81
Поени од реакции
41
Аји јас да упаднам со прашсње за запишување семестар..Имам слушнато дека некои студенти уште лани така не ги уплаќале сите уплатници.

Ако иде некој неделава да запише семестар и проба без сите уплатници нека каже.

Сепак секој денар заштеден е добредојден,додуша мислам дека лани за к.фонд се даваше 200,штета 100.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Денес што и што се полагаше?
Граѓанско случајно да не беше? :)

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
третиот семестар иде, и би сакал да ве прашам, тешки се предметите? кој предмет највеќе да се учи? кој е најзаебан професор и тн .. ? фала...

Член од
17 август 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
Kolegi dali znae nekoj da mi kaze kade se naoga kabinetot na profesorkata Marika Ristovska po ustavno pravo?
blagodaram odnapred.

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
третиот семестар иде, и би сакал да ве прашам, тешки се предметите? кој предмет највеќе да се учи? кој е најзаебан професор и тн .. ? фала...
пер значи коа ќе ни ги кажат професорите само горе у групава ќе му го пишеш името и ке си читаш што има пишувано за него тазе и постари коментари. Ја така праам и за предмети не само за префесорите.позз

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Најлесен семестар. Пази се само стварно право. Другото е многу лесно.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Пак јас :D
Глеам на ФИНКИ и на Медицина индексите на бруцошите ќе им ги давале на 15ти на некое свечено доделување, а мене коа се запишував ми кажаа коа ќе сме тргнеле на факултет (значи 17ти). Е сеа ме интересира дали ќе има и на Правен некое свечено доделување индекси на 15ти ?

Kajgana Shop

На врв Bottom