Тим А vs. Тим Б

• Креатор на темата Креатор на темата Myers
  • Време на започнување Време на започнување
665,,,:icon_mrgr:,,,:pos::pos::pos::pos::pos::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:,,,,,,ne shto ste edna noga ponapred tuku i poevtino vi e ,,,:pos::pos::pos:,,,nie sho da stavame ,,,:ROFLMAO::ROFLMAO::facepalm::facepalm::facepalm:,,,ovie durexov:facepalm:,,,skapi za sekidnevna upotreba,,kabanicive de,,,:facepalm:,,,,,,,,,,e mi svetna idea aj neshto da smislime ,,,za nas mashkive :pos::pos::pos:,, sega e moderno malo stopanstvo ,,,,:pos:

670 :pos::pos::pos: da ne puknis ,me iznasmea od sabajle so muabetov..epten ja zabegavme, arno so gi nema decata:LOL::pos:
Velis biznis da prajme:pos:dzabe vo ovaa drzava , nema da uspeeme, odma toa zverkite ke ni ukradat idejata i ke pravat golem biznis , tie sade na veliko se uceni:pos:

Ali imam eden prijatel nosi od toa kabanicite ,po mnogu povolna cena 144 parcinja za 440 denari...toa otprilika ke vi dojde ko sekojdnevna vloska :LOL::pos::facepalm:

675,,,:icon_mrgr:,,,aj tie vecher ke nadopolnat,,,,,:LOL:,,,, ama nie ke gi zezneme,,,prvo ke pochneme vo nekoja garazha ,,,ko vo sekoja normalna drzhava ,, neli i gejts i onoj malion so fbukot taka pochnale ,,,a za odzhakot ke kazheme deka :LOL: ajvar praime ,,,
,,aeee toa kabanicite stvarno evtini ,,,pe tri denari od parche ,,,,:pos::pos::pos:,,,, za tie pari :pos:,,vredi da se nosi i cel den ,,,,ne se znae koga ke ispadne prilika,,,

,,,tiki za decava ne se sekiraj ,,poeke zborat odkolku sho pravat,,,vaka ,,barem mozhe neshto i da nauchat,,,,:LOL:,,,,,,,
--- надополнето: 30 август 2012 во 12:56 ---
,675,,,,,:icon_mrgr:,,,,pozdrav kero ,,,se chitkame utre ,,,za denes dosta se nasmeavme,,,,:),,, se e igra i zabava,,,(y),,,,

680 taka e ..aj ke gledame ke prajme nekako:LOL:
Pa toa ti vikam i jas , evtini i moiz cel den da gi nosis,...a se isplaka nekogas i dva da smenis:LOL::pos::pos:
Aj belkim ke naucat nesto i tie:D
Tuku jas moram da idam ..rabota me ceka, a vo meguvreme ke smislam nekoja ideja;)
Ajde pozdrav, ostani mi dobra misla:)

Kak ne ti e sram be , na postari osobi da im se smees :mad:
Ne e kulturno , ne ti lici:eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom