- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Ми го даваат за 42.000? Вреди?
http://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=33541&id=56&l=3&q=&SupplierArticleID=&Action=
3D-то не вреди, ако прашуваш за тоа.
Моментално најдобро 3D нуди LG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми го даваат за 42.000? Вреди?
http://amc.com.mk/ShopDetal.asp?ArticleID=33541&id=56&l=3&q=&SupplierArticleID=&Action=
Meanwhile trending on Neptun...значи од филипс ништо не вреди според многу на форумот ..така![]()

Ти тоа таму што буричкаш е Time Zone Greenwich Mean Timeбарај во опции мора да има чепкај се и ке најдеш
ova do DARK HACKER i ostanatite,poso da ne otvaram tema tuka ke pisam ovde,imam bluray player,portot za usb mi cita bluray filmovi praime muabet za originali ,potocno spusteni od internet so vgradeni prevodi ,okolu 30gb-samo fimot i okolu 50 gb so se (kako e sniman filmot,izbrisani sceni i slicno ),e sea tie so se vgradeni mi gi prikazuva arno ama ne mi gi dava,jas staiv prevod spusten od internet i samo na eden primer dark knight mi go dade ,drugite nekat,mi gi dava kako fajlovi ali ne gi prikazuva,toj trikot so ist prevod i film go napraviv ali neke,primetiv kaj ovoj so go cita video kodekot e vc a drugite se avc,da ne ima nesto oklu toa,ajde ako ima nekoj da pise
Bluray филмовите се исти како DVD филмови ако има внатре превод арно ако нема ништо , не е како AVI и mkv да си ставаш превод сам али нека каже друг пошто ова го немам користено до сега така да незнам што да кажам
Еве некои мислења за овие модели. Кај тие од Амазон најдобро можеш да видиш од потрошувачи што те очекува. За Панасоникот рецензијата е професионална. Ми се допаѓа што Панасоникот има IPS екран, секогаш плус. Побарај рецензии преку нет, не брзај бидејќи не често се купува телевизор. Ако те интересира поддршка на видео, аудио кодеци, симни ги упатствата за тие телевизори. Во упатствата секаде пишува точно какви видео и аудио фајлови пуштаат, дали декодираат DTS и слично. И ќе заборавев, обавезно оди и провери ги на лице место, ако те интересираат какво видео пуштаат, земи со тебе USB или надворешен хард диск со различни видео фајлови и тестирај.Ме интересира што мислите
Sakam ovoj da go zemam ..sto e razlikata ? osven vo toa eh 5300 i eh 5000
Малку не ти го разбирам прашањето. Тебе филмот ти е во Блуреј формат со структура на фолдери BDMV\Stream-Playlist-Backup....? Сакаш да додадеш превод во него?ok,kako i da e ke pise nekoj ,fintata e toa so jas staiv kao na obicen film prevod i mi go procita znaci moze i prevod da se stai i cita ,problemot e zasto drugive neke,pa mislev da ne e neso do kodecive ali aj ke vidam ke probuem denovive
Да не преведувам:Sakam ovoj da go zemam ..sto e razlikata ? osven vo toa eh 5300 i eh 5000
http://www.amazon.co.uk/Samsung-UE32EH5300-1080p-Smart-functionality/dp/B007JURCMS
По добра варијанта не гледам Ја имам Samsung со усб подршката за филмови ми е хакната mkv и останати фајлови ми чита со се DTS 720p и 1080p
LG се исто така многу добри ама па имаат мана со усб филмови со DTS не ги чита треба да се конвертира и слични срања
. Ама немам појма од телевизори ќе замолам некој шо има појма да ми каже колку сум се заебал за парите или колку сум го погодил на среќа и кој други предности ги имам спрема обичните телевизори . Фала однапред 
И јас имам Samsung и не ми подржува DTS.Можеш ли да ми кажеш како го хакна. МОДЕЛОТ Е ЛЕ37Б651
Гледам има и некој огласи за подобрување на сликата дали има некоја разлика или е лага
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=13204
ОК. Фала на одговорот.Ти сам го правеше или некој друг.А што мислиш за овие што имаат огласи за поднесување на сликата.Треба да влезеш во сервис менито , првен да најдеш на нет кој е сличен со твојот модел и да поджува DTS подшка па потоа во сервис менито да го смениш моделот ова на твоја одговорност го правиш ако нешто погрешно изместиш можеш да го заебеш телевизорот на твој ризик