Со сигурност од 3ти.Кога ќе бидат вселвањата за повисоките години знај некој? Од 1ви деми требаше..ама слушнав дека викенд паѓало, од 3ти ќе биделе.. Некој со сигурност знај?
Треба и за тебе и за брат/сестра што имаш(полнолетни). Дури и да имаш 0 приходи, треба да го однесеш документот.Извадив тие документите од УЈП што требаше, но само за родителите, а као демек требало за сите полнолетни членови во семејството. Да ваѓам и за мене или не треба?
До 27ми е бе каде поминато..здраво јас сум сега за прва година и видов дека аплицирањето поминало , па би сакал да знам дали сега сеуште ке мозам да се запишам во некој студентски ???
Aбе чекај нас дали ќе не примат не се знае. Ептен голема конкуренција има за во Пелагонија. Ти во секој случај поарно си направил што си аплицирал во Стив - поголем капацитет за студенти и не толку голема конкуренција.Значи бруцошиве скоро свите аплицирале за во Пелагонија, исто и колегиве ФИксен и МАкедоникус, само ја сум забегал во Стив :S. Има некој бруцош на градежен што аплицирал во СТив ?
Има, има.Сите Пелагонија бараат пошто Кузман не примаат, прво Пелагонија се бара па после за во другите е полесно ќе се најде ваму е тешко да се влезе. Инаку женски прва година бе за Пелагонија има на форумов?
Чути аман, кого прашав сите за Пелагонија аплицирале. Ќе видиме утре колку ни биле јаки врските на ситеНа 28 изгледа прелиминарни ќе излезат.
Има, има.
Годинава по се изгледа деца со врски ќе неможат да влезат во Пелагонија. Многу гужва. Се повеќе губам надеж дека ќе влезам
Ќе бараме станови на 8ми септември