Што сакаат (бараат) жените?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
:rolleyes:Вака така,ке ме научи ГорановЗоранов што треба,што не треба.
Почнав да мислам дека има една мака зад сево ова,штом тој знае што жената во мене сака и колку ја научило искуството што треба да сака.:pipi:
Јас се изјаснив,веке сум офф топик,ке продолжам само да го читам околу советите на другите што ке им ги дели.
Може нешто и ке ми се најде.Ке ме просветли.
Жените ги просветлува како што реков само едно нешто а тоа не се совети али читај ако ти се чита...

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Жените ги просветлува како што реков само едно нешто а тоа не се совети али читај ако ти се чита...
Значи ти и жена си бил :cuc:
Ке читам,ке читам,ако се просветлам и ке се заблагодарам.:)

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Значи ти и жена си бил :cuc:
Ке читам,ке читам,ако се просветлам и ке се заблагодарам.:)
Битно очињата да ти светнат ко лампиончиња, нема потреба да ми се заблагодаруваш ;)

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
абе ти пушти си некој филм за возрасни лол :)
доста напален ми делуваш
А замисли,и тоа го сакаат жените.
И тоа како го сакаат!!! :oops:
Ете ке светнат очите,ке спласне заморот,дур спаснува и чаша вода ке притреба,па и да има кој да стане сметката да ја плати кога поштарот на врата ке зазвони :icon_mrgr:
Е сакаат жените,сакаат...

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
А замисли,и тоа го сакаат жените.
И тоа како го сакаат!!! :oops:
Ете ке светнат очите,ке спласне заморот,дур спаснува и чаша вода ке притреба,па и да има кој да стане сметката да ја плати кога поштарот на врата ке зазвони :icon_mrgr:
Е сакаат жените,сакаат...
Нормално дека сакаат напалени машки туку зашо вака сега се однесуваш како "затуцана домаќинка"? Сметката кој ќе ја плател? Вода кој ќе донесел (тој што му се пие) Каква врска има тоа? Јас сметките електронски ги плаќам не ми доаѓа поштар на врата...освен ако не ти е фетиш... поштарот во тој случај ќе дојде... :P Биди отворена за нови искуства! Животот е краток! (y)

Член од
15 мај 2010
Мислења
286
Поени од реакции
332
Нормално дека сакаат напалени машки туку зашо вака сега се однесуваш како "затуцана домаќинка"? Сметката кој ќе ја плател? Вода кој ќе донесел (тој што му се пие) Каква врска има тоа? Јас сметките електронски ги плаќам не ми доаѓа поштар на врата...освен ако не ти е фетиш... поштарот во тој случај ќе дојде... :P Биди отворена за нови искуства! Животот е краток! (y)
Прочитано :P

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Појма неам што сакаат жените...а веруем дека и они појма немаат.

CUCULIGA

Баксуз
Член од
12 август 2012
Мислења
84
Поени од реакции
53
Во зависност од возраста сакаат различни работи и различни мажи(или барем така би требало да биде). Се знае има години за експериментирање, за зафркавање со машките, за сериозни врски. Кој не ги поминува овие периоди или го живее по обратен редослед ( сериозна врска-зафркавање-тинејџерка) го бара тоа што го немала или не го проживеала. Па затоа се мажат на горе доле 20 години - незрели, имала секс убаво и било и одма ќе се зима, немој некој ќе и го грабне, или ќе остане стара мома, и после кризи во бракот, е не ?! Мислам дека паметна и нормална жена бара ист таков партнер. Веќе издефинирана жена што знае што сака, има самодоверба, се почитува самата себе и истото го очекува од партнерот. Жените ги палат ситниците, една жена може да падне на тебе доколку и посветиш доволно внимание и нежности. Да се интересираш за неа, нејзините проблеми, да и покажеш дека ти значи. Да си чист, уреден, испеглан нормални жени не ги пали скапа облека, контото во банка, коли и куќи. Да имате заеднички точки и да си одговарате карактерно. Па сега секој си бара според себе, ако си некој што сака да се фали и прикажува ќе си најдеш и таква, спонзоруша итн итн.

Night

Husky King
Член од
22 август 2012
Мислења
9
Поени од реакции
2
Izgleda deka jas ke bidam edinstveniot koj ke znae poradi sto zenite USPESNO se vljubuvaat... (ti se vljubuvaat isto taka i poradi pari, atrakcija i slava, no taa ljubov nema da bide usspesna bidejki kaj zenite samo edno delce odvnatre im veli :zemi gi parite:гомце:, zemi ja slavata:гомце:, zemi go zgodnion:cool:, no toa ne im doaga celosno odvnatre:facepalm:...) koga nekoj muz ke ja odnese na povisoko emotivno nivo:eek::place:.....ako sakate (za site mazi!) probajte i so orgazmi:drk:, moze ke pomogne..:pos::vozbud::D

M

Muranyi

Гостин
Izgleda deka jas ke bidam edinstveniot koj ke znae poradi sto zenite USPESNO se vljubuvaat... (ti se vljubuvaat isto taka i poradi pari, atrakcija i slava, no taa ljubov nema da bide usspesna bidejki kaj zenite samo edno delce odvnatre im veli :zemi gi parite:гомце:, zemi ja slavata:гомце:, zemi go zgodnion:cool:, no toa ne im doaga celosno odvnatre:facepalm:...) koga nekoj muz ke ja odnese na povisoko emotivno nivo:eek::place:.....ako sakate (za site mazi!) probajte i so orgazmi:drk:, moze ke pomogne..:pos::vozbud::D
Не е до парите,туку до чувството на сигурност кое тие го пружаат а секоја жена сака да биде сигурна:)Сето тоа е потсвесно.За другото се согласувам.

Kajgana Shop

На врв Bottom