Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Craig Norwood@CraigNorwood
Robin Van Persie arrived at Bridgewater Hospital at 9:10pm for his medical which is taking place now to finalise his move to #MUFC

article-2189412-1493E963000005DC-925_634x367.jpg

article-2189412-1493EA84000005DC-731_634x417.jpg

--- надополнето: 16 август 2012 во 22:42 ---
Глеав сеа на skynews лудница е пред болницата

Средношколка коа ќе изгуби невиност не квичи толку ко овој.
Да тибам споредбите бе хахаахха ме изнасмеа:)

Инаку чим почне да се продава дресов на РВП,одма го зиам!!!!!!!!!!!!:D
Да видат дека и ние праиме трансфери:P

Robin van Persie has successfully completed his medical & he's signing autographs for fans outside the hospital.

Најтешкиот дел пројде лол

391496_411038508954714_2083507303_n.jpg

Успешно завршија прегледите, утре ќе има прво интервју РвП како играч на Јунајтед и вајда утре ќе кажат кој број ќе носи.. со среќа нека му е! (y)

Не знам, сеуште не ми е верно дека РВП е наш играч. Искрено тој беше последниот што би го замислил во нашиот дрес по изјавите дека е фан на Арсенал уште од мал и слично...

Исто, не знам ни што да мислам

Не знам, сеуште не ми е верно дека РВП е наш играч. Искрено тој беше последниот што би го замислил во нашиот дрес по изјавите дека е фан на Арсенал уште од мал и слично...
Светот отиде у П.М. Тоа е! Не се ценат вредности како порано!
Го разбирам дека сака да освојува трофеи со нас но кај сите играчи ме нервира лицемерноста(го сакам клубов од мал, навивачите се супер, дрн дрн дрн)! Токму таквите изјави се причина за после да има бура од реакции!
Работава е да одиш од една во друга конкурентска фирма! таму каде работиш не може да напредуваш, а во другата и ќе напредуваш и ќе земаш поголема плата! Па секој од нас би го направил тоа!

Затоа терај те си ќефот, каков е, таков е, само да дава голови, да си освојуваме титули, а за другото нека зборуваат луѓето, караванот си врви, кучињата лаат итн

Еве видео од одличните перформанси на Карик на пријателската со Италија само нека продолжи да игра вака како што игра во последно време. (y)

Абе дечки сакало да биде :)
Деновиве кај и да е, ќе се купува дрес од Ван Перси и ќе се курчиме низ град.
Туку ме интересира mans да пишеше нешо :D

опругата на РВП била синоќа на смрт преплашена по упатените закани по нивната фамилија.

Еве неколку зборови од заканите кон фамилијата Перси:

"Ти, твојот сопруг, и цела ваша фамилија сте предавници, јуди".
"Ти скапано копиле, да те ограбат во Манчестер".
"Разведи се од сопругот твој, тој никогаш не е верен".
"Tи посакувам смрт наскоро, на тебе и на целата твоја фамилија".
"Не ми се верува дека заминуваш во Манчестер Јунајтед, ти си скапано ѓубре".
До каде ли ќе оди свеста на овие препотентни фанови... ц.ц.ц
Се збуниле изгледа, не разбрале дека играчите на Ливерпул се ограбувани од сопствените фанови:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom