Дали девојките препознаваат неискусни мажи?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Не е муабетот само за свршувањето,туку за целиот чин,како почнува и како завршува.Се разбира дека има мажи кој секогаш свршуваат на две минути:smir:

leandra напиша:
Не е муабетот само за свршувањето,туку за целиот чин,како почнува и како завршува.Се разбира дека има мажи кој секогаш свршуваат на две минути:smir:

...offfff...leleee mori majko...sea ja sum ili ti si of topic...neznam...mnogu ubavo e objasneto zlato...nema iskusen i neiskusen koa se raboti za svrshuenjeto...aj vaka nekoj sve prai kako sto si zamisluesh od pochetok do kraj i nikako da svrshi...ti svrshuesh normalno...i sto ke si pomislish za nego...dali deka imal staeno sprej,dali deka bil so nekoja pred tebe,ili deka e zigolo profi...???...ne zaebavaj...sea zborime za prepoznavanje na mazot...a toa bi trebalo po nekoja logika da se desi od prviot odnos...a potoa se e stvar na momentalno raspolozenie i uskladuvanje na seks.zelbi i moznosti na dvata partnera...ima nekoi porano svrshuvaat ima nekoi pokasno za zeni de zboram...e sea ima i nekoi sto i ne svrshuvaat ili mnogu retko ali nedaj boze takva da "najavash"...

ps. i ne prai trikovi...ok???

Ljupco напиша:
...pa sea da bideme iskreni ako vozbudata e pregolema a privlechnosta e ogromna..normalno e deka ke svrshi od 25-30 butanja...
A be aj ne zaebavaj!

Леле Љупчо дај читај подобро,те молам.Јас не зборам за свршувањето зборам за целиот чин на водење љубов кој го практикува,од почеток до крај неискусниот.Што се фана за свршувањето.

leandra напиша:
Леле Љупчо дај читај подобро,те молам.Јас не зборам за свршувањето зборам за целиот чин на водење љубов кој го практикува,од почеток до крај неискусниот.Што се фана за свршувањето.

...e aj dobro...prashaj sto te interesira da ne lutame bezveze-direktno...temata nekako e trosmislena...a sekako sekoj ne razmisluva isto u moment...

...inache znam na sto mislish ja imav eden drugar...nemashe predigra kaj nego ke se nachukashe i taka i go vadel preku pantaloni duri ni pantaloni ne soblekuel( e sea moz da zamislish kolku bila ogorchena devojka mu sto kazueshe i se zaleshe pred site) a po definicija takvite tipovi mlatat-tepaat de zeni ...na toa li mislish???...ima i takvi goveda...tochno e...

se poznavaat ... i toa kako se poznavaat

Да,на тоа мислев,што не ни го вадел од пантолони.Што би рекла девојката што го доживува целиот тој чин Типов е добар или лош во кревет.

leandra напиша:
Да,на тоа мислев,што не ни го вадел од пантолони.Што би рекла девојката што го доживува целиот тој чин Типов е добар или лош во кревет.

...tipot go vadel preku pantaloni-od shlicot... i sea tipot e u zatvor momentalno zasto ja prebi zena mu i tatko i u ist den i toa doma kaj niv...moeto mislenje za nego ne se smenilo nikad i pokraj toa sto mi beshe drugar...problemetichen beshe baegi,i pomalce naludnichav...

Дури и неискусна девојка може да препознае неискусен маж. :wink:

...iskustvoto se steknuva ne e nasledno...

Kaко што и мажите можат да осетат неискусна девојка :helou:

Обично оние искусните не се препознаваат. Најчесто тие се мирни тивки и неекспонирани, па кога ќе заглави некој со нив бумммм. Опасни се жените. А што е до машките сум приметила дека машко кое е нападно и знае со 5 збора да те воодушеви, на крај или незнае како, ќе се посрами, или нема храброст да те бакне.

па да мислам дека се познава неискусен маж, барем ја можам да препознам

abe luge nikoj ucen ne se rodil so ste zapnale pa vie sekoj imal svoj prv pat!za prv pat sigurno nema golemo iskustvo.a inace mozat da se pravat iskusni od gledanje porki a toa uzasno nervira!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom