Izgleda setupot nemal format. I kaj mene taka mi se napraj(ama ne instalirav windows 7, tuku xp)i sea koga ke probas da gi brisis ti pisi accsess denied neli? Epa, drugo resenie mislam nema, osven da si klajs drug windows 7 kade vo setupot ke ima i format. napomena:postov vazi samo ako e onaka kako sto rekov, ako ne e taka, togas barajsi drugo care.pozzzИнсталирав Виндовс 7 Ултимејт на Виндовс 7 Гејмер и ми ги копира сите фајлови од Гејмерот. Како да ги избришам сите фајлови?
Мануелно ги бришам. Не сум го форматирал. Кој нема у памет, има у ноги.Izgleda setupot nemal format. I kaj mene taka mi se napraj(ama ne instalirav windows 7, tuku xp)i sea koga ke probas da gi brisis ti pisi accsess denied neli? Epa, drugo resenie mislam nema, osven da si klajs drug windows 7 kade vo setupot ke ima i format. napomena:postov vazi samo ako e onaka kako sto rekov, ako ne e taka, togas barajsi drugo care.pozzz
Со нозе држиш маус?Мануелно ги бришам. Не сум го форматирал. Кој нема у памет, има у ноги.![]()
Е добро де, така иде изреката. Тогаш у ноги.Со нозе држиш маус?![]()
Како го реши?Истиов проблем го имав и јас до пред некој месец само незнам дали токму тој торент го симнував и јас.
Изгледа торентот е заебан (намерно или не)...
Никако, симнав друг торентКако го реши?