Помош, софтверски проблеми и совети

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
!!!!!!!!
Кажи кој ти помогна!!!!!!!
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Инсталирав Виндовс 7 Ултимејт на Виндовс 7 Гејмер и ми ги копира сите фајлови од Гејмерот. Како да ги избришам сите фајлови?

Член од
29 септември 2011
Мислења
233
Поени од реакции
25
Инсталирав Виндовс 7 Ултимејт на Виндовс 7 Гејмер и ми ги копира сите фајлови од Гејмерот. Како да ги избришам сите фајлови?
Izgleda setupot nemal format. I kaj mene taka mi se napraj(ama ne instalirav windows 7, tuku xp)i sea koga ke probas da gi brisis ti pisi accsess denied neli? Epa, drugo resenie mislam nema, osven da si klajs drug windows 7 kade vo setupot ke ima i format. napomena:postov vazi samo ako e onaka kako sto rekov, ako ne e taka, togas barajsi drugo care.pozzz

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Izgleda setupot nemal format. I kaj mene taka mi se napraj(ama ne instalirav windows 7, tuku xp)i sea koga ke probas da gi brisis ti pisi accsess denied neli? Epa, drugo resenie mislam nema, osven da si klajs drug windows 7 kade vo setupot ke ima i format. napomena:postov vazi samo ako e onaka kako sto rekov, ako ne e taka, togas barajsi drugo care.pozzz
Мануелно ги бришам. Не сум го форматирал. Кој нема у памет, има у ноги. :D

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Симанв Microsoft Office Proffessional Plus 2010 и почнав да го инсталирам преку Setup-от. На почеток на инсталацијава не може да го најде фајлот DW20.exe и пишува Windows cannot find file DW20.exe.Иначе јас овој фајл го наоѓам и го има во фолдерот за инсталација. Јас викам да не имам некои останати фајлови од претходниот офис 2007, односно од претходниот Виндовс(го пренсталирав Виндовсот) па затоа нејќе?

Capture.PNG

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Од кај симна? Торент или filehost?
Ако е торент и уште ти седи, напрај му десен клик force rе-check или слично, зависи што торент клиент имаш.
На сликава што си ја ставил, што се случува кога ќе отидеш до локацијата на фајлот и стиснеш ОК?
Симни го пак ама од piratebay, тој со 3000 или 2000 сидери. Осигурај се дека целосно односно 100% ќе се симне торентот и пробај пак.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Од Piratebay e симнато

[ЗАБРАНЕТА Е ПИРАТЕРИЈА НА ФОРУМОВ!]

K

kalimer0

Гостин
Истиов проблем го имав и јас до пред некој месец само незнам дали токму тој торент го симнував и јас.
Изгледа торентот е заебан (намерно или не)...

[ЗАБРАНЕТА Е ПИРАТЕРИЈА НА ФОРУМОВ!]

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Истиов проблем го имав и јас до пред некој месец само незнам дали токму тој торент го симнував и јас.
Изгледа торентот е заебан (намерно или не)...
Како го реши?

Kajgana Shop

На врв Bottom