Rogers Cup 2012 - ATP Masters 1000 Toronto & WTA Montreal

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде освојувач на Rogers Cup 2012 во Торонто?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 10 43,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 8 34,8%
  • Жо Вилфред Тсонга

Гласови: 1 4,3%
  • Томаш Бердих

Гласови: 0 0,0%
  • Хуан Мартин Дел Потро

Гласови: 4 17,4%
  • Мерди Фиш

• Џон Иснер

• Некој друг (ќе наведам во мислење кој)

• Вкупно гласачи
    23
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Пишете уште една Мастерс титула до името на Ноле. Едноставно нема кој да го победи, сите појаки испаднаа, а башка Федерер и Надал не ни играа така да лесно ќе си ја освои титулата според мене.
Типса знае да го победи. Вечер не очекува интересен дуел. Башка тоа во финале може да игра со Иснер ако поминат двајцата, а Иснер на последниот дуел го победи :)

Типса знае да го победи. Вечер не очекува интересен дуел. Башка тоа во финале може да игра со Иснер ако поминат двајцата, а Иснер на последниот дуел го победи :)
Знам Петар али не ми се верува да изгуби од Типса. Го гледав вчера со Квери во првиот сет доста е добар Новак, стабилен е, овој турнир ќе му служи како самодоверба за УС Опен, нормално доколку го освои, ако загуби тоа ќе значи уште повеќе урната самодоверба.

Знам Петар али не ми се верува да изгуби од Типса. Го гледав вчера со Квери во првиот сет доста е добар Новак, стабилен е, овој турнир ќе му служи како самодоверба за УС Опен, нормално доколку го освои, ако загуби тоа ќе значи уште повеќе урната самодоверба.

Во право си, е сеа често се случува Новак да им пушти на Троицки и Типса, но ова е важен турнир и мислам дека ќе игра 100% и на победа.

Во финалето со Иснер е се можно, ама и тој Иснер е толку нестабилен при брејк топки што и не е невозможно да се брејкне :) И да, чекајте Иснер да го помине Гаске, тоа ќе е исто така тешко.

Во право си, е сеа често се случува Новак да им пушти на Троицки и Типса, но ова е важен турнир и мислам дека ќе игра 100% и на победа.

Во финалето со Иснер е се можно, ама и тој Иснер е толку нестабилен при брејк топки што и не е невозможно да се брејкне :) И да, чекајте Иснер да го помине Гаске, тоа ќе е исто така тешко.
Јас мислам дека Гаске ќе помине, во доста добра форма е, против Бердих го гледав одлично изигра, му функционираат сите удари башка одлично сервира. Е сеа со Иснер ништо не се знае, цепаница е тој, ако му тргне може да победи било кого бидејќи е страшен сервер. А за Ноле се слагам со тебе, нема шанса сега да му пушти на Типса, многу му е битно на Новак да ги одбрани овие поени, и за ранкингот и за самодовербата која му е и те како нарушена од Монте Карло па навака.

Да не има некоја најава за прекин на дождот ?

Еве ги, почнаја. 15-15, сервира Новак Ноле Ѓоковиќ
--- надополнето: 12 август 2012 во 02:50 ---
What the f*ck, пак дожд.

A0D1mD5CQAANYju.jpg

^ дај бе нека играат барем покер , или плеј стејшн :pos: . или им е страв да не престане дождот на сред партија , па да им кажат на организаторите "еве 80та минута е , уште малце" :pos:

Јас мислам дека Гаске ќе помине, во доста добра форма е, против Бердих го гледав одлично изигра, му функционираат сите удари башка одлично сервира. Е сеа со Иснер ништо не се знае, цепаница е тој, ако му тргне може да победи било кого бидејќи е страшен сервер. А за Ноле се слагам со тебе, нема шанса сега да му пушти на Типса, многу му е битно на Новак да ги одбрани овие поени, и за ранкингот и за самодовербата која му е и те како нарушена од Монте Карло па навака.
Nole ako osvoi ke napravi progres na prvo ili ne ? Neznam kako odi ova so poenive ama mislam deka epten mala bese razlikata so Fedeks, a mozda sum i greska, loso sum videl.

Nole ako osvoi ke napravi progres na prvo ili ne ? Neznam kako odi ova so poenive ama mislam deka epten mala bese razlikata so Fedeks, a mozda sum i greska, loso sum videl.
Новак ја брани титулата на овој турнир. Така да и ќе нема нешо напредок за него. Е сеа не знам Федерер колку изгуби шо не одигра на турнирот.
А разликата помеѓу него и Федерер е околу 200 поени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom