Што е полесно? Девојка да фати дечко или обратно?

Кому му е полесно да најде партнер?

• Вкупно гласачи
    415
I

IBIZA SOUND

Гостин
kako sto kaza pogore saber rider kakov i da e samo stranec da e,pa plus i nekoja dobra kola ako ima i nasite glupaci odma se lepat :D

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ама малку логикава ви е чудна. Едно време пишувате дека македонциве што се по дијаспора идат овде за да земат за жена некој наша, пошто по запад се отишло по ѓаволите, а вие кои живеете овде ги напаѓате истите жени дека се исти како тие на запад. И тоа сум видела ист човек како ги пишува двеве работи. НЗС не може да се најде на муабетиве.
Што очекуваш од луѓе кои секогаш ги критикуваат жените, апсолутно секогаш. Само да бидеме јасни секогаш се мисли на овие жени. Овие баш и не ги интересира филозофија. Бугарски вкус владее....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Факт е дека машките попрво би и се пуштиле на некоја шмизла со големи гради и деколте, отколку на некоја просечна женска кој што никој не ја приметува.
Се зависи од карктерот и заведувањето, изгледот не игра голема улога овде.
Грешка си не е точно, малку генерализираш. Конкретно еве ти мој став, нешто што највеќе мразам е пола гради надвор, кило пудра и сјај еден тон на уста. Кога тоа ќе го видам мука ми е и ми оди на таквата да и кажам дека не е 1-ви Април. Просечната можеби е тивка и повлечена но за жал во денешно време таквите се многу ретки, зашто во овој град убавите круши свињите ги јадат.

Во однос на тоа кој полесно ќе фати девојка, сепак тоа зависи од тоа кој каков е, индивидуален е тој пристап. Некои се отворени некои затворени, некои ловат некои чекаат да бидат ловени.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Донекаде се најдов во постот па ќе ти пишам. На запад е многу отидено у кјурац. Скроз. Пут без повратка. Кај нас уште не е скроз, уште има генерации кои држат до нешто и се наоѓа нешто интересно и асално. За сега. Наскоро ќе биде избор на помалото од двете зла. На крај ќе биде еписибир изборот.
Нејсе, се си оди по по правилото лонче и поклопче. Цврсто верувам дека тој што бара морал ќе најде, а тој што ја бара Северина во животот исто така ќе си ја најде. На светов па и кај нас имаш од се по нешто, од фини деца со став, морал и акал, до сељачишта и распуштеници. Мене не ме чуди ниедна појава во нашево општество, ама пак ќе речам, што си бара човек тоа ќе си најде. Ако не знаеш што бараш и не знаеш што сакаш, ондак е личен проблем и значи дека човек нема поим од здраворазумна проценка.

Само знаеш што ми е симптоматично, без разлика дали станува збор за мажи и жени. И да најдат некој нормален и асален, дури се со него/неа ќе се жалат дека пак сите не чинат.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Донекаде се најдов во постот па ќе ти пишам. На запад е многу отидено у кјурац. Скроз. Пут без повратка. Кај нас уште не е скроз, уште има генерации кои држат до нешто и се наоѓа нешто интересно и асално. За сега. Наскоро ќе биде избор на помалото од двете зла. На крај ќе биде еписибир изборот.
Не е тоа толку едноставно. Јас мислам дека светот е оштро поделен на две класи, господари и слуги. Она што ни се сервира како вредност, се вредностите на слугите. Промискулитетност пред се, обид да се сведе човекот на голо месо и ништо повеќе од тоа. Сериите како Сексот и Градот, глупостите без крај како реалити шоута, отвореното воајерство во таквите емисии, еден тотален крах на се што е вредно кај луѓето.

Ги читам постовите на младите на форумот, нешто во стилот девојките се работеа, таа ми го пушеше со две се лапав, и слични работи. Мислат дека се кул.

Пес да имаш, ќе гледаш со кого ќе го спариш, а за луѓето тоа повеќе не важи. Се е сведено на секс, колку повеќе, толку подобро. Чапајте, грабајте дури има, за најаска е...

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.082
Поени од реакции
25.220
Не тоа толку едноставно. Јас мислам дека светот е оштро поделен на две класи, господари и слуги. Она што ни се сервира како вредност, се вредностите на слугите. Промискулитетност пред се, обид да се сведе човекот на голо месо и ништо повеќе од тоа. Сериите како Сексот и Градот, глупостите без крај како реалити шоута, отвореното воајерство во таквите емисии, еден тотален крах на се што е вредно кај луѓето.

Ги читам постовите на младите на форумот, нешто во стилот девојките се работеа, таа ми го пушеше со две се лапав, и слични работи. Мислат дека се кул.

Пес да имаш, ќе гледаш со кого ќе го спариш, а за луѓето тоа повеќе не важи. Се е сведено на секс, колку повеќе, толку подобро. Чапајте, грабајте дури има, за најаска е...
Исто како и на темата за Цајтгаст. Не мораше да се прифати тоа. Никој пиштол на глава не стави. На крај, изборот е сепак индивидуален.
Јас па друго мислам. Дека работата е give the people what they want. А не обратното. Дека потрадиционалното воспитување од повеќето е сфатено како стега отколку како права вредност, како некоја обврска што порано се морало да се обави. Сега веќе не мора. Ама ќе треба да одиме во филозофија.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас па друго мислам. Дека работата е give the people what they want. А не обратното. Дека потрадиционалното воспитување од повеќето е сфатено како стега отколку како права вредност, како некоја обврска што порано се морало да се обави.
Навистина мислиш дека луѓето го сакаат ова? Што добивме а што изгубивме како цивилизација со промискулитетот и со падот на моралните вредности?

Луѓето се несреќни. Мажите се несреќни затоа што според наметнатите стандарди не ебат доволно, а жените се со нечиста совест, растргнати помеќу синдромот Сексот и Градот, и потребата за љубов и почитување.

На 30-40 години не можат повеќе да живеат едни со други, затоа што се презираат. И на никој како да не му текнува каде е проблемот, битно е да се кул и да ебнеш нешто...

M

Muranyi

Гостин
Не тоа толку едноставно. Јас мислам дека светот е оштро поделен на две класи, господари и слуги. Она што ни се сервира како вредност, се вредностите на слугите. Промискулитетност пред се, обид да се сведе човекот на голо месо и ништо повеќе од тоа. Сериите како Сексот и Градот, глупостите без крај како реалити шоута, отвореното воајерство во таквите емисии, еден тотален крах на се што е вредно кај луѓето.

Ме изненади со ваков одговор.И тоа позитивно:)

Zebulon

Шабан страјкс агејн
Член од
20 јули 2012
Мислења
143
Поени од реакции
156
Навистина мислиш дека луѓето го сакаат ова? Што добивме а што изгубивме како цивилизација со промискулитетот и со падот на моралните вредности?

Луѓето се несреќни. Мажите се несреќни затоа што според наметнатите стандарди не ебат доволно, а жените се со нечиста совест, растргнати помеќу синдромот Сексот и Градот, и потребата за љубов и почитување.

На 30-40 години не можат повеќе да живеат едни со други, затоа што се презираат. И на никој како да не му текнува каде е проблемот, битно е да се кул и да ебнеш нешто...
Шеријат златен!

A

AnFem

Гостин
Ме мрзи ама накратко ајде. Класика за Охрид, саботна вечер во Кадмо и зад мене стојат две облечени како за во публика од шоу на Тв Пинк.
Иди еден Србин или ванаби Србин кој да го знае баеги зачукан и му вика онака гласно..Где сте пичке!!
Госпоѓициве прво се најдоа погодени и еднава почнува да му се беси на врат и веројатно му шепнува како пичке не е соодветен збор.
На тоа Србо почна да вика погласно Пичкаа!!...Ево Пичкаа!!..Пичкее!! и почна да прави фора дека е нешто налутен и ја напушта поради нејзиниот конзерва-менталитет и девојкава почна да го м'лкни за ракав да остани.
Во меѓувреме се видов со една девојка во локалот и не сакав да ја пропуштам можноста да се поздравам.
Кога пријателкава со која што разговарав си замина за едно 10 или 15 минути максимум кога се свртив типот веќе на големо и имаше пуштено јазик на таа повисоката, додека другарката пак ја сликаше за успомен на фејсбук со апаратот.
Изгледа магичниот збор Пичке си заврши работа.
http://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CEgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.faithinhumanityrestored.com%2F&ei=JyAkUMzdJPDS4QS85oHwCg&usg=AFQjCNHXFvsby4tkZqlhb_IkY9A3niR1tg&sig2=4nr1BIzCVPSbCxVnergxkA

Faith in humanity - restored! :cuc: :facepalm: :(

Zebulon

Шабан страјкс агејн
Член од
20 јули 2012
Мислења
143
Поени од реакции
156
Е па се чудев каде си досега со коментаров...

:D

Не мора шеријат, јас гласам за царска Русија од времето на Толстој.
Одма те замислувам како тој фраерот што сакаше да оди да живее на село од каренина. Крави, офци, зеленило околу тебе, а ти со љубената си кулираш. Таа те сака, ти си и доволен, а кога те нема малку бистијалност не е на одмет.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Одма те замислувам како тој фраерот што сакаше да оди да живее на село од каренина. Крави, офци, зеленило околу тебе, а ти со љубената си кулираш. Таа те сака, ти си и доволен, а кога те нема малку бистијалност не е на одмет.
Проекција на сопствените фантазии?

:)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Аман бре! Нозе искршив адасе логирам и сега треба да читам 15 страни за да видам кај сте застраниле!

И еба+ти глупавата тема!
Како девојчињата кога играат пернај пернај мелице.
што сакаш; златан јагода или златан капина!!!

Ај да видам што има ново!

Kajgana Shop

На врв Bottom