Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога на девојката и се допаѓа некој дечко доволно е да го погледне и да му се насмевне и ако допаѓањето е обострано дечкото ќе и се приближи на девојката. Нормално не им е лесно и на девојките но кога ќе се земе во предвид храброста и ризикот дечкото да биде одбиен,
според мене процентуално тоа би изгледало
55% лесно за цурите
45% лесно за момците.
Потполно се согласувам со тебе, колку повеќе чекаш да ти пријде некој толку повеќе се разочаруваш.Мене ми е јасно дека не им е лесно ни на машките, не велам дека е лесно да се пријде... И секогаш е за почит кога некој нормално ќе ти пријде и ќе ти направи муабет.
Но, ќе кажам поголем успех ќе има дечкото кој ќе пријде на неколку девојка. Од неколку девојки една ќе му го даде бројот, а на девојката која чека да и пријдат може да не се деси воопшто никој да не и пријде долго време и тоа секако дека ќе влијае на неа.
Во право си многу за ова, има многу грди девојки кои се во врски, па сеуште чудам како воопшто успеват да си фатат поубав дечко од нив.А јас се кладам дека грда девојка може полесно да фати дечко, отколку грд дечко девојка.)
Ај размисли сега, па реплицирај.