Adobe Photoshop - совети, туториали, помош

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Srce moe kazi mi samo koj go sakas i ja ke ti najdam se sto sakas obicen ili portable verzija

oo duso moja, jas najdov i Max edition, i prtable, i vakvi i onakvi... sakam Verzija, sto ke ja instaliram na Laptopov, i da mi sedi tuka, i da go ucam... bilo kakva verzija, samo da gi site opcii :D oti, nieden Link ne raboti, sto najdov jas...

Само момент сега Мадонче ке се потруди да ти даДЕ, АЈ ВИДИ ПРВО ОВА МАЛАВА ВЕРЗИЈА ДАЛИ КЕ ТИ РАБОТИ АКО НЕ ДРУГО ИМАМ СПРЕМНО

јо јо мандонче..машко или женско што и да си...не ставај линкови тука..измени мислење..и сите тие џиги миги линкови преку пп праќај ги...зш забрането е постирање линкови од warez :XD:

Aj malce mi trebit pomos....

Tockive na slikava da ne se poznavet olku grubo tuku da e mazno .....

istovo se desavat i na Noga (hh od telo ) ko ke osvetlis malu i se poznavat vaka ko cela so tocki da e. ...

:D:vozbud:

p.s. i aku mozit nekoj filter za lice da mi preporacate

Attachments

• ksj.jpg
    ksj.jpg
    68,1 KB · Прегледи: 6
Кои точки де обајни малку повеке што сакаш да ти биде изработено

Мислам дека сака шумот од сликата да се отстрани.

Aj malce mi trebit pomos....

Tockive na slikava da ne se poznavet olku grubo tuku da e mazno .....

istovo se desavat i na Noga (hh od telo ) ko ke osvetlis malu i se poznavat vaka ko cela so tocki da e. ...

:D:vozbud:

p.s. i aku mozit nekoj filter za lice da mi preporacate
некој филтер?
филтер-noise-remove noise? :)
filter-sharpness-smart sharpen=remove motion blur

ама ке си ги направиш овие ефекти само на една копија од оригиналниот слој, за подоцна да можеш да ги избришеш стварите кои не сакаш да бидат резултирани со горе наведените филтери...

evo druga slika vidi .... ko so tocki da e nekako neubo ispadnato ...

Attachments

• asd.jpg
    asd.jpg
    22 KB · Прегледи: 247
attachment.php

1zc22o0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom