Еден брод за елитата, друг за рајата

• Креатор на темата Креатор на темата Plavooka
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто секогаш мислите дека средната и сиромашната класа се добри луѓе, а богатите идиоти?Па, погледнете само околу себе колку познавате сиромашни луѓе, а се злобни, искварени и ред други работи.
Вистинските богати деца се многу по ок отколку wanna be богати деца што сакаат да бидат и дрољите, спонзорушите околу нив.Нормално е богата девојка да бара богат маж, затоа што таа така се заштитува во иднина од можна злоупотреба.Ќерка на милионер што ќе омажи син на милијардер воопшто нема да се замара во животот дека тој е со неа заради нејзините пари.
На тој брод нема да има толку елита колку што ќе има wanna be елита и еден куп курви и дрољи.

:pos: не дупи сега и ти,кога женско трча по богат маж тогаш е ок тоа,ама кога е женското богато тогаш да била сигурна таа дека никој не е со нејзе поради парите од тато :pos:
Сите се исти курац и ванаби елита и елита,се тие тоа опинок до опинок во потрага по лесна пара стекната од кражба.
Татини синови со татини пари се чаламат со коли купени од тато,трошат пари украдени од тато, се возат во глисери од 10 000 евра купен од тато,утре од тој ништо добро не чекај.
Некоја се продава за 1000 евра кај богатиот татин син,некоја се продава за една кока кола, некоја се дроби за 500 денари која како.
--- надополнето: 24 јули 2012 во 10:17 ---
Скрати си го малце јазичето ..... а втора работа тоа е пак најнормална работа дур е под концесија се негови сеа незнам на колку години прават договори и така нтака ама како и да е се негови и може да прави што сака со нив(во граници на договореното)
Нити се негови нити ке бидат,направени со народни пари изградени со народна пот,доаѓа идиотче кое што вели овие се мој. Затоа и ти реков или си или се правиш.

Плати данок да се изгради сплав во кој ќе немаш слободен пристап. Е маме да ебам нивно.

Човекот има право да гради што сака за Елитата или за некој друг, НО вие што мака имате :tapp:

Плукањето по "елитата" од страна на "не елитните" многу често се сведува на приказната за лисицата и киселото грозје. Ако сакате да имате легитимно право да ги плукате, заработете пари, па кога ќе имате покана и можност да се дружите, одбијте ги. Само да знаете, многу често се случува со промената на социјалниот слој да се менат и погледите на светот.

;)

Арно им текна да направат и нешто за нас, треба негде и јас да си ја прошетам новата фенси гардероба. Мака ми е кога ќе се дотерам и отидам негде каде што повеќето се облечени секси кежуал, а јас како принцеза, мислам не чини вака да се двојам. Сега секој во свое стадо. :X3:

Едвај чекам да ги пуштат говнопловите, и кога ќе пристигнам со поршето би сакала да ме пречекаат со песнава. :icon_lol:

Никој не бара од музичар да е писмен, туку да знае да свири и да пее.Неможеш ти од музичар да бараш да е доктор и да има познавање од биологија.Многу пејачи се со основно школо, ама се екстра таленти и музичари.Што е битно тоа што Аце Русевски е неписмен кога донесе сребро од Олимпијада за Југославија?На него никој не му бара да е лектор, туку да знае да боксува како што од доктор не се бара да знае да боксува, туку да лечи.
Приказните за Бритни, Лејди Гага, Рихана се друга приказна.Таму индустријата наоѓа некои девојчиња што се фотогенични, знаат да отворат уста на понекој збор, друг им пишува песни и аражмани и од нив прават ѕвезди и така музичката индустрија се богати.Рихана некој да ја види во Скопје ќе каже види ја Циганкава од Шутка, ама таму во Америка илјада лифтинзи, пластични операции, фотошопови и изгледаат совршено на корица на Плејбој, а во живо се дракули.
Од македонскава естрада ќе проголтам некој, али кај го најде Виктор идол дека е елита?Па, детенцето после идол буквално пропадна у земја и никој не чу за него ништо освен што сними 1-2 песни.Може е елита кај него у маало:)
Za da bides elita ne treba samo da znaes da pees.
Znaes kolku gi biva romite za muzika??
Vikni nekoa cigance da ti otpee neso. Elitni treba da gi vikam???
Sto ako Dzambazov go biva I za voditel I za muzicar I za glumec I za se koga nema avtoritet? Jas nego koga ke go vidam na nekoe intervju kako se ponasa ko bozem mislis nekoj akademik zboruva, a toj pijanica prva klasa. Pa uste odozgora, gleda deka se glupi lugjevo, mu se voodusevuvaat (bozem ne pie vekje) pa bese dovolno pameten I zaraboti debelo so knigata. Ne mu bese dovolno edna, pa napisa I vtora. Smesno mi e takov covek "elita" da go narecam.
Mu ja imas cueno na "sirotiot" Viktor pesnata? PMS? Viktor go znam I licno, mnogu fino dete. Ama ne e elita.

Ne deka ne postuvam glumci, pejaci and so on. Ama vrska nemaat ovie so elita, nitu pak ponasanjeto I'm e "elitno".
Ne me citiraj za gluposti aj...
Povekje od jasno e deka Lila Filipovska ne e elita, nema ni da bide.
Edino, sto bi staila vo elita, se nekolku akademici I nekoi lugje od aristokratskite semejstva vo Skopje, koi poseduvaat fabriki i slicno.

Човекот има право да гради што сака за Елитата или за некој друг, НО вие што мака имате :tapp:

Објасни како има право, пред да почне да гради, да даде детален извештај од каде му се средствата за градба, дали се негови лично или не......

:tapp:

Не знам зошто, но кога и да ја видам сликава

skopje_brod1.jpg

прва асоцијација која ми паѓа на памет е бордел. Во сликата не ми се вклапа само македонското знаме, место него може Џоли Роџер, а и вработените ќе мора да се придржуваат строго до дрес кодот.

Prostitutes.jpg

p.s.

обезбеџење на врата Капетан Кука..

Za da bides elita ne treba samo da znaes da pees.
Znaes kolku gi biva romite za muzika??
Vikni nekoa cigance da ti otpee neso. Elitni treba da gi vikam???
Sto ako Dzambazov go biva I za voditel I za muzicar I za glumec I za se koga nema avtoritet? Jas nego koga ke go vidam na nekoe intervju kako se ponasa ko bozem mislis nekoj akademik zboruva, a toj pijanica prva klasa. Pa uste odozgora, gleda deka se glupi lugjevo, mu se voodusevuvaat (bozem ne pie vekje) pa bese dovolno pameten I zaraboti debelo so knigata. Ne mu bese dovolno edna, pa napisa I vtora. Smesno mi e takov covek "elita" da go narecam.
Mu ja imas cueno na "sirotiot" Viktor pesnata? PMS? Viktor go znam I licno, mnogu fino dete. Ama ne e elita.

Ne deka ne postuvam glumci, pejaci and so on. Ama vrska nemaat ovie so elita, nitu pak ponasanjeto I'm e "elitno".
Ne me citiraj za gluposti aj...
Povekje od jasno e deka Lila Filipovska ne e elita, nema ni da bide.
Edino, sto bi staila vo elita, se nekolku akademici I nekoi lugje od aristokratskite semejstva vo Skopje, koi poseduvaat fabriki i slicno.
Ај облечи штикли да си кренеш самодоверба;)

Игор Џамбазов е легенда во Македонија и типот не ни сака да биде елита не се ни обидува,просто си прави супер музика и има напишано одлични автобиографски книги а тоа што има црно минато тоа си е негова работа и негов избор и тебе ич фрфуљот да не те боли.

Титаник 2 на македонски начин:
- Мамо, ама јас го сакам!
- Знам, ќерко, ама што да правиме, не е еден од нас.
- Ќерка ми вљубена во голтар од другион брод? ММЕ, само преку мене мртов!!!

Титаник 2 на македонски начин:
- Мамо, ама јас го сакам!
- Знам, ќерко, ама што да правиме, не е еден од нас.
- Ќерка ми вљубена во голтар од другион брод? ММЕ, само преку мене мртов!!!

Пливај ќерко низ Вардар до љубовта твоја.

Negledam nisto loso vo ova pod uslov da go napravi stvarno na nivo. Znaci da ima francuski gotvac, dobro vino da imam asalen pogled. Ako go napravi taka ok ako samo "voveduva red" togas nek si ebe mater

Убавиот поглед ти е загарантиран. Горе ѕвезди ово-оно, а долу бесплатни подароци за посетителите, шпорети, чизми... секој со својата среќа, кој што си фати.

Мене оваа место наменето за така наречената наша „елита“ (wait what... имаме ли и такво нешто?), уште сега ми мириса на место каде што ќе има еден куп спонзоруши и курви со пола цицка надвор и ќе чекаат некој сељак од „елитата“ да им фрли пијачка-две... и приказната продолжува понатаму со сите ствари, за на крај се' да исцица од „елитниот господин“ и да го остави со Мирче (јбг, ако има некој Мирче тука :icon_lol:) во раце.

Местово е осудено на пропаст како што го има замислено кој и да е тој, или пак ќе мора да убаци турбо фолк за да го спасува. Ама пак ќе е пропаст.

Кој сака нека иде таму, среќен му пат, ама има еден куп одлични локали низ градот во кои ќе си поминеш многу подобро, поопуштено и фала богу, за поефтино. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom