Доброто со добро се враќа

M

Muranyi

Гостин
Кога некој се обидува да ми наметне дека сум верник или дека сум заспан,се чувствувам како да ми шета гол по дома:mad:Ма супер сте вие источњаците,само малку сте напорни.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Ете да не љубомориш, доста ти се? Или сакаш уште?
Жабацот со калаш е Човек, не е доволно да ставиш ник човек.
Затоа и потенцирал дека е САМО ЧОВЕК.
--- надополнето: 19 јули 2012 во 13:15 ---
Кога некој се обидува да ми наметне дека сум верник или дека сум заспан,се чувствувам како да ми шета гол по дома:mad:Ма супер сте вие источњаците,само малку сте напорни.

Абе уживај, супер си да си заспан од аспект на Гурџи.:D

Ако според него си освестен, тогаш е алармантна ситуацијата:pos:

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Има и други теми на форумот, брат....наука и технологија на пример....овде се тешки религиозните...а уште полоши атеистиве на форумот за религија

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Има и други теми на форумот, брат....наука и технологија на пример....овде се тешки религиозните...а уште полоши атеистиве на форумот за религија
Видиш како си знаеш се. Не признаваш дека си заспан, ама дека си полош ти е лесно да признаеш.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Не се тешки Гурџи, наивни се.;)

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Видиш како си знаеш се. Не признаваш дека си заспан, ама дека си полош ти е лесно да признаеш.
Брат...јас на мене си признав пред 15г....толку време работам на тоа
сега сум блиску до Бог....уште една скала ми фале...ако можеш да разбереш..ако не ,здравје

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
сега сум блиску до Бог....уште една скала ми фале...ако можеш да разбереш..ако не ,здравје
Еде тешко ли беше ова да го кажеш уште одма:pos:

Се утепавме билдање постови, за да го дознаеме ова.

15 години си загубил од својот живот. Тажно:(

Уште потажно ако си работел на качување на скалите 24/7.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
цццц 15 години залудни...страшно. Арно ти порача Роберт Плант ама ти не слушаш си решил Гурџи да го слушаш.
Слушај го чичко Роби, скалила кон небото не се купуваат

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
цццц 15 години залудни...страшно. Арно ти порача Роберт Плант ама ти не слушаш си решил Гурџи да го слушаш.
Слушај го чичко Роби, скалила кон небото не се купуваат
Жалосно...мислев дека ќе разбереш.....ај во некој друг живот можеби ќе разбереш...:sleep:

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Жалосно...мислев дека ќе разбереш.....ај во некој друг живот можеби ќе разбереш...:sleep:
Жалосно што не разбра што ти кажав, ни во 100 наредни животи нема да разбереш. Уште се плашиш од змијата. Тој пат никаде нема да те одведе туку уште подлабоко ќе потонеш во сонот. Смени го патот. Тоа не е добар пат за тебе.
Жално..... 4 децении....

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Еде тешко ли беше ова да го кажеш уште одма:pos:

Се утепавме билдање постови, за да го дознаеме ова.

15 години си загубил од својот живот. Тажно:(

Уште потажно ако си работел на качување на скалите 24/7.
Загубил?.....можев да градам кариера нели.... а не да се просветлувам и да се молам на бога....хахаха
Животот е чудна работа....пред умирање сваќаш дека си го поминал узалуд.....

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Загубил?.....можев да градам кариера нели.... а не да се просветлувам и да се молам на бога....хахаха
Животот е чудна работа....пред умирање сваќаш дека си го поминал узалуд.....
Тоа во болдот и јас ти го велам. Уште пред некој ден ти реков во 6та или 7ма деценија од животот, коа ќе се завртиш наназад, треба да можеш да речеш тоа и тоа направив со својот живот.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Жалосно што не разбра што ти кажав, ни во 100 наредни животи нема да разбереш. Уште се плашиш од змијата. Тој пат никаде нема да те одведе туку уште подлабоко ќе потонеш во сонот. Смени го патот. Тоа не е добар пат за тебе.
Жално..... 4 децении....
Ќе го сменам моето мислење за тебе...нем да не си атеист?...волк во овча кожа?
какви патишта имаат атеистиве?

Kajgana Shop

На врв Bottom