Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Потполно си во право. Тешко ти е да признаеш....тешко е да си признае човек дека е заспан ...
Потполно си во право. Тешко ти е да признаеш....тешко е да си признае човек дека е заспан ...
Затоа и потенцирал дека е САМО ЧОВЕК.Ете да не љубомориш, доста ти се? Или сакаш уште?
Жабацот со калаш е Човек, не е доволно да ставиш ник човек.
Кога некој се обидува да ми наметне дека сум верник или дека сум заспан,се чувствувам како да ми шета гол по домаМа супер сте вие источњаците,само малку сте напорни.
Има и други теми на форумот, брат....наука и технологија на пример....овде се тешки религиозните...а уште полоши атеистиве на форумот за религијаКога некој се обидува да ми наметне дека сум верник или дека сум заспан,се чувствувам како да ми шета гол по домаМа супер сте вие источњаците,само малку сте напорни.
доволно, здравје, среќа внучиња се да дочекаш...Ете да не љубомориш, доста ти се? Или сакаш уште?
Жабацот со калаш е Човек, не е доволно да ставиш ник човек.
Видиш како си знаеш се. Не признаваш дека си заспан, ама дека си полош ти е лесно да признаеш.Има и други теми на форумот, брат....наука и технологија на пример....овде се тешки религиозните...а уште полоши атеистиве на форумот за религија
Не се тешки Гурџи, наивни се.Има и други теми на форумот, брат....наука и технологија на пример....овде се тешки религиозните...а уште полоши атеистиве на форумот за религија
Брат...јас на мене си признав пред 15г....толку време работам на тоаВидиш како си знаеш се. Не признаваш дека си заспан, ама дека си полош ти е лесно да признаеш.
Еде тешко ли беше ова да го кажеш уште одмаБрат...јас на мене си признав пред 15г....толку време работам на тоа
сега сум блиску до Бог....уште една скала ми фале...ако можеш да разбереш..ако не ,здравје
цццц 15 години залудни...страшно. Арно ти порача Роберт Плант ама ти не слушаш си решил Гурџи да го слушаш.Брат...јас на мене си признав пред 15г....толку време работам на тоа
сега сум блиску до Бог....уште една скала ми фале...ако можеш да разбереш..ако не ,здравје
Жалосно...мислев дека ќе разбереш.....ај во некој друг живот можеби ќе разбереш...цццц 15 години залудни...страшно. Арно ти порача Роберт Плант ама ти не слушаш си решил Гурџи да го слушаш.
Слушај го чичко Роби, скалила кон небото не се купуваат
Жалосно што не разбра што ти кажав, ни во 100 наредни животи нема да разбереш. Уште се плашиш од змијата. Тој пат никаде нема да те одведе туку уште подлабоко ќе потонеш во сонот. Смени го патот. Тоа не е добар пат за тебе.Жалосно...мислев дека ќе разбереш.....ај во некој друг живот можеби ќе разбереш...
Загубил?.....можев да градам кариера нели.... а не да се просветлувам и да се молам на бога....хахахаЕде тешко ли беше ова да го кажеш уште одма
Се утепавме билдање постови, за да го дознаеме ова.
15 години си загубил од својот живот. Тажно
Уште потажно ако си работел на качување на скалите 24/7.
Тоа во болдот и јас ти го велам. Уште пред некој ден ти реков во 6та или 7ма деценија од животот, коа ќе се завртиш наназад, треба да можеш да речеш тоа и тоа направив со својот живот.Загубил?.....можев да градам кариера нели.... а не да се просветлувам и да се молам на бога....хахаха
Животот е чудна работа....пред умирање сваќаш дека си го поминал узалуд.....
Ќе го сменам моето мислење за тебе...нем да не си атеист?...волк во овча кожа?Жалосно што не разбра што ти кажав, ни во 100 наредни животи нема да разбереш. Уште се плашиш од змијата. Тој пат никаде нема да те одведе туку уште подлабоко ќе потонеш во сонот. Смени го патот. Тоа не е добар пат за тебе.
Жално..... 4 децении....