Квалификации за ЛШ: ВАРДАР Скопје - БАТЕ Борисов

Кој ќе помине во 3то коло ?

• Вкупно гласачи
    227
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Незнам ти колку се имаш кладено ама ајде неколку работи.
Прво никогаш ама никогаш немало на полувреме коефициент следен дава гол 20 или над 20, макар играле и Барселона со некои од Лихтенштајн, таа квота варира најчесто од 6-9 при вакви коефициенти.

Друго, нити една онлајн кладилница нема да ти даде у 89та минута да ставиш голема сума на пари на Вардар и Бате Борисов, обично ги лимитираат уплатите на 300-400 евра а коефициентот сигурно не бил 25, обично 89-90та минута го укинуваат кладењето на конечен резултат и има само следен дава гол.

Имам окапувано на онлајн кладилници и кладење у живо порано.
Коефициентите од памет ги извадив, но повторно се работи за високи коефициенти.
Нејсе, за неколку часа ќе излезе хајлајтс па ќе можам да ги анализирам примените голови на Вардар кои мене на прв поглед ми изгледаа многу сомнителни.

А ова сценарио е перфектно сценарио со кој ем фаворитот победува, ем се максимизираат коефициентите за добивка, нормнално, за тие што однапред го знаат сценариото.

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Бла, бла, бла
Кондиција ќе имав за 120 минути и немаше да бидам бавен.

Сепак не сум јас битен туку фактот дека ги мрзи да трчаат па како сакаш гледај. Кондиција можеш и независно од клубот индивидуално да набиеш ако сакаш не ти треба тренер за тоа.

Смачено ми е да слушам македонски тимови како се правдаат од пораз дека немале кондиција а сите други имаат, тој изговор не пали кај никого што тренира некој спорт аматерски или професионално.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
690
Поени од реакции
671
За Вардар ова е поволен резултат и пред своја публика во Скопје очекувам само победа.

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Само не ми е јасно, овие парите што ги зеле Вардар(како што кажувате) од местенката, сите се за Вардар или попа-пола со Миравци?

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
Само не ми е јасно, овие парите што ги зеле Вардар(како што кажувате) од местенката, сите се за Вардар или попа-пола со Миравци?
Сите се за Миравци, Вардар ништо не добива, дужни им се ко грчка :eek:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
какви провинцијалци љубоморни има овде еј:tapp:

со исклучок

Член од
17 април 2012
Мислења
2.335
Поени од реакции
2.095
Иди сади ориз за едно 200 години може ке видиме некој кочански клуб да освои титула!:) Во мегувреме во Скопје , ебеме кочанчанки а додека ги ебеме носат дрес на Вардар! И се дерат Дарко Панчев...... Дарко Панчев

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Полоша одбрана од оваа ми се чини дека во живот немам видено.Да ставеа 2 трупци во шеснаесетникот на Вардар место стоперите еден од овие 3 гола немаше да ги примат.Резултатот не е лош ама со онаква одбрана што е срамота да се нарече одбрана не гледам како Вардар би останал со чиста мрежа во Скопје или па како би извлекле резултат што ќе ги однесе во наредното коло.Дај боже да грешам ама со ваква одбрана ...

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
И какви ватрени навивачи што навиваат за Вардар по 10,15 па и повеќе денови, со исклучок на некој.

И не тражете кривец по кладилниците, вие сте тие што сакате да создавате вештачко, па така нашето првенство е превештачко(најслабо од регионот, можда и послабите во Европа). А рака на срце Миравци добро помина во Белорусија, имаат одличен резултат.

Volta

Џонтра Волта
Член од
5 јуни 2012
Мислења
89
Поени од реакции
82
какви провинцијалци љубоморни има овде еј:tapp:

со исклучок
Не само што се љубоморни туку и за греота се, таман мислеа ќе играат прва лига и им го турија к*рот:pos:. Не сфаќаат дека се напраи добро за македонскиот фудбал, мораше да падне некоја жртва у држава кај што не се знае кој пие кој плаќа. Еве сеа барем ќе гледаат еден македонски клуб како игра против Барса, Милан, Реал у ЛШ :pos:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
такви што живеат во миравци, јадат гомна за вардар, а воедно и за миравци, својот дом

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Добро бе сите што го правдате Вардар како да не сте допреле топка? Па аматерски кога играме имаме кондиција за 90 минути они немале, да не треба јас место нив да вртам кругови околу стадион да им набијам кондиција? Кондиција и физичка спремност не е квантна физика, секој селски идиот може да набие кондиција ако секој ден трча и правилно се храни, не е некоја тешка филозофија.

Бавни биле у одбрана, епа нека фрлат копачките и нека садат краставици зашто аматерски кога играме поборбено и побрзо идеме у дуел и не ми зборете не било исто зашто ни БАТЕ не е Баерн па да речеш се труделе ама толку можеле.

Одбраната решето последните пола саат епа јасно дека ќе примиш гол а можеше и полошо да поминеме.
Со коментаров како ти да не си допрел топка...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Со коментаров како ти да не си допрел топка...
Ако не знаеш како се добива кондиција информирај се пред да ми речеш дека не сум фатил топка зашто топката со кондицијата врска немаат. Или ја имаш или ја немаш а ако ја немаш си бил мрзлив и не си трчал доволно.

На ист начин се добива кондиција од Владивосток до Тимбукту и на ист начин се осеќа во сите спортови ако ја немаш, стануваш бавен и губиш концентрација.

Ова како да збориме дали протеинот создава мускул, смешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom