Коефициентите од памет ги извадив, но повторно се работи за високи коефициенти.Незнам ти колку се имаш кладено ама ајде неколку работи.
Прво никогаш ама никогаш немало на полувреме коефициент следен дава гол 20 или над 20, макар играле и Барселона со некои од Лихтенштајн, таа квота варира најчесто од 6-9 при вакви коефициенти.
Друго, нити една онлајн кладилница нема да ти даде у 89та минута да ставиш голема сума на пари на Вардар и Бате Борисов, обично ги лимитираат уплатите на 300-400 евра а коефициентот сигурно не бил 25, обично 89-90та минута го укинуваат кладењето на конечен резултат и има само следен дава гол.
Имам окапувано на онлајн кладилници и кладење у живо порано.
Кондиција ќе имав за 120 минути и немаше да бидам бавен.Бла, бла, бла
Сите се за Миравци, Вардар ништо не добива, дужни им се ко грчкаСамо не ми е јасно, овие парите што ги зеле Вардар(како што кажувате) од местенката, сите се за Вардар или попа-пола со Миравци?
Не си интересен, одјеби!Само не ми е јасно, овие парите што ги зеле Вардар(како што кажувате) од местенката, сите се за Вардар или попа-пола со Миравци?
Иди сади ориз за едно 200 години може ке видиме некој кочански клуб да освои титула!Само не ми е јасно, овие парите што ги зеле Вардар(како што кажувате) од местенката, сите се за Вардар или попа-пола со Миравци?
Не само што се љубоморни туку и за греота се, таман мислеа ќе играат прва лига и им го турија к*роткакви провинцијалци љубоморни има овде еј
со исклучок
Со коментаров како ти да не си допрел топка...Добро бе сите што го правдате Вардар како да не сте допреле топка? Па аматерски кога играме имаме кондиција за 90 минути они немале, да не треба јас место нив да вртам кругови околу стадион да им набијам кондиција? Кондиција и физичка спремност не е квантна физика, секој селски идиот може да набие кондиција ако секој ден трча и правилно се храни, не е некоја тешка филозофија.
Бавни биле у одбрана, епа нека фрлат копачките и нека садат краставици зашто аматерски кога играме поборбено и побрзо идеме у дуел и не ми зборете не било исто зашто ни БАТЕ не е Баерн па да речеш се труделе ама толку можеле.
Одбраната решето последните пола саат епа јасно дека ќе примиш гол а можеше и полошо да поминеме.
Ако не знаеш како се добива кондиција информирај се пред да ми речеш дека не сум фатил топка зашто топката со кондицијата врска немаат. Или ја имаш или ја немаш а ако ја немаш си бил мрзлив и не си трчал доволно.Со коментаров како ти да не си допрел топка...